Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wow wow

dziwne - bardzo dziwne czy wy też tak macie??

Polecane posty

Chciałam się was zapytać czy wy również macie taki problem z gg jak ja - otóż miałam na liście numer swojej siostry, któregoś dnia patrzę koło jej imienia jakiś beznadziejny kretyński opis, wiedziałam że to nie moja siostra tak napisała, sprawdziłam i okazało się że pod tym numerem jest jakiś 14 - letni szczylu. Pomyślałam, że to dlatego że moja siostra jest od kilku miesięcy za granicą i w związku z tym że długo nie używała swojego gg, jej numer został przydzielony komuś innemu. Ale dziś patrzę, a mój chłopak tez ma jakiś idiotyczny opis - sprawdzam a pod jego numerem jakiś inny gościu z końca polski:O . Dodam że mój facet założył sobie numer 2 tygodnie temu i fakt ze nie używał go zbyt często, ale chyba to nie powód żeby op 2 tygodniach zabierać mu numer?????? czy wy wiecie o co w tym chodzi??????????

Gość ja meeega nienawidze
moze zainstaluj od nowa gg to prawda ze jak sie dlugo nie uzywa to likwiduja numery ale na pewno nie po 2 tygodniach:)

Gość coś w tym jest..
masz racje.. tez ostatnio zauważylam to gadulcowe zjawisko... kiedys "dawno dawno temu" numery nieuzywane bardzo dlugo, przydzielane byly od nowa użytkownikom.. ale teraz widze ze dzieje sie to z zawrotną predkoscią i sama nie nadazam za tymi zmianami.. wczoraj np. dopiero po opisie zorientowalam sie ze dwie moje kolezanki ktore wyjechaly za granice do pracy (i nie korzystaly przez jakis czas z gg) maja co namjniej dziwne opisy.. i podobnie jak w twoim przypadku okazlo sie ze to juz zupelnie inni ludzie korzystaja z tych numerow.. oczywiscie pozegnalam kolezanki z gg . Jest to jednak przykre bo w niektorych przypadkach taki nr gg to jedyny kontakt z kimś z daleka.. a jesli ten ktos nie korzysta okolo miesiaca z numeru po prostu jest on "uwalniany" i przypisywany do kogos zupelnie innego... Dziwna ta praktyka gadulcowych infofmatykow czy adminów ...

Gość to prawda tragedia
tez tak miałam i też obok osób które miałam na liście pojawiły się głupawe opisy i okazało się że 12 dziecko i 15 letnie ma numery moich znajomch:(:(:(:(:(:(: i uwaga te osoby miały numery od miesiąca. Mam już dosyć tego głupiego gadu gadu

czyli okazuje sie że nie tylko ja mam taki problem a juz myślałam , że tylko u mnie takie dziwne rzeczy się dzieją