Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
miiriii

jaki polecacie materac do spania?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
A przegl膮da艂a艣 ofert臋 materacy ze sklepu Agaty? Tam maj膮 du偶y wyb贸r w dobrej cenie. S膮 tez oczywi艣cie i dro偶sze, ale warte swojej ceny

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 mam z agaty i jest bardzo wygodny, sporo ich tam maj膮, r贸偶nych rodzai.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam model "Ares" z firmy Janpol http://krodi.pl/materace_janpol. W og贸le jak sobie na tej stronce zam贸wicie to wysy艂ka jest ekspresowwo i nawet gratisy dodaj膮, tak偶e super sprawa :D

Udost臋pnij ten post

Maj膮c na uwadze zdrowie i komfort wypoczynku, warto wybra膰 materac twardszy. Wa偶ne s膮 miedzy innymi: ci臋偶ar cia艂a, spos贸b snu, jaki zakupili艣my stela偶 do 艂贸偶ka. W trakcie zakupu, nale偶y wszystkie aspekty przedstawi膰 sprzedawcy, kt贸ry na tej podstawie dobierze nam w艂a艣ciwy. Ogromny wyb贸r sprawdzonych produkt贸w znajdziecie tu https://www.seart.pl/materace-c-334.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krool_i_czek
Przez lata do艣wiadcze艅 wydaje mi si臋, 偶e najlepszy wyb贸r to materac spr臋偶ynowy z kieszeniami. M贸wi si臋 o nich, 偶e s膮 twardsze i mo偶e mniej wygodne ale je艣li kto艣 my艣li o zakupie na lata to te materace s膮 na pewno bardziej trwa艂e. Poza tym s膮 lepsze dla kr臋gos艂upa, a to, 偶e spr臋偶yny s膮 w kieszeniach powoduje, 偶e jest elastyczny i indywidualnie reaguje na ruchy cia艂a. Osobi艣cie wybra艂em hilding Tango i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupcie prawdziwe 艂o偶e ma艂偶e艅skie, takie jak w hotelach, wysokie wygodne i efektowne. W sembella maj膮 bardzo 艂adne 艂o偶a, no bo to nie s膮 zwyk艂e 艂贸偶ka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My kupili艣my materac do 艂o偶a ma艂偶e艅skiego w Fiki /Miki http://materacyk.pl/. Du偶y wyb贸r materacy maj膮, nam akurat przypasowa艂 ten model Domino

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nam najbardziej przys艂u偶y艂y si臋 materace od www.eversleep.pl w dodatku bardzo atrakcyjn膮 cena sprawia, ze sa jeszcze lepsze od konkurencyjnych ;) ponad to maj膮 naprawd臋 du偶y wyb贸r warto zerkn膮膰 na stron臋 i zrobi膰 rozeznanie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asiaa412321
Jak kupowa膰 ju偶 materac, to tylko od doktora 艣piocha, ja i wszyscy moi znajomi w 100 % zadowoleni, my kupili艣my http://doktorspioch.pl/15-materac-zefir.html Ale najlepiej zadzwoni膰, i go艣膰 pomaga dobra膰 materac pod klienta. POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MagdalenaWet
Polecam welurowy marki Intex z wbudowan膮 pompk膮, nie odkszta艂ca si臋, bardzo wygodny i szybko si臋 pompuje. Du偶y wyb贸r jest na dmuchane.pl Plus - wypompowanie zajmuje kilka minut, a z艂o偶ony mo偶na 艂atwo schowa膰 pod 艂贸偶kiem i szybko wyci膮gn膮膰, gdy mamy niespodziewanych go艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gooo艣膰
Je艣li ma by膰 wygodny, zdrowotny i wytrzyma艂y, a przy tym ma estetycznie wygl膮da膰 to ze swojego do艣wiadczenia polecam materac Individuality Multi firmy Hilding. Do艣膰 nietypowe ale genialne w swojej prostocie rozwi膮zanie dla par, podzielone na cz臋艣膰 tward膮 i mi臋kk膮. U nas si臋 sprawdzi艂o bardzo dobrze, zw艂aszcza, e r贸wnica wagi i preferencji co do twardo艣ci jest do艣膰 du偶a. Na to te偶 trzeba zwr贸ci膰 uwag臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maciek i ola
Polecam materac Medivis Lux z Ko艂a, bardzo komfortowy materac, dopasuje si臋 do cia艂a. Moja waga 95kg, ma艂偶onka 55kg. Jest super:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SupremeVisco85 kg m3
Witajcie chce wam si臋 poleci膰 z ca艂ego serca ;-) nazywam sie Viscotherapy SupremeVisco 85kg m3 . Zbudowany jestem z podstawy HR 40kg 13cm lub 16cm a na g贸rze posiadam najwygodniesz膮 na 艣wiecie piank臋 Visco a偶 85kg m3 . Zach臋cam was do poszukania mnie w google ;-) cenowo aktualnie stanowie bezkonkurencyjn膮 ofert臋 na 艣wiecie od 1499z艂 do max 2999z艂 wzgl臋dem konkurencji ta艅szy min. o po艂owe . Ch臋tnie wpadne do waszych sypialni na ma艂e conieco ;-)

Udost臋pnij ten post

Je偶eli chodzi o materace to warto zaopatrzy膰 si臋 w profesjonalnych sklepach, kt贸re znaj膮 si臋 na tego typu rzeczach: https://materacezgor.pl/. Ka偶dy materac - spr臋偶ynowy, kieszonkowy czy lateksowy - ma swoje zasadnicze w艂a艣ciwo艣ci, zwi膮zku z tym warto wybra膰 si臋 do sklepu zanim postanowimy kupi膰.

Udost臋pnij ten post

Dobry materac to podstawa i tak naprawd臋 nie powinni艣my na nim oszcz臋dza膰 ale jak patrz臋 na ceny polecanych materacy to jestem przera偶ona. Ja rozumiem, 偶e najlepsze, te z g贸rnej p贸艂ki zawieraj膮 piank臋 termoelastyczn膮 ale mimo wszystko 8 tysi臋cy z艂otych za taki materac to moim zdaniem stanowczo za du偶o. Ale na szcz臋艣cie jest firma Art-Medic Viscotherapy kt贸ra ma w soiwm portfolio super fajne materace za extra pieni膮dze! Musicie sobie je sprawdzi膰, bo s膮 genialne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krzysiek966
Polecam Ci materac lateksowy, najlepiej z wype艂nieniem 艂usk膮 gryczan膮 kt贸ra absorbuje wilgo膰 i zwalcza grzyby i ple艣nie. A zamawia艂em go tu http://materacyk.pl/ , maj膮 dobrej jako艣ci produkty.

Udost臋pnij ten post

Nie ma co oszcz臋dza膰 na materacu, bo jak si臋 kupi bubla to zaraz to niestety si臋 na nas odbije w postaci b贸lu plec贸w i z艂ego samopoczucia. Fajnie jest posprawdza膰 sobie r贸偶ne firmy i popatrze膰 co maj膮 do zaoferowania i co dla nas jest potrzebne. Ja przede wszystkim patrzy艂am na 艂atwo艣膰 utrzymania materaca w czysto艣ci i kupi艂am w ko艅cu Air Comfort Plus z Dormeo. Ma zdejmowany pokrowiec, kt贸ry wystarczy wrzuci膰 do pralki i jazda. Wygodny i dobry dla kr臋gos艂upa.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋