Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca i kochana

STUDIUM NAUCZYCIELSKIE-LĘBORKrocznik72

Polecane posty

Gość To se kup
🖐️ Zima w pełni!!! Kto by pomyślał, że jeszcze się uda:D Ja też się cieszę. Lubię jak jest biało i lekko mroźnie. A to sobie sama pochwały udzieliłam w związku z dźwiganiem... Mam nadzieję, że odebrałaś to jako żart! Całkiem miło mi się tu zagląda :) W związku z tą "wyczerpującą" pracą proszę o udziały!!! To dźwignę dalej! 🖐️

Alez to naprawdę trudny kawał chleba. Nie spodziewałam się po poczatkach,że tyle go pociagniemy. Nie ciekawie siezapowiadalo.A tu masz,juz 5 stronka lecia Leci jak to nasze życie tylko,że ono o wiele za szybkie obroty przybiera.Qurde czlowiek nie zdazył sie obejrzec za siebie a tu juz prawie 35 latek na kark wskakuje.Ale z drugiej strony urocze te latka.Jakos wiecej we mnie werwy i checi do zmian.Zmiangłównie swojego wuglądu.Jeszcze nigdy nie miałam takiego wielkiego samozaparcia. Oby tak dalej. 🖐️🖐️🖐️:D:D:D

Gość To se kup
Czy zmiany w wyglądzie są już faktem, czy w planach?? Ja mam mało odwagi co do tego typu zmian:( Kiedyś mi to przychodziło łatwiej. Teraz zastanawiam się od pół roku nad zmianą koloru włosów. Niewielką I nie mogę się zdecydować:( Może po wymianie dowodu, co nastąpi niebawem, poczynię jakieś zmiany:D Tak, to jest myśl! Coś zmienie. Może przy okazji nowego papieru trochę rozumu też przybędzie??:P 5 strona leci i 5 miesiąc!!! 🖐️

Z tym wyglądem to jest tak,że kolor włosów to juz wpisał sie na dobre.Tak co 2 tygodnie sie farbuje.Drastycznie nie zmieniam koloru ,bo czuje sie dobrze w odcieniach ciemnego brązu. A zmiany nastepują głównie w obwodzie ciała.Wzięam sie za woję ciałko.Troche sie nad nim pastwię,wyciskam poty i oddaję sie przyjemności kosmetycznych masaży.Ale to wszystko w domu.Co bęę traciła kasę na to co mogę sobie zrobić w domciu.Steperek pod stopy i heja,do przodu. A dziś znów miałam radochę.Wybraliśmy się na kulig.Boże co za frajda.Zawsze się bałam takich imprezek.Głupio się przyznać ale nigdy wcześniej nie byłam na kuligu.Ale straciam.A dziś cieszyłam sie jak dzieciak.Npiszczełam sie i nasmiałam.A pod wieczór i dziemy do znajomych sobie posiedzieć. POZDARAWIAM. Idżwigajmy to nasze dziecię.W kupie siła:D

Alez ten kulig wychodzi mi teraz bokiem. Mąż kupił mi jakies smarowidło na plecy.Już boli mniej.Z gardłęm muszę poradzić sobie tabletkami. Trzeba sie kurowac bo chcemy jechać do rodzinki w środę koło Katowić.Kawał drogi przed nami.

Gość To se kup
No to niewesoło:( Pewnie nawdychałaś się zimnego powietrza przy okazji śmiechu ,podczas kuligu. Smaruj plecy i na noc weź dwie aspiryny i wypij gorącą herbatę z cytryną! To świetnie rozgrzewa i rano jest dużo lepiej. Tak wielu moich znajomych robi i chwalą sobie efekty. Ja mam niestety uczulenie na salicylany i dupa z tej metody:( Muszę się wtedy opić fervexu, a efekt słabszy. Życzę zdrówka i szerokiej drogi!! Odezwij się jeszcze przed wyjazdem !

już sie odzywam.Nawet jak wyjade to postaram sie na chwilkę tu zawitac.Mam możliwość tam korzystania z kompa. Pozdarawiam.

Gość To se kup
🖐️ Mam nadzieję, że smarowanie pleców przyniosło efetky i jest lepiej!!! U nas dzisiaj chlapa po kolana, aż strach z domu wyjść...a muszę pochodzić dużo 😠. Pewnie będzie "gluba do pasa" :P Poczyniłam pierwszy krok w kierunku zmiany wyglądu! Kupiłam farbę!!! Jakiś ciemny blond, co podobno przyciemni mi włosy w niewielkim stopniu. A, i mam pytanie. Piszesz, że farbujesz włosy co dwa tygodnie. Czy to jest spowodowane małą trwałością farby, ew. szamponu koloryzującego?? Czy tak szybko odrastają Ci włosy??

Gość tez jestem z leborka
:):) pozdrawiam was:)

Gość To se kup
To my Ciebie też :)

Witam A moze ktos zna Tomka Baranskiego z Leborka rocznik 72 i wie c sie dzieje u niego?.... Mieszkal na ladnym osiedlu za autostrada.. pozdr

Jestem rodowitą lęborszczanką,ale sorry nie znam kogoś takiego.Z widzenia być możę. A małe sprostowanie.Kudły farbuję co 2 miesiace,POmerdało mi sie z tymi tygodniami. Pozdrawiam zaglądających. To se kup-ależ mamy czasami to powodzenie,no nie?:D:D

czesc dziewczyny jestescie wytrwale same na topiku a to juz 5 stronka haha pozdrowienia

Gość To se kup
O ,pochwały zbieramy!!! Doceniono nasz trud:D Uff... to mi ulżyło. Bo przy farbowaniu co 2 tygodnie z włosów by raczej niewiele zostało:P Jak Twoje zdrowie? Wyleczyłaś sie? I czy wyjazd doszedł do skutku? Jeszcze raz szerokiej drogi i miłego pobytu. Sporo kilometrów przed Wami! Może w Katowicach poćwiczysz loty???:D 🖐️

Pryzpomnialam sobie miesykal na ulicz Teligi

No to już jestem na swoich śmieciach. Dźwigajmy dalej nasze dziecie. Jeszcze troche odpoczynku po nocnej podrózy i będę świżuśka. Jeszcze może dzisiaj wpadne papa

Gość To se kup
...wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej...:) A ja trochę zaniedbałam to "nasze dziecię", ale się nadrobi! 🖐️

Gość To se kup
Nadrabiam dżwigam dźwigam dźwigam!!!!!!!

siadł nam wczoraj internet a dzis dzieci nadrabiały straty więc nie miałam wcześniej okazji wpaśc. Pomagam w dźwiganiu.Jestem cały czas na straży Dobranoc

No to teraz ja podźwigam. HA KUpiłam sobie 2 dni temu niesamowity sprzęt. Bardzo tani a zabójczo wyczerpujacy. Hula-hop,łaziłam za nim juz od miesiaca.W końcu dorwałam.nAprawde nie wiem skąd u mnie to samozaparcie do tych ćwiczen. Ale cieszę sie z tego. Oby tak dalej.Ten dodatkowy ruch dodaje midużo energii i dobrze sie czuje. Itak mialo byc.Wziełam sie za siebie głownie ze względu na zdrowie. POZDRAWIAM:D:D:D🖐️

Gość To se kup
To gratuluje!!! I podziwiam i jeszcze raz podziwiam! Właśnie widzę, że wzięłaś się ambitnie do dzieła! Z takim zapałem o tym piszesz, że aż miło się czyta:D Żeby jeszcze od tego czytania efekty się pojawiły:P A może jak tak dobrze się naczytam, to się zaraże i też zacznę:classic_cool: Ja na razie staram się dużo chodzić, zamiast np. wozić tyłek samochodem lub autobusem. Czasem też tak, dla przyjemności pospacerować. Dzisiaj zjadłam w gościnie obfitą kolację i poprawiłam w domu budyniem polanym czekoladą:O Teraz się wstydzę... To ja Cię jednak proszę ,opisuj swoje postępy jak najczęściej. Może też się w końcu zabiorę! Pozdrawiam Cię, obżarta i ociężała - ja.

Wczoraj wpadłam na nowy pomysł. Kupię sobie jeszcze skakanke.Tylko będę musiała podwiązać żyrandol, bo w tej małej klitce nie ma jak skakać. No mam nadzieję,że jak masz chęci to i nadzieja jest na to ,że się sutecznie ode mnie zarazisz tym dbaniem o swoje cialko. Życzę powodzenia.🖐️

ha ha kupilam wczoraj skakankę!!!!!!!!!!! Zrobilismy wczoraje rodzinny wypadzik na wycieczkę krajoznawczą.Jechalismy na 2 auta,ze znajomymi. nIE wiem czy kojarzysz.Bylismy w skansenie ,w Klukach.To taka stara wioska slowiańska.Bylo super ale mróz jak jasna ch.... Cały dzien nam zleciał.wyjechaliśmy o 10 a wrócilismy dopiero o 20. Oczywiscie zachaczylismy tez po drodze o pare miejsc,bo przeciez nie mozna ciągle jechac. Ale jednym slowem udała nam sie wycieczka.. Pozdrawiam🖐️

Gość To se kup
Witam, witam!!!🖐️ Operatonar naszej sieci kablowej zafundował nam przerwy w dostawie internetu😠 Wczoraj i dzisiaj rano trwały jakieś konserwacje, ale już jest ok. Coś mi się z tym skansenem przypomina:D Uwielbiam takie wycieczki "chwilówki", zreszta wszystkie uwielbiam. Ja piątek i sobotę spędziłam znowu w Gdańsku. Też było super. A decyzję o wyjeździe podjęłm 2 godziny przed odjazdem pociagu:D Średnio raz na pół roku muszę tam się pojawić. Miałam tam jechać w przyszłym tygodniu, jednak to kolidowało by z moimi miejscowymi planami. Stąd ten zryw. 🖐️

Gość To se kup
Cos sobie wieczorem sprawdzę na mapie i napiszę Ci o tym.

Cały czas czekam. Zainteresowanie rosnie coraz bardziej. Ciekawa jestem czym mnie zaskoczysz.ŁApka na pożegnanie🖐️ DOBRANOC

Gość To se kup
Dzisiaj napisze. Czekaj cierpliwie!