Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

:D pozdrawiam Malwo.Miłego wirtualnego wieczoru ze swoim facetem. Dobranoc :D

Moi drodzy juz nadszedł nocki czas- ja Sayuri, żegnam Was ! sweet dreams Malwo pozdrawiam Wojtek ---->>> łobuzie jeden, jak chcesz mnie rano obudzić to tylko pyszną kawą !!!!! Triolus---->>> a niech ten nasz chłop w końcu zacznie o nas dbać, no nie? Dobra dla Ciebie też kawkę na rano????? Wojtuś---->>> prosimy o dwie kawy !!!!! I_I> I_I> a tymczasem dobranoc...robaczki...

hehee baby sobie lokaja znalazly :) hihi a moze to ja jako rodzynek powinieniem byc obslugiwany hehehe - kawy nie pijam wiec wymyslcie cos innego. a tak poza tym jak nie ma manie w pracy to nie wstaje tak rano , triolka z tego cio wiem to bedzie nieobecna przez swieta:( a tak na marginesie looknij na @ -> syuri no i dzien dobry nowa tajemnicz koleznako :) (jak ja wytrzymam z wami trzema ??) hihihihihi

wiesz moze listonosze poczty elektronicznej zaczeli strajkowac:) p.s. wlacz skypa bo pisalem do ciebie a ty nie odpowiadasz? pogadamy na osobnosci hihihihihi- ale zabrzmialo :)

ej zaraz sie doigrasz- i klapsa dostaniesz w tylek (czy u was mowi sie na tylek hihihihi) wyjsnien oczekuje zwiazanych z mailem ktory wyslalem do ciebie - ale utknal na swiatlowodach :)

no dobra to nie przeszkadzam ci - jak bedziesz wolniejsza to sie odezwij na skypie - ale moglaby s dodac mnie chociaz tdo listy twoich znajomych - ach te baby!!!! pozdraiwm i juz sie nie odzywam papappaa do wieczora:)

oblizałam właśnie garki z ciasta----- pychotka- czemu świeta są tylko dwa razy w roku???