Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

ojj nie nie, to nie moje klimaty... ;) kiedys moze ale akurat nie ten zespol a piosnke po portsu znam.. uslyszalam tlyko refren gdzies ;)

Dobra stara, o tupaniu, miłości i czekoladzie ( i o czym mi tylko wpadnie do łba) jutro- na pewno minutkę na topik znajdę! dziś już buziakuję i padam bo mi ryjek na klawiaturę spada :D dobranocka i chłopa ucałuj! Wojtek--->>> BUZIAKI!!! Triolka--->>>

JA JESZCZE JUTRO POWINSZUJĘ A WINSZOWAĆ NIE PRZESTANĘ PÓKI COŚ NIE DOSTANĘ DZISIAJ NYNAĆ JUZ SIĘ BIORĘ BO MAMY NIE WCZESNA PORĘ jOŁ ( ALE TO CRAZY!!!!!, AHA CRAYZY JEST PASSE )

o widze ze nowe towarzsystwo mamy na forum hihi- i bardzo dobrze - ale jakies tajemni9cze hihi:) jak to kobiety hihihi...... tylko mnie sayuri przymusila do szczerosci i zwierzen (mysle o szczoteczkach w kubku hihihi) a co do wczorajszego korzystania to niestety ale byl koncert wiec raczej nie odpoczywalem - jak wy csobie tutaj gadalyscie hihihi- a moze ktoras przyszlaby pomoc!! hehehe ty msaz chlopa moze w mojej moejscowosci - bo tak dedukuje hihihi. ale bylyby jaja :) -> sayuri ja bede kolo ciebie przejezdzal bo do moniki jade w drugi dzien swiat:) bede trabil hihi- wiec pomachaj mi przez okno:)

Gość wojtekbe portek
Sayuri - posprzataj sobie skrzynke - swieta ida hihihihi- mam dwa zwroty od ciebie ?? moze nie masz juz miejsca??

Wojtusiu! Machaj , trąb i krzysz,wyjdę ze świątecznymi wypiekami !!!! a co do zwierzeń, to musisz przyznać,że ja też trochę się rozpisałam, no nie ?

Moi mili w ten cudowny czas życzę Wam miłości, ciepła rodzinnego domu, usmiechu w każdym dniu zycia i tej magi, co trwa 365 dni w roku. Niech Wam się wszystko to, o czym zamarzycie chocby w połowie spełni. Całuskuję sayuri

Czesc :) Chcialam tylko zlozyc Wam zyczenia.. zdrowych pogodnych tych kilku światecznych dni.. niech beda spedzone w spokojnej rodzinnej atmosferze... byscie mieli jak najwiecej okazji do tego, by powiedziec sobie w duchu.. JESTEM SZCZESLIWA/Y!!! :D Wesolych Swiat!!!

sennie wlokące się popołudnie, kupa jedzenia i po raz kolejny w tv \"Kevin sam w ...\" ale jest miło. pozdrawiam :D

Hoł hoł hoł! Jak tam po swiatecznej wyzerce :D ja wlansie mam czkawke taka ze mi pluca zaraz wyskocza :P Pozdrawiam! I czekam na wymiane swiatecznych relacji :D