Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nai...

wozki firmy JEDO Bartatina

Polecane posty

Gość nai...

co sadzicie o wozkach firmy Jedo? zastanawiam sie nad kupnem, ale wczesniej ccia;lamy przeczytac opinie osob , ktore uzywaly badz uzywaja taki wozek. pozdarwiam

Gość podniosę bo tez chce wiedziec

hej ja miałam wózek jedo re we la cyj ny jak dla mnie, łażącej po śniegu i po działkach z małym dzieckiem:) Maja urodziła się w październiku. Duuuuuza gondola, dziecię , śpiwór i kocyki mieściły się na luzaku:), torba przy wózku do której zmieścisz słonia;) W koszu na zakupy również;) Duże, pompowane koła. Tyle, ze ciężkawy ale tylko na parter wnosiłam więc spoko;) u mnie sie sprawdził.

Gość ciężkawy
? podobno mozna wybrac na kołach piankowych i wtedy waży 11 kg w sumie

Jak dla mnie rewelacja. Nie zamieniłabym chyba tego wózka na żaden inny :). Mam Jedyo Fyn, jest cięzkawy, ale to i ta najcięższa waga wózków. Także nie jest źle. Sprawdza sie po śniegu, piachu, po nierównym terenie. Do tego kosz na zakupy, który zmieści wszystko co się chce. Jestem b. zadowolona.

Gość a jaki zestaw lepszy
paski i koła piankowe czy wahacze i koła pompowane?

My mieliśmy JEDO Bartatine classic. Zalety: duża gondola, duże koła, ladny wygląd (moim zdaniem), możliwość wyboru z szerokiej gamy kolorystycznej, duża torba na zakupy pod wózkiem, możliwość dokupienia innych akcesorii - np. parasolka, torba, do tego regulowana rączka, regulowany podgłówek w gondoli. Co do spacerówki (kupilismy od razu gondolę i spacerówkę, później tylkio wymieniliśmy górę): regulowany podnóżek, regulowane oparcie, mozna ustawiać dowolnie w kier. jazdy lub do prowadzącego wózek. Ogólenie wózek bardzo wytrzymały, mozna zdejmować praktycznie całe poszycie i prać w pralce - nic się nie dzieje, nie mechaci się, nie kurczy itp. Do tego wydaje mi się, że cena jest bardzo przystepna. Za cały zestaw, gondola, spacerówka + różne akces. płacilismy mniej niż 1tys. zł. Wada: wózek jest ciężki (ja miałam koła pompowane, być może na piankowych jest lżejszy - tego nie wiem). Ogólnie polecam.

Gość ikarianka
http://www.wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=1664 mi się ten podoba chodziaż też mysle o Jedo tylko przerażają mnie te duże koła jeżeli chodzi o pozniejszą spacerówke nie wiem czy wozek nie bedzie wygladał smiesznie...a to jest ten wózek Jedo nad którym sie zastanawiam http://www.allegro.pl/item562101910_wozek_bartatina_classic_freeline_lux_raty_gls.html#gallery moze ma ktos wiecej doswiadczenia z wózkami i pomoze w wyborze ???

Gość ikarianka
podnoszę;)

Gość Bartatina NIEEEE
do dziewczyn którym podoba się bartatina- jeśli ma służyć jako tylko głęboki to ok, ale największą porażką jest to że budka z głębokiego jest taka sama do spacerówki i nie da się ukryć że kompletnie nie pasuje!!!!!!!!! z tego też powodu musiałam kupić spacerówke i wcale nie jest taki lekki, kupowałam go w zasadzie rok temu ale do tej pory wprowadzili dużo lepszych modeli innych firm teraz mam i jest rewelka http://www.allegro.pl/item571708232_nowosc_w ozek_spacerowka_baby_design_espiro_city.html

tak mi się przypomniało czy ten wózek bartatina JEDO jest wysoki, tzn czy jest dla wysokich rodziców bo w moim przypadku właśnie wysokość zawieszenia gondoli jest jednym z głównych powodów do kupna bo jestem niską osobą 160 cm wzrostu

czy wie ktoś na ile cm nad ziemia jest zawieszona gondola?....

nie jest wysoki wysokość położenia rączki to 78cm Ja też wybieram wózki i nie moge sie wcale zdecydowac ale juz jestem przekonana ze wybiorę Jedo Bartatinę myslalam o atlanticu tako ale jednak JEDO będzie

Gość do ciebie umieram nie martw si
super

Gość ChochliczekBlog
Bardzo polecamy Jedo Bartatinę w wersji Alu Plus (na paskach), przede wszystkim ze względu na wspaniałą amortyzację. Zalety i wady wózka postarałam się opisać szczegółowo na http://chochliczek.com/zalety-wozka-na-paskach/.

Gość gość
Tanie wózki są na allinside.pl. Jeśli ktoś nie chce przepłacać to polecam ;) Dzieci szybko wyratają, nie ma sensu płacić kupy kasy za wózek ;)