Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde

krew z nosa

Polecane posty

chyba bym se Kasia nogi połamała:) no i najniższa krajowa to by było za mało:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
spokojnie ja nie kupuje:D damy w takich nie chodza:P link do pokazania jakie te buty sa tanie:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
dostalam cynk od meza ze przyszedl naszyjnik:) ale najlepsze jest to jak on zostal zapakowany:D koperta a wniej naszyjnik zapakowany w 3 kartki po gazetce z tesco:D:D:D ale sie babka musiala naglowkowac w co go zapakowac...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
furko laurko, mam jakis mglisty obraz, ze ktos tam ci jednak na temat zupy gestosci odpowiedzial! chyba ze to juz moja wyobraznia mi figle plata ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
na co ja mam ochote najwieksza... hm, no przeciez meza nie zjem na obiad!!! no to chyba noge z kurczaka plus jakis warzyw- kalafior, marcheweczke z groszkiem...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja mam gulasz ale to dla robura moge w zsadzie zjeśc caprese na ciepło mniam mniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja nie wiem, mam od wczoraj zupę, to chyba dalej ją, a potem może jakieś tosty;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja wczoraj zjadlam karkóweczke, wiec dzis nic nie mam :) moge tez rozmrozic leczo,albo.. zrobic leczo :) poki papryka jest tania :) chyba tak zrobie, jedna porcje zjemy, a druga zamroze o! to jest pomysł

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja bym zjadla smazone udka z kurczaka mniam :) i zupe jakas,ale ja zup nie bardzo umiem gotowac, jedynie takie wyraziste, jak krupnik , czy ogorkowa, ale wszelkie inne jakos u mnie wygladaja tak samo :) czyli jak rosół zabielony smietana hehehe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja mam gęś w sosie z warzywami:) musze ugotowac ziemniaki i salata lodowa:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
na razie musze ze wzgledow budzetowych czyscic zamrazarke ;) ale gulasza na pewno zrobie kiedys znow. dobry jest np. gulasz z lopatki, a jak sie kupi lopatke zkoscia to na tej kosci pyszna zupka jeszcze wychodzi! ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
haneczko kochana wybacz mi niewiedzę ale byłam na maciezyńskim i umknęło mi twoje życie uczuciowe ;) czytam i czytam że mąż to mąż tamto czy nie aby w stan małżeński wstapiłaś?? jak tak to dlaczego ja zdjeć tego wydazenia nie posiadam??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mika, a jak smazysz te nozki kurczakowe? bo mi sie zawsze przypalaja lub zalewam je tak skutecznie ze sa bardziej ugotowane niz usmazone. wiec chyba je w piekarbniku poddam obrobce cieplnej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja chyba pojde na latwizne i bedzie makaron ze smietana cukrem i cynamonem:D mam karkowke ale: nie chce mi sie robic:P mam kuraka ale: nie chce mi sie robic:P mam indyka ale: nie chce mi sie robic:P mam wszystko do salatki warzywnej ale: nie chce mi sie robic:P a tak wogole to na wszystko powyzsze mam ochote procz makaronu ze smietana:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
furko! jam 29 lipca meza pojeła za męża! prosze mi wyslijcie babki ktos adres mailowy furki na maila, bo chyba go nie mam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
widzisz jaka ja wycofana przez ten czas jestem ;) o ustysi ja wiedziała i o małej bo dostałam foty a od ciebie nic 😠 wysłałąbym ci swój adres ale skasowały mi sie wasze adresy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
hanko- ja mialam kiedys podobny problem z nozkami,ale teraz robier tak , ze najpierw na mocnym ogniu obsmażam z obu stron, a potm na malutkim na tłuszczu, glownie na tej stronie gdzie nie ma skorki, a jak widze ze sie zaczyna za bardzo podmsazac/przypalac to dodaje kapkę, ale naprawde kapke wody na ten tłuszcz, zeby troche zmniejszyc jego temperature. I wychodzi :) Acha i nie przykrywam całkowicie, bo wtedy sie duszą, skrapla sie para i robi sie duuuzo wody. Jesli w ogole przykrywam to tak na pol. Na sam oniec smazenia obracam jeszcze na skórkę i daje mocniejszy ogien zeby skorka sie ladnie przyrumieniła i byla chrupiąca, a nie taka mokra (nie zawsze to wychodzi,ale czesto tak:) ). Dodaje cebulki na tłuszcz i gotowe :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×