Gość Andzelika Napisano Październik 19, 2019 dzieki za porady ale kupilam wkoncu materac sembella amber dream. ten sam co ta moja szwagierka. powiem wam ze naprawde jest fajny i dobze mi sie na nim dzisiaj spalo. za kilka dni napisze jeszcze cos o tym materacu bo po jednym dniu to cierzko wiele napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kianka Napisano Październik 31, 2019 Moje nowe odkrycie to Electro-materac od Hildinga i muszę powiedzieć, że po wypróbowaniu z miejsca się na niego zdecydowałam. Jest dość wysoki, ponad 30 cm, a to jest na prawde sporo, ale to przez to, że ma w sobie aż 6 twardości i do tego jest dwustronny. Ma piankę i sprężynki kieszeniowe ale całość jest baaaardzo wygodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartek Napisano Listopad 13, 2019 Ja polecam też materac z firmy Sembella. Śpimy na nim z żoną od dobrego roku i nie mamy na co narzekać. Ma 7 stref twardości, sprężyny kieszeniowe i piankę bultex. Jesteśmy z niego zadowoleni, a to dlatego, że wstajemy naprawdę wypoczęci. Dobry materac to podstawa dobrego snu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sumenka Napisano Listopad 18, 2019 W sypialniaplus.pl można naprawdę fajny wybór materaców znaleźć. Jest to spoko opcja, w szczególności że pod same drzwi dostarczają. No i pomoc w wyborze jest bardzo kompetentna. Sklep jest bardzo ok! polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Garstka Napisano Listopad 22, 2019 Ja juz swój materac kupiłam dwa miesiące temu i trochę żałuję że nie poczekałam do Black Friday bo teraz są na prawdę spore obniżki i mój Salsa z Hildinga kosztowałby 20% taniej ale i tak uważam, że był warty swojej "normalnej" ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarnablondynka29 Napisano Listopad 28, 2019 Nie mogłam się zdecydować jaki materac wybrać. Część osób mówiła, że piankowy szybko się odkształci, a inni że sprężyny są mało wygodne. Na szczęście natrafiłam na bardzo kompetentną obsługę w sklepei internetowym Sembella. Od 6 miesiący jestem szczęśliwą posiadaczką materaca hybrydowego Comfeel Speed. Pomiędzy dwiema warstwami pianki bultex są spręzyny kieszeniowe. Czyli mam jak gdyby dwa w jednym. Jestem z niego jak dotąd bardzo zadowolona i po poł roku użytkowania wygląda i sluży mi tak samo jak na początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaćka Napisano Styczeń 4, 2020 Prawie każdy materac ma wady ale ważne żeby nie szkodził kręgosłupowi. Mam od 3 lat ten sam materac piankowy i chociaż po takim czasie nosi ślady użytkowania to uważam, że ze względu na właściwości prozdrowotne jest warty polecenia. Pianka dobrze podtrzymuje ciało i plecy, a każda partia ciała ma trochę inną twardość na materacu. Mam model 'salsa' od Hildinga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beata Napisano Styczeń 15, 2020 Dnia 4.01.2020 o 17:13, Gość Jaćka napisał: Prawie każdy materac ma wady ale ważne żeby nie szkodził kręgosłupowi. Mam od 3 lat ten sam materac piankowy i chociaż po takim czasie nosi ślady użytkowania to uważam, że ze względu na właściwości prozdrowotne jest warty polecenia. Pianka dobrze podtrzymuje ciało i plecy, a każda partia ciała ma trochę inną twardość na materacu. Mam model 'salsa' od Hildinga. Racja, też mam ten model i potwierdzam to co napisałaś, ale mam Salsę krótcej, od roku. Dodam tylko, że materac ma certyfikat "Oeko tex". To całkiem ważna informacja o bezpieczeństwie po względem alergenów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ziuta Napisano Styczeń 23, 2020 Moim zdaniem materac to indywidualna sprawa i wybór i nie tylko jakiej firmy ale w ogóle jaki i z czego. W tej sytuacji mogę podpowiedzieć, że warto poradzić się i kupić u fachowców, którzy tym się zajmują, ja będę zawsze wdzięczna obsłudze sklepu internetowego firmy sembella, pomogli mi w wyborze materaca idealnego dla mnie i nie wciskali mi najdroższych. Dlatego warto poszukać i popytać, to nic przecież nie kosztuje, a tylko może zaowocować udanym zakupem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariankas 0 Napisano Luty 17, 2020 Ja polecam sypialniaplus.pl - polecam materace, spory wybór, dobre doradztwo...jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. A on line jest mega wygodne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adriannaadr 0 Napisano Luty 19, 2020 Ja kupiłam ostatnio materac w sklepie w Krzywaczce i jestem bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nietoperek 0 Napisano Luty 24, 2020 Zastanawiałam się nad materacem ze sprężynami kieszeniowymi albo multipocket, zdecydowałam się w końcu na modulia multi ze sprężynami multipocket. Mają mniejszą średnicę i jest ich więcej, dlatego lepiej podtrzymują ciało i materac jest dzięki temu bardziej sprężysty. I do tego ma bardzo przyzwoitą cene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iritchie 0 Napisano Luty 25, 2020 z pianki tempur jest najlepszy :) nie miałam lepszego materaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janta34 0 Napisano Marzec 8, 2020 Wolę materace z pianką termoelastyczną, tak, żeby choć w jakimś stopniu dopasowywał się do ciała (to daje większą uniwersalność. Sama mam Rumbę od Hildinga ale całkiem dobre też są materace Sleepmed, ale to są już modele medyczne. W niższych cenach polecam sprawdzić modele Hildinga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dietkujaca40tka 0 Napisano Marzec 14, 2020 sprężynowe najlepsze. spałam na różnych i na żadnym nie mogłam się wyspać, tak jak na sprężynowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janta34 0 Napisano Marzec 15, 2020 (edytowany) to może faktycznie zależeć od indywidualnych preferencji ale tak jak już wspomniałam pianka termoelastyczna, zwłaszcza w materacu o właściwościach medycznych będzie najzdrowszym rozwiązaniem Edytowano Marzec 15, 2020 przez Janta34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Marzec 15, 2020 Twardy- kręgosłup będzie wdzięczny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mellka 0 Napisano Kwiecień 18, 2020 tak, zdecydowanie. ja jestem zadowolona z tego materaca który kupiłam w sypialniaplus.pl. Dobrze dobrany, wygodny, w dobrej cenie. Idealny dla zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romulus 2 Napisano Kwiecień 23, 2020 Radzę najpierw wypróbować, żeby nie kupować kota w worku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viki 0 Napisano Kwiecień 25, 2020 Zdrowy i nieprzerywany sen to podstawa, dlatego mogę w 100% polecić materac z pianką geltex. Nie odkształca się i dobrze dopasowuje się do ciała. Dla mnie to podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirma 0 Napisano Maj 20, 2020 no tak, dobrze jest się zastanowić co się chce. ja osobiście jestem zadowolona z materaca kupionego w sypialniaplus.pl - i na prawdę dobrze i dokładnie sie wysypiam! jest bardzo ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AngelikaHudecka 0 Napisano Maj 21, 2020 jeżeli o mnie chodzi to moje mieszkanie jest malutkie i salon i sypialnia jest w jednym, więc klasyczne łóżko z materacem nie w chodzi w grę, a szkoda... jednak na szczęście udało nam się kupić bardzo wygodną kanapę Madras z Moderno Meble funkcja spania z niej bardzo dobrze się sprawdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz W. 0 Napisano Maj 26, 2020 Mi babccia zawsze mówiła, że ważne jest na czym się śpi. Nie żadne wersalki czy kanapy tylko prawdziwe łóżko z dobrym twardym materacem i najlepiej sprężynowym i na tym nie ma co oszczędzać, bo kregosłup mamy jeden. Już od dawna spię na materacu modulia sky ze sprężynami i kokosem i naprawde sobie chwalę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolma 0 Napisano Maj 30, 2020 no ja dlatego kupiłam bardzo podobny w sypialniaplus.pl - trafiłam na swietny wybór, wygodny i bardzo dobrze mi się na nim śpi! jestem mega zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashantii 0 Napisano Maj 31, 2020 Dla dzieci fajne materac maja w Fiki Miki, nie dawno kupilismy u nich materac już dla większego dziecka z tych 160 na 80. Jest w czym wybierać,Akuat my wzięlismy ten model Odeo + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stylowa 0 Napisano Czerwiec 6, 2020 Polecam zakup w salonie Pan Materac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwino 2 Napisano Czerwiec 8, 2020 Do spania na podlodze polecam japonski futon, moze troche kosztuja ale sa super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zofia kotowska 0 Napisano Lipiec 6, 2020 Podpytaj w e-goodnight.com Mają dobrą jakość i fajne ceny. Najlepiej zadzwoń i powiedz jakie masz wymagania a na pewno ktoś ci dobrze doradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zofia kotowska 0 Napisano Lipiec 6, 2020 (edytowany) . Edytowano Lipiec 6, 2020 przez Zofia kotowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunet 0 Napisano Lipiec 30, 2020 Ja od zeszłego roku mam materac z pianką bultex i jest mega wygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach