Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutkaaaaa

CZY PIJE KTOŚ LUB PIL Z WAS SIEMIE LNIANE???

Polecane posty

Gość OD SIEMIENIE SIE CHUDNIE
PIJCIE SIEMIE TO SCHUDNEICIE BARDZIO.. WSZYSTKEI LASKI CO JE PIJĄ KTÓRE ZNAM SĄ BARDZO CHUDE..TO DZIALA...

Gość naprawde sie chudnie
to czemu moja babcia gada ,że sie tyje od tego??ona chyba jest chora..

Gość naprawde sie chudnie
moja babcia chyba jest starej daty w sumie:)

Gość nie dziekuj nam cziken
cziken nie dziekuje tylko zacznij żywić to biedne dziecko normalnie..to utyje.. niech je wiecej niz potrzebuje ..

wiem na tyle ze wegetarianie zle zywią dzieci .. a ty jestes wegetarianką ..

pisałąs gdzies na któryms topiku ze twe dziecko ma niedowage chyba 15 kg..to za dużo cziken:(

nie ejstem wegetarianka a tym badziej moje dziecko jescze nie ocipiałam ze by nie dawac dziecku miesa

Gość oświecony
Nareszcie znalazłem odpowiedż na swoją otyłość.Ja też mam refluks muszę spać w pozycji półsiedzącej bo inaczej boli w klatce no i mam nadwagę .Na to wychodzi ,że to od refluksu.Potwierdżcie.

a duzo jesz oświecony???pytam poważnie.. bo przy refluksie raczej nie mozna jesc chyba nic,..

moze to ktos inny - ale ja na pewno nie zreszta nie bede sie tłumaczyc wiem swoje

o cholera przepraszam cie :(widocznie pomylilam twój nic z innym podobnym. a to twe dziecko waszy duzo nawet chyba ze jest wysokie :)

Gość pani caleińska
pytanie do cziken: sorki ale czytam ten watek i spytam cie o coś .odpowiedz prosze!! jakim cudem twe dziecko wg ciebie jest chude jesli waży 32 kg a ma tylko 10 latek.. moja córcia tez waży 33 kg i ma 1o lat i jest w sam raz.!!

Gość siemie lniane tuczy
nie pijcie tego bo utyjecie :(mnie to spotkalo niestety:(

Gość oświecony
staram się jeść regularnie i nieduże porcje,Czasami zdarza mi sie zaszaleć.Refluks nasila mi sie w stresie.Noi nie mogę sie w dzień położyć spać bo potem boli i wtedy żeby stłamsić tą niestrawność to jem.Błędne koło.

Gość siemie lniane tuczy
oświecony mam nadzieje z enie pijesz siemienia lnianego do tego:):) bo od siemienia sie ma nadwage potem:(

Gość oświecony
No to tuczy czy nie tuczy?

Sama waga i wiek nic nie mowi, ani wzrost :P A chyba najwiecej o swoim dziecku wie cziken, wiec... Jeszcze zarzucacie Jej, ze niedozywia wlasnego dziecka? :O

Gość siemie lniane tuczy
oświecony pijesz siemie lniane>?>>>szybko odpowiedz !!

Gość siemie lniane tuczy
oświecony jesli pijesz siemie lniane wszystko to wyjasnia.. odpwoiedz czy pijesz siemie ??

Gość ja utylam zbyt szybko
i juz wiem ze po siemieniu..:( zawsze bylam chudzinka i niemogłam utyc ale teraz to przesada ..pilam codzien siemie prawie 3 szklanki i jest efekt..moja bratowa pila zmielone to nie utyla:(a ja pilam te gluty pieprzone i dupa zbita a lekarka ciagle powtarzala zebym pila zmielone to nie utyje...nie chcialo mi sie mielić..a chcialam załągodzic czymś refluks..i pilam jak głupia ..:(

Gość ja utylam zbyt szybko
calamity a ty sakd wiesz z enie tuczy? ty jestes chuda ??

Gość calamity jest chuda jak szczap
to łatwo takiej gadać,,:(:(:(:( zresztą kiedys na wątku dotyczącym wagi pisalaś calamity ze jestes bardzo szczupla i ze ważysz tylko 56 kg wiec ty sobiem ozesz pozwolic na picie siemienia.

Gość własnie wiem ze calamity
to przezgrabna babeczka jest. gratuluje ze mimo picia siemienia codzien litr nie tyjesz:) ja utyłam 5 kg odkąd pije a jem bardzo mało.

Potworne bzdrury tu wypisujecie. Relfux nie ma NIC wspólnego z otyłością i wagą w ogóle, a juz na pewno nie jest jej PRZYCZYNĄ. W porywach - i zaostrzonej formie - może prowadzić raczej do utraty wagi, jak każde problemy z żołądkiem. Po siemieniu się nie chudnie, bzdura kolejna. Nie wiem, czy się tyje. Jakby je ktoś pił w ogromnych ilościach pewnie tak. Co do szkodliwości, przeczytajcie tan artukuł, do którego ktoś podał linka, ze zrozumieniem.

Mielone można dostać w aptece. A tak w ogóle polecam siemię w tabletkach. Jest odtłuszczone.