Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

dzieki sayuri za zyczenia - j awam takze zycze wszystkiego dobrego w nowym roku :) p.s. cos malo pogadalismy sayuri przez ten wolny czas :( mam nadzieje ze jakos to nadrobimy - pozdrawiam i do uslyszenia.

Wszelki Duch Pana Boga Chwali!!!!!!! Rany julek Wojtuś żyję- a ja juz myślałam,ze on pęk z przejedzenia !!!!!!

Gość wojteb bez portek
nie ma tak dobrze zyje zyje hihi - ni epozbedziecie sie mnie tak szybko - a co to z toba jest masz siec a na gg czerwona jestes? kiedy powtorzymy te nasze calodniowe bajerki - nuda u mnie :)

Gość butterfly7
witam wszystkich w nowym roku!!! widzę że bardzo wesołe towarzystwo spotyka sie na tym forum, więc postanowiłam dołączyć, jesli oczywiście mnie przyjmiecie... będzie mi miło ;-) pozdrawiam ps. macie jakieś noworoczne postanowienia? ja właśnie staram się cos postanowić, ale kiepsko mi idzie, hihihihi

Gość wojte bez portek
witamy serdecznie - jasne ze cie przyjmiemy co do postanowien hmmm moze jak ty cos wymyslisz to i nas zmobilizujesz :)

Gość wojek bez portek
cZy ja jeszcze spie ze nie moge swojego nicka dobrze wpisac? hihi

Gość butterfly7
dzięki za miłe przyjęcie kolego bez spodni... co do postanowień noworocznych to mam jedno, a mianowicie postanawiam w tym roku więcej się usmiechać i brać życie mniej poważnie ;-) co nie bedzie łatwe bo raczej jestem osobą która wszystkim i wszystkimi bardzo się przejmuje (ale czy to źle, sama nie wiem, na pewno trudniej niż wszystko mieć za przeproszeniem gdzieś...) zobaczymy jak długo wytrwam w tym postanowieniu, hihihihi a ty wojtku coś postanawiasz, myśl szybko bo czas ucieka a to ma być postanowienie noworoczne! a może koleżanki ci pomogą!!!

Gość butterfly7
a odnośnie twoich portek, to może jakąś noworoczną zbiórkę zorganizujemy na spodnie dla kolegi (taka prywatna wielka orkiestra świątecznej pomocy dla wojtka, żeby nie marzł biedak) no chyba że wojtek lubi tak bez....to przepraszam

witam wojtka i Motylka :D postanawiay coś??? ja mam cała listę noworoczną ale pewnei po tygodniu gdzieś mi zaginie i będą nici z obietnic :( Wojtek dlaczego jestem \"czerwona\"? bo dzisiaj to czasu mam jak na lekarstwo. Znasz może prace, którą trzeba było wykonac \"na wczoraj\"??? no właśnie ja taką teraz wykonuję .

no wlasnie czerwona i czerwona - hihi liczylem n aswieta ale u mnie gg ni edzialalo a teraz ty jestes zaganiana :) no to pochwal sie ta swoja lista:) i dzieki za pozdro

-> motylku nr 7 ja jestem otwarty na propozycje hihi- twoje postanowienie bardzo mi sie podoba - ale ja naleze do osob ktore raczej maja wiekszosc ludzi w .... wiec moge zwiecic przykladem :) hhhmmm a co do portek -> przeciez nie zmienie sobie nicka ktorego tak bardzo polubilem -> wojtek w portkach-> no chyba zze kolejna propozycja na nick dla mnie hihi- mysle ze sayuri bedzie latwoiej bo juz mni etroch ezna hihi ale jestem otwarty na propozycje :) p.s. to musialoby byc cos wyjatkowego hihihi

sayuri pisalem do ciebie na @ ale jak zwykle moje wiadomosci do ciebie nie dochodza (a wyczyscilas sobie skrzynke z wiadomosci wysylanych?) a wracajac do mojego postanowienia : (musze wkleic list do ciebi ena forum): a wiesz co pisalem na kafe przed chwila ze chcialbym podszkolic angielski - a pamietam ze ty zainstalowalas skypa zebby tez po angielsku pogadac - > co ty na to jakbysmy korespondowali po angielsku- > przyjamne z pozytecznym - ale nie wiem czy ja cie zrozumie hihihihihi bo cienki jestem jak dupa weza p.s. motyl moze sie podlaczysz do nas?

no ładnie! ja listy nie zdradzę :D skrzynka- czysta jak bąk!!! a angielkie konwersacje- good idea !

to dlaczego ja nie moge wyslac maila do ciebie :( pisze i mam maila zwrotnego ze nie dostarczono :( a moze ta twoja skrzynaka jakas koslawa jest hihhihi- a moze zorganizuj sobie skrzynake na o2 albo inne :) i czekam na wiadomosc in english:)

łoł !!!!!!! triolka dziecko drogie - wreszcie sie pojawilas:) czekamy na obiecane @ :) (z zalacznikiem ) gadamy o postanowieniach noworocznych hihi- masz juz?

Ranyści cała Trójca w komplecie !!! ale cyrk!!! ja też na fotki czekam

Gość butterfly7
jakieś ogólnikowe to twoje postanowieni wojtku "wezmę się za siebie" (bo co to właściwie znaczy?) łatwo bedzie je zrealizować bo wszystko mozna pod nie podciagnąć ;-) może zmobilizujesz sie i coś konkretnie postanowisz??? co do angielskiego to akurat popieram, samej by mi sie przydało ale jakoś zacząc trudno...a najchętniej pouczyłabym się np hiszpańskiego albo włoskiego, nie wspominając o jakimś kosmicznym koreańskim czy japońskim, ale czasu i kasy (niestety ) brak, hihihihi pozdrowienia dla trioli i sayuri, choć jeszcze nie udało nam sie poznać i szalonego nowego....

motylku- konkretan babka z Ciebie, ale na razie mało wiemy o Tobie, czym chcesz sie pochwalić?

motyl-> a po co ci koreanski - > tylko mi nie mow ze sie do pracy do niech wybierasz- ja juz to przerabialem - bleee fuj tfu tfu nigdy wiecej zoltkow !!! wlasnie fajniej jest zrobic sobi epostanowienia ogolnikowe - bo mozna podciagnac to co udalo ci sie zrobic hihihi. :) i morale rosnie a co do angielskiego to dolacz do nas i mozemy razem z sayuri po ang smarowac- tylko zrob sie na czarno i napisz jakiegos maila -> dobry poczatek zeby sie przedstawic hihi p.s. sayuri ty tez mi chyba wisisz obiecana fotke na @ heheheh ( w nowym mundurze)

Gość butterfly7
wojtku, jak dla mnie takie postanowienie to pójście na łatwiznę a nie wyzwanie (ale oczywiście to moje zdanie...) a ja zdecydowanie wolę wyzwania bo i satysfakcja potem znacznie większa.... oj sayuri i tu mnie masz, bo ja chwalić sie nie lubię i nie potrafię, ale może jak dłużej z wami pobędę to z moich wypowiedzi wyłoni sie jakiś mój obraz, oby pozytywny, hihihihi ale jeśli nie to zawzse możecie mnie wyrzucić z waszego grona, w końcu ja się do was doczepiłam , hihihihi jeśli chodzi o angielski to obiecuję że sie postaram coś stworzyć ale zacznę od jutra,muszę sie przygotować, hihihi bo tu o moją przyszłość w tym gronie chodzi....przeto pierwsze wrażenie najważniejsze a potem to już leci sie na opini, hihihi (przynajmniej ja zawsze tak miałam)

Wojtek to nie wiesz ,ze teraz egzotyczne jezyki sa w modzie???????? motylku zahasłuj nick!!!! Wojtek, powiadasz,że wisze fotkę , hm...

hahaha motylku wszakże z Ciebie bystra bestia :D no i byleby to nie był obraz zabójcy :D

hihihi no to poczekamy do jutra na jakies wiadomosci od motylka hehehe- > mam nadziejez e ja nie zostane wurzucony z tego grona - > bo jak nic ni ebede kumal to wyskocze z obiegu . sayuri -> njalepiej jest powiedziec ze si enie pamieta a wojtek niech czeka hihi-> weszlas z nowy rok z dlugiem wobec mnie hihihi masz przechlapane. a co do ambitnych postanowien hhhhmmmm mialyscie mi pomoc :) a co do azjatyckich jezykow to nawet mi nie wspominajcie -> bo mnie na wymioty zbiera jak sobie przypomne tamte czasy - to jest zupelnie inna kultura i mentalnosc- inne priorytety , zabawy i zarty- tragedia . ale powiem wam ze u nich to facet musi dbac o rodzine (pracowac na dom itd) a zona tylko (hihihi - dobre tylko) wychowuje dzieci - i np mieszkanie tez facet kupuje !! wiec dodajac 2 do 2 oni siedza w pracy po 20 godzin. ale za to bardzo lubia polki wiec najporsciej bedzie jak przygarniesz sobie jaiegos zoltego kurdupla i sama sie nauczysz :)

nie znosze mieć długów!!!!! a co do japońców to nie ma mowy- mnie tu się marzą kiedys w końcu-nie-wiem-w końcu-kiedy jakieś zaręczyn a nie mały żołty kurdupel ( o maj gad ja niegdy nie byłam rasistką - sam sprowokowałeś )

hihi ale ostra jestes , ja z japoncami mialem maly kontakt - ale niestety niemaly mialem z koreancami :( no pewnie ze nie powinnas sie bratac z obcokrajowcami -> jaoes brzydkie dziewczyny mozemi im wypchnac ale nie ciebie :)- wazelina w nowym roku podobno bedzie w modzie hihihihihihi

Wojtek- wazeliniarz! Wojtek- wazeliniarz!Wojtek- wazeliniarz! japońce czy koreańce no problem