Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca i kochana

STUDIUM NAUCZYCIELSKIE-LĘBORKrocznik72

Polecane posty

Gość Pozdrowienia z Wejherowa
:-)

Gość dzieki bardzo
jakoś niedziela sobie zleciała.Bylismy w słupsku.ale tam jest zawsze zimniej niz w lęborku. POZDARAWIAM 🖐️

Gość To se kup
Ja tez czasem...🖐️

Gość To se kup
Rowniez zycze zdrowych i radosnych Swiat oraz spelnienia marzen w nadchodzacym Nowym Roku!!!! Dla Ciebie, Leborka i okolic🌻 Wpadne tu niebawem. Poddzwigniemy dalej topic. Czy drogi prowadza Cie czasami w okolice Bydgoszczy lub Torunia?

Gość To se kup
Melduje sie na rozkaz!!! 🖐️

Gość To se kup
🖐️ Po swietach jako tako. Troche bylo biegania, ale co najwazniejsze nie przejadlam sie!!! Byl tez wyjazd "poswiateczny":D Pierwszy od dwoch lat z moim mezczyzna! Nadmiar pracy juz sie zaczal zle na nim odbijac;p ,dlatego tez ten wyjazd byl niezbedny, a nawet leczniczy:D Zauwazylas, z jaka regularnoscia pisujemy? Jak w pysk strzelil co drugi dzien!:D Ja sie na razie opitalam, ale widmo pracy juz ciezy nade mna:( Serdecznie pozdrawiam i czekam na wiesci z Pomorza! 🖐️

Gość To se kup
Kurde, ale byk! Myslalam, ze dzisiaj jest 11-ty i dlatego wyszlo mi, ze co dwa dni:P

Gość To se kup
I jeszcze mala poprawka - ciazy nade mna!

Gość To se kup
21, ktos Ty???

o widze,że problemy ze zdrówkiem.Nad tym trzeba pracować.Ze zdrowiem nie ma zartów. No własnie 21 kim jesteś? czyzby znalazł sie ktos chetny do wspólpracy nad wyczerpujacym:D dźwiganiem topika? u mnie po swietach ok,zdrowko dopisuje.w nowy rok weszlismy tancząco i widze,że cos ciagle nogi rwa sie do tańców.chyba jak nigdy przetańczę ten karnawal.Ale co tam ,przyjemny sport. pozdarawiam,a bykami nie ma się co przejmowac:D

Gość To se kup
W takim razie milego tancowania!!! Nog nie polam:P Dzisiejszy wiatr chyba Kujawy wywieje z mapy Polski:D Strach wyjs z domu.

No mam nadzieje,że nogi wytrzymaja. Ale dziesiejszy wiatr to jeszcze wieksza masakra.Gdzie ta nasza zima sie podziewa? Mam nadzieje,ze pózne ferii moich dzieci zostana nagrodzone choć odrobiną śniegu,choć przyznam,że ja za nim nie tęsknie.Ale móz to jadnak wyszedłby na dobre,bo zbiory to inaczej robaczki wszamaja 🖐️

Gość To se kup
Ufffffffff... nie wywiało:D Z zimą w tym roku to raczej będzie krucho. Przebąkują coś o marcu lub kwietniu. I wtedy to będzie totalna sromota:( Tańcujesz?? Ja się baaardzo powoli zbieram do pracy. Okreslam ten stan namyślaniem się i zbieraniem sił. Takich też odpowiedzi udzielam mojemu chłopu, gdy pyta się o postępy w tejże dziedzinie. Mam jednak nadzieję, ze to moje lenistwo jest przejściowe:D A nawet mi się należy! Pozdrowienia z Kujaw, ktrych z mapy nie wywiało!!! 🖐️

CZEŚĆ! No właśnie mamy plana na tą sobotę,coby wybyć na tańce.Najpierw tata ma imieniny,no i przy okazji dzień babci i dziadka razem.Będzie co wytańczyc po imprezce. Bierz się kobito za siebie,lenistwo odstaw na bok. 🖐️🖐️🖐️🖐️ o chłopie już wiem ,że jest.A jakieś potomstwo też masz w domu?:D

Gość To se kup
Nie mam:(. Tak wyszło... Nie cierpię jednak jakoś specjalnie z tego powodu. I nie narzekam na brak zajęć:D Tak się jakos składa, że wcią gdzieś wokół coś się dzieje i "mimochodem" w tym biorę udział. To jeden z moich talentów:P Tak poważnie to rozważam adopcję, jednak wciąż wydaję się być niedojrzała w tej kwestii. Ja balowałam w tą sobotę, ale u siebie w domu i statycznie. Znajomi wpadli na kawę, przy okazji odbioru jakichś tam dokumentów i o mało co zostali by na śniadanie:D Wychodzili o 3.15 a ja juz dosłownie usypiałam:D Na szczęście w lodówce było co nieco i nie padli z głodu:D

Gość dama szpinakowa
:P pozdrawiam topowiczki :)) myslałam , iż odeszłyscie juz w niepamięć . W Lęborku zimno ... ponuro :(( na zime to mi nie wyglada . Szczerze mowiąć nie moge doczekać sie już zielonej trawki :)

Gość To se kup
A u mnie, Damo, dzisiaj typowo wiosennie:P Od rana słoneczko, chmur nie widać, wiatru nie słychać... No może tylko minimalnie chłodniej niż parę dni temu. 🖐️

Dama pozdrowienia. Jak widzisz jakos dźwigamy ten ciężki kawałek chleba:D.Chyba to przywiązanie?:D Nie mamy jednak wspólnych wspomnień ale dobrze sie gada.Oby tak dalej.

Gość To se kup
🖐️ Witam, witam i o zdrowie pytam. Dźwignę topa o kawałek i pędzę dalej!!! U nas dziś szaro, buro i ponuro:( Mimo wszystko pozdrowienia z zapłakanych Kujaw!

Gość To se kup
No to ciągnę dalej! 🖐️

Gość To se kup
I zostałam sama:P Teraz ten topic będzie tylko mój :D

He,he,he,a wcale nie.Jestem i macham lapka na powitanie🖐️. Musialam dojść do siebie po tym imprezowaniu.Wczoraj byłam jak dętka po poludniu.Zimno mna telepalo na amen. Ale dzis juz ok. Coś nowego za oknem.Dzis mamy snieg.Pada z przerwami ale dość obficie.Ale i tak czyje,że go dlugo nie będzie.Onawet sloneczko wyszlo. Ale może wkońcu jakas nadzieja na śnieg w ferie. Pozdrawiam🌻

Gość To se kup
:D:D:D A ja już chciałam przejąć topic na własność i pobierać opłaty za wstęp:D Jeszcze nigdy nie udzielałam się na żadnym tak długo. No i nie mam własnego:( Ale nie będę zakładać, bo nie mam pewności, że znajdę taką drugą "To se kup", która mi go pociągnie:D

chwała ci za tą pomoc w wyczerpujacym dźwiganiu. Co ja bym biedna bez ciebie zrobila? Ha,ha mamy zimę.Bałwanka jeszcze nie lepilismy,bo za mało tego białego szaleństwa,ale mróz już daje znać o sobie.Cięzko samemu chodzić.Strach,że nogi połamie.:D