Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

mój drogi no to się witam! a tak serio to ja zalatana jestem naprawdę! a studenci to wspaniała rasa !!!! (PS>Juz prawie jestem na półmetku tego roku, praca mgr ma 37 str i nadal nad nią pracuję !!!)

a dlaczego wojtus dostaje od triolki @ o \"pieniadzach, włosach , patologii, marzeniach i miłosci\" a ja nie???????

a dlaczego?? ........ a po co ?????......... a jak??....... hehe jak male dziecko hihi .... dostaje bo jestem grzeczny heheh. niestety ja nie mam gadu w domu wiec tylko kafeteria albo @ pozostaja :) p.s. prawie jednoczesnie znowu jestesmy na kafe :)

dobra, nie ma Was to nie, (popłaczę w samotności i mi przejdzie- jak to zwykle baby mają) dzis postanowiłam powrócić do dawnych zwyczaji- pisania pamienika no bo podobno wielcy tego świata też tak \"mumifikowali\" swój geniusz :D

Gość Błekitna malwa
Sayuri... jestes jeszcze?

:) dzieki ze zagoscilas ponownie... musze powiedziec, ze dawno nie czytalam tak interesujacego te,atu... posrod wielu.. hmm.. roznych.. tematow na tym kafe.. nieczesto zdarzaja sie takie :) pozdrawiam piszacych i Ciebie :) ps.zrobilam sie na czarno :P

autentyczni.. to juz tylko Wy o tym wiecie ;) ale dobrze wiedziec.. ale wg mnie takze sympatyczni :) a powiedz mi.. gdzie studiujesz ASK? jesli mozna wiedziec?

ten topik powstał ze smutku, a przerodził się w dobra znajomośc 3 róznych ludzi. napisz coś o sbie, jeśli masz ochotę jestesmy otwarci- to nie elitarne grono

wiem ze ze smutku... czytalam.. wprawdzie nie wszystkie strony :P ale poczatek.. zeby zorientowac sie w temacie... :) chlop mnie wola na gg.. wiec wiesz... powinnosc ;) sercowa :D mysle ze odezwe sie jutro :) ciesze sie ze nie elitarne :) pozdrawiam i zycze dobrej nocy... :)

na usiu? hmm tak myslalam :) wskjad wiem ze na ask.. podalas na poczatku :) wiec jak na usiu to pewnie w cieszynie.. ja tez w cieszynie.. na pedagogice :) hyrhyrhyr

tutaj zawsze można pogadać... ja zapraszam.... jeszcze tu chwilkę \"podyżuruję\', więc jkby ś miała ochotę to \"wpadnij\'!!!! :D Triola--- kolejna baba nam sie pokazała!!hura!!! Inwazja mocy na Wojtka!!!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????