Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O - N - A

Antycellulitowe EVELINE DLIM 3D naprawdę D Z I A Ł A !!!!

Polecane posty

Gość O - N - A

Nie wierzyłam nigdy w żadne kremy wyszczuplające,miałam co prawda Vichy,i z Avonu,ale efektów nie widziałam żadnych.Ale jakies dwa tyg temu skusiła mnie niska cena produktów Eveline i postanowiłam spróbować .To jest rewelacyjne !!! Stosuję dwa razy dziennie - najpierw serum,a później wmasowuję porządnie krem.W serii jest jeszcze peeling,ale ja nie używam... Uda i tyłek naprawdę mi zeszczuplały,ujędrniły się a cellulit w dużym stopniu zniknął !!! Dziś jestem w króciutkiej spódniczce,której jeszcze dwa tyg temu bym za nic nie założyła !!! Oczywiście do tego stosuję niskokaloryczną dietkę i ćwiczę,no bo cudów nie ma,ale wcześniej też ćwiczyłam i mało jadłam,a uda,pupa i brzuch wyglądały duuużo gorzej... Naprawdę polecam. Za serum zapłaciłam ok 14 zł,a za krem 12.

Gość O - N - A
ech,sorry,miało być SLIM 3D,a nie dlim 3d.... :)

Pędzę jutro kupić, 26 zł za dwa produkty, i do tego dzialające, no no... :) Dzięki za podzielenie się odkryciem!

Gość O - N - A
No to widzę,że nie tylko ja zauważam efekty tych kremików :)

Gość ale czym sie rozni
krem od serum? krem to ten zielony SPA?

Gość lusiaaaaaaaaa
a jeste z eveline na cellulit ale niechłodzący?bo tego chłodzącego już nie moge:o(poza tym już jest na niego za zimno):)

Ja tez uzywam i polecam bo jest rewelacyjny!!! szkoda tylko ze ma to dzialanie chlodzace, i to mnie troche odpycha przy jego stosowaniu. No bo jak jest mi zimno to nie usmiecha mi sie tym smarowac i czasami rezygnuje...:-( a chce byc regularna w stosowaniu tego serum.

Co Wy tak się zimna boicie? Ja się próbuję zahartować. Zimne prysznice, te sprawy... Idzie mi to... No na pewno lepiej z tym cellulitem sobie radzę :D.