Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamka9000

Ale maja o nas opinię zagranicą. Co za chory kraj!! Pozwalajacy na takie rządy

Polecane posty

nie uwazam, ze jest idealny...tylko co my jako jednostki mozemy na to poradzic? nieba i ziemi nie porusze zeby sie zmienilo:O

Gość wyrwa w murze
A co do wołoszańskiego to niczego nie odkrył przede mną, czego wcześniej bym nie wiedziała. Cały pic leży w tym, że jest medialny, umie ciekawie i intrygująco opowiadać, dlatego wielu ludzi rzuca się na to. ah ta moda buahahhahahahah:-D

Gość Kisskat
Po pierwsze, odsetek został przy życiu, a po drugie widać nieuważnie czytałaś. I Twoje przyinki nie robią na mnie żadnego wrażenia.

Gość wyrwa w murze
KISSKAT A NIE Słyszałaś o Niemcach złodziejach, o Anglikach złodziejach ??? tylko u Nas w Polsce jest zlodziejstwo ? wszędzie idealnie, wszędzie kultura, a u Nas bagno, kisskat ile ty masz lat ?

Gość do Kisskat
uczepilas sie tych polakow zlodzieji brak Ci juz chyba argumentow.

Gość Kisskat
Poczytaj wobec tego Aushwitz angielskiego pisarza, niestety nie pamietam nazwiska. On jest bardzo obiektywny. Poza tym jest wiele lektur , nie tylko Wołoszański i wszędzie dowiesz się tego samego.

kisskat przestan uogolniac, nigdzie nie jest idealnie.....a na to jak jest w Polsce gowno poradzisz...

Gość Kisskat
Ja nie potrzebuję innych argumentow, bo nie krytykuje Polski za wszystko tylko właśnie za złodziejstwo.

Gość Kisskat
Pewnie, że wszędzie jest gówno ale to znaczy, że u nas też musi być? Nawet większe? Ale masz rację chyba nic nie zmienimy. Możemy tylko sobie pogadać.I raczej wszystko w złm kierunku idzie, niestety.

Gość Załamka9000
Macie rację. Nic nie poradzimy, więc cieszmy się jak jest. Gdy mordowano Polaków w obozach inni też zamykali oczy. ZGADZAM SIĘ Z WAMI! NIE RÓBMY NIC. MOŻE W KONCU ZŁO DOTKNIE NAS. I WTEDY NIE PROŚMY NIKOGO O POMOC. Niestety z tego co widzę większość Polaków jaka została w tym kraju nie ma juz żadnych ambicji i skoro gdzie indziej nie jest idealnie to po co mieć ambicje by u nas było lepiej. Co za krótkowzroczność

Gość do Kisskat
ale nie tylko w polsce sa zlodzieje jak Ci sie nie podoba ze zyjesz w takim kraju jak polska to wyjedz i zmien obywatelstwo nie bedziesz sie musiala wstydzic

Gość do zalamki
PODOBNO to Stalin mial sraczke co tydzien ......... A ty jak nie wiesz co pisza i mowia w zagranicznych mediach, to nie mow najpierw sie wstydzisz i chcesz jechac za granice gdzie bedziesz wysmiewana? jakos mi sie to kupy nie trzyma... wez najpierw cos poczytaj lub choc poogladaj bo nie masz wlasnego zdania nei zamierzam ci tlumaczyc jak jest naprawde bo i tak do ciebie nie dotrze ty juz masz opinie o "polaczkach"

Gość Załamka9000
Co za próżny naród. Mówię o tym jacy ludzie są w rządzie i to latami. Nie tylko o obecnym rządzie. Dziwię się tylko czemu zwykły zjadacz chleba udaje, że wszystko jest ok. I co? Sami urażeni. Tak jak napisałam "Myślicie tylko o własnym tyłku, myślicie że mówię o każdym z Was? nie!" Szkoda słow. Już tu widać jak to kłótliwy naród jest. Żegnam Państwa. Miło nie było

Gość Kisskat
Wcale nie chcę stąd wyjeżdżać , ale chciałabym jadąc na wakacje z a granicę nie widzieć podejrzliwych spojrzeń i nie słyszeć szeptów za plecami i patrzenia mi nsa ręce w sklepach. To męczy.

Gość Kisskat
A rządk, to fakt, że podwyąki ustanawia ale tylko dla siebie. Lekarze uczą się wiele lat po to, żeby na kilku etatach pracować, bo bez prywatnego gabinetu nie przeżyją godnie. Policjantom co roku chcą zabierać, mówi się ciągle o podwyżkach dla nich ale to ględzenie. Nie wspomnę o zwyczajnych ludxziach , którzy też są potrzebni, pracują w fabrykach, sklepach i nie mogą związać końca z końcem.

ale jestescie zalosni.....tak jaaasne polacy maja znaki rozpoznawcze \"to jest polak/polka\" zalosne......bylam setki razy za granica...w niemczech, chorwacji, wloszech i francji....o nigdzie nie zauwazylam by mnie jakos inaczej traktowano:O wy jestescie przewrazliwieni....jakas paranoje macie czy co??:o

Gość Kisskat
Korupcja w sądach, prokuraturach nawet w środowisku lekarskim. Ale takie życie i mam się z tego cieszyć?

Gość Tylko kto do tego doprowadził
Sld!!!!!!!!! A teraz jak Pis chce naprawic przynajmniej pare błedow tamtych rządów to Polacy sa niezadowoleni.

Gość Kisskat
Wystarczy, że odezwiesz się po polsku. Może to i trochę prze3wrażliwienie ale z niczego się nie wzięło.

Gość załamka9000
Aha. Jakbym Wam opisała co dzieje się w sądwonictwie, jaka tam jest korupcja to byście się modlili by nigdy nie trafić z żadną sprawą do sądu. Może jak ktoś Was okradnie kiedyś na wielkie pieniądze i będziecie dochodzić swoich racji to zrozumiecie o czym pisałam i jak źle jest w naszym państwie.

Gość Kisskat
Mam szczerą nadzieję, że może jednak PiS jakoś poradzi sobie. Mam nadzieję, że coś się zmieni, liczę na zaostrzenie kar dla skorumpowanych i dla bandziorów. Bo jak narazie przestępcy groźni chodzą na wolności a w więxieniach siedzą biedaczkowie za niepłacone alimenty.

Gość ja zawsze mówie po Polsku
za granicą ! I co? jakos nikt na mnie nie patrzył jak na złodzieja.

Gość Kisskat
Nam może przydałby się ktoś w stylu Piłsudskiego. Silna ręka powinna Polaczków trzymać za buźki.

Gość wyrwa w murze
nie wiem gdzie jeździsz ale ja spotykam się raczej z życzliwością, a Twoją wiedzę historyczną kwestionuję po zdaniu "cała inteligencja" nie wymordowano 100% polskiej inteligencji. a co do reszty śmiesznych wypowiedzi. Wytłumacz mi koleżanko załamko co my mamy według Ciebie. Demonstrację ???!!! co to, że nikt palcem nie kiwnie ??? czy ktoś Cię więzi, tłamsi, zabił Ci rodzinę, czy urodziłaś się dzisiaj, że jesteś taka załamana złodziejstwem i korupcją ? gwarantuję Ci, że za tych rządów jest naprawdę uczciwie w porównaniu do tego co było za rządów komuchów. Myślisz, ze tak prosto jest posprzątać taki burdel ? nie szukaj winy tam gdzie jej nie ma. Uwielbiam ludzi, którzy operują hasłami: "zróbmy cos", no to zrób, podczas gdy ty emigrujesz. Powiem na koniec jedno, w Polsce nie jest źle, w Polsce jest naprawdę dobrze, a nawet coraz lepiej, a dzieciom proponuję nie bawić się polityką.

Gość załamka9000
Dzieckiem nie jestem. Mam 29 lat i sporo doświadczeń życiowych. Politykę śledzę na bieżąco. Nie tylko polską politykę. Nie twierdzę, że gdzie indziej jest super. Nie wiem co robicie, ale może nie stykecie sie tyle z biedą i niesprawiedliwością co ja. Taki charakter pracy. I jak widze te tysiące wydawane na przyjęcia, prywatne podróze to mnie szlag trafia. Bo przed chwilą przede mną stała emerytka, która własnie wyadała wszystkie pieniadze na opłaty i płacze, że nie ma na konieczne jej do życia leki.

Gość Kisskat
Ciągle się czepiasz, nigdzie nie napisałam, że 100% Odsetek został,, ąle fakt ten właściwie nic nie zmienia.Zakonotuj to sobie z łaski swojej.

Gość przepraszam pis
naprawi korumpcję ??????????? Ja chyba nie umiem czytać ze zrozumieniem ale jak skorumpowana , bez żadnych zasad partia ma leczyć Polskę z korumpcji ? Ludzie czy wam sie już na mózg rzuciło ? Zapamietajcie sobie jedno - politycy - a przynajmniej zdecydowana większość ma w d.... nas , zwykłych szarych obywateli , dla nich liczy sie tylko utrzymanie na stołkach , zachowują sie tak jakby byli do nich przyspawani i wszelkie próby zrzucenia ich z tych stołków odbieraja jak atak niczym na ich życie , obłuda , fałsz , zakłamanie , układy , układziki bleeeeeee rzygać mi sie chce tym wszystkim i niby dlaczego mam się pocieszać tym że na Białorusi maja gorzej? Pewnie mają ale dl mnie to żadne pocieszenie to tak jakby się cieszyć z tego że mało zarabiam - ale sąsiad wogóle nie ma pracy

Gość Załamka a myslisz
że w ameryce jest inaczej????? Wszedzie jest bieda, bezrobocie.

Gość przepraszam pis
korupcje miało być sorry

Gość załamka9000
Akurat o Ameryce wiem sporo. Tam praca jest tylko ludziom pracować się nie chce. I jest opieka społeczna. Tam cżłowiek nie ma środków do życia z WŁASNEGO WYBORU.