Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kristina

Chce wyjsc za obywatela Emiratow Arabskich...Jakie macie opinie na ten temat?

Polecane posty

Gość PCT
dajesz dupy brudasowi?? :o:o:o jak ci nie wstyd??? :o:o:o

Gość nie sadze aby to byl dobry pom
ysl,nie czytasz gazet ,nie ogladzasz telewizji,takie malzenstwa zazwyczaj nie koncza sie dobrze

Jestem z nim 4 lata. Mieszka w Londynie i ma dom Abu Dhabi. boje sie ze nie bede mogla zyc w abu dhabi, po przeprowadzce. to zupelnie inna kultura...Slub mamy zaplanowany na maj 2007

Gość gratulujetylko nie placz
jak bedziesz niewolnica albo ci dzieci odbierze

Gość gratuluje tylko nie placz
a jesli tak cie kocha to zamieszkajcie w polsce niech on sie poswieci

nie mozliwe tam jego ojciec ma biznes...w Londynie tylko mieszka czasowo. czy myslicie ze poradzilabym sobie zyjac w stolicy Emiratow Arabskich? ma ktos doswiadczenia podobne:P

Gość radze
zastanoe sie dobrze. milosc miloscia a zycie zyciem

a aco mam o nim myslec jesli w przeciagu 4 lat bylo jak w bajce, jest czuly, kochany, opiekuje sie mna... kocham go i nigdy jeszcze sie na nim nie zawiodlam... dlaczego myslicie ze bede tam niewolnica

moze na wszelki wypadek skontaktuj sie z ambasada emiratow , co robic jesli sie zacznie dziac cos nie tak ? i czy w ogole cos da sie zrobic... ja bym tam zaryzykowala, ale to niezrownowazona ja...

każda z tych kobiet , które ratował Rutkowski z opresji ( zanim go zamkneli ) były kochane i wielbione dopóki tam nie wyjechały . Taka jest mental;ność tamtych ludzi , męźczyzn . Poza swoim krajem zyją normalnie i dostosowują się , bo swoich zasad nie mogliby wprowadzać .

bylam w Abu Dhabi jednak nie u jego rodzicow, bo przed slubem nie mozna sie razem pokazywac, bylismy w hotelu. Jest goraca no i kobiety musza sie okrywac.... to jest to co mnie przeraza... tu nie musze ale tam to inna kultura...

Gość Onaaaa__
No nieeeeee....bez przesady moze z Marsjaninem sie będziesz pieprzyc?

Jestem w trakcie czytania ksiazki pt. Sprzedane autorka Zana Muhsen, opowiada ona mniej wiecej o zyciu kobiet tam... przerazajace i do tego na faktach, autorce udalo sie z tamtad uciec po 9 latach, ale juz bez dziecka... Ja bym sie na twoim miejscu zastanowila...

widze ze widzicie to wszystko w czarnych barwach. moi rodzice to samo...nie chca abym za niego wychodzila... a kto to ten Rutkowski?

a w ogole to co z rutkowskim sie stalo? bo ja z lekka niezorientowana... araby go u siebie zamknely czy tutaj cos przeskrobal? ze tak zbocze z tematu...

Gość Onaaaa__
Rutkowski morde stulił ,bo sie okazało ze sposkował z jakims tam gangien i chyba sprawa się toczy w jego sporawie.Grozi mu dozywocie:D:D:D:D:D

polecam \'spalona zywcem\' Souad... jesli juz tak pesymistycznie patrzymy... rutek to detektyw najwyzszej klasy co ratowal te biedne dziewczyny, wykradal i do polski zabieral z narazeniem zycia.

przed slubem z nimi zawsze jest jak w bajce , gdyby tak nie bylo europejki nie wychodzilyby za nich za maz. a po slubie ....to juz inna bajka.

taaa.raz znajoma ciotki wyszla za marokanczyka muzulmana...na poczatku bylo bosko...potem pojechali do rodziny...i sie zaczelo...w islamie kobieta jest traktowana nie jak rowny czlowiek:O musiala wszystkie zachcianki spelniac, nie wolno bylo jej miec znajomych facetow...a tesciowa prawie obciela jej nos bo wyszla bez tego kretynskiego czadoru...:O(takie jest prawo w islamie,za ten wyczyn) uciekla z dzieckiem po dwoch latach...nie radze nikomu muzulmanina za meza brac...oniw szyscy sa bardzooo praktykujący i kobieta musi przestrzegac tych chorych praw.....:O

Kristina zazwyczaj rodzice majo dobre przeczucia... nie zawsze, ale w wiekszosci przypadkow intuicja ich nie zawodzi. Moze warto to przemyslec jeszcze raz.

Gość Jesli tam pojedziesz
bedziesz miala wszystkich przeciwko sobie.nikt nigdy nie stanie w twojej obronie

Gość a ja tam byłam
na sesji zdjęciowej i było super