Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

dobra, sama sobie poradziłam.zrobiłam też pranie, stroiki swiąteczne i wyczyściłam laterynki na światełko Betlajemskie :D alez ja pracowita jestem :D

Dzin dybry! :P Ja juz po szalenstwie ostatnich zakupoof :P Nie ma to tamto... w bziuchu mi burka...:P aaa przepraszam, widzial ktos moze snieg? bo ja bym bardzo chciala... aaaaah... pozdro for all :D

Witam serdecznie! Hello Malwo- ja też dziś przygłodna chodziłam bo nie miałam czasu na jedzenie :D śniegu nie widziałam, za to jakieś 20 min temu widziałam całe tłumy ludziófff (jak mrówkófff) w tesco. Rany julek, dlaczego niektórzy na ostatnia chwile robia zakupy !

🖐️ :) co tam ciekawego..? ja juz w sumie siedze sobie i szperam po necie.. :) choJJJJinka ubrana.. cos tam w kuchni pokundzone przez mamuske ;) i czekam sobie juz na te Swieta... ktore pewnie pojda tak szybko jak pprzyszly... jak to zwykle bywa ze Swietami :/ Pozdrawiam!!!

Hejka! ja w ssumie też juz oczekuje jeszcze tylko \"drobna kosmetyka\" (konserwacja powierzchni płaskich :D) ale ogólnie juz luuuuzik :D

a też trochę sobie na necika zaglądłam (tzn. na topik, jak to zwykle bywa) no i przeszperuje pocztę, bo Wojtus napisał,że wysłał mi maila, a tu jednak zonk- nic nie ma. Żartowniś !

Hello Błekitna !!!! śpisz???? nie pisz listu do aniołka- juz za późno !

łooo.. sorki :) gralam w szachy na kurniku.. i normalnie mnie wciagnelo bo gralam z dosc inteligentna osoba :) wiesz jak to jest... malo dzisiaj takowych :P ;)

ah... no tak dobrze to nie ma :P znam jeszcze paaruuu inteligentych jeszcze do tego sympatycznych i baaardzo kochanych ludzioof :) Pewnie Ty tez :) ... ale to wynika z kwestii.. jakim jestes z takimi sie zadajesz :P ;)

Wojtuś zapewne korzysta (:D) z okazji, że Maluszek spi a Triola ponoś wyemigrowała do rodziny na święta

ale to dziwne, bo wczoraj Wojtuś się pojawił... :D nie ważne Jesteś Ty przecież :D

ups... to gdzies Ty faceta szukała!!!! ło matko, nie zazdroszcze- biedaczysko z Ciebie jak nic.

jak często się widujecie???? ( pomylilaś topiki, powinnaś być w \" miłość na odległość \" :D hahahhaha)

zawsze możesz podać kiedys jakiegoś maila :D chyba nikt nie lubi tak na forum- ja też nie za dużo mówie, i to oczywiste