Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczkaaa

jesienno/zimowe starania 07.

Polecane posty

la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la la jak sie ciesze maybee !!!! wspaniala wiesc!!!!! 🌻 ❤️ 🌻

moje gratulacje Maybee super ale się ciesze razem z Tobą i pozdrawiam cie serdecznie a jak męzulek zareagował napiusz cos wiecej jak Usg przebiegało czy był razem z toba :):):)

Staraczki NICK.............IMIĘ............WIEK...MIASTO.....CYKL STARAŃ 1.balerinka.......Magda............24......Warszawa.......3 2.Joanna82.......Joanna...........24......Poznań...........0 3.Urszulaxxx......Ula...............26......Gdańsk...........4 4.i jeszcze ja.....Katarzyna......24......Starachowice...0 5.Madzia28........Magdalena......28......Giżycko .........3 6.tofikowa ........Gosia............30......Bielsko-B.........0 7.kawiarenka.....Renata...........30.....Włocławek.......2 8.Selenka32.......Dominika.......32........Łódź..............1 9.gawit_27.......Gabrysia.........27.......Luton.............1 10.Kosona.........Agnieszka........29.......Kraków...........3 11.bella36....... ..Agata............37........malopolska......2 12.a_guu...........Agnieszka......24.........k/Poznania.....za rok 13.peppetti........Sylwia..........30.........ok.Łodzi......0 14.mea29..........Marzena........32........Warszawa.... za 4 mce 15. QUERRILLA .....................27........POMORZE .........5 16. Anastazja123....................26......świetokrzyskie......5 17.sss1982............................24......świętokrzyskie......4 18. Muszelka1........................26........Wrocław...........2 19. Magge.............................27.........W-wa..............2 20.Nicolla.............................26..........W-wa.............1 21.Ja tez chcę dzieciatko.........24........Koszalin.............3 ____________________ Przyszłe mamusie Nick................Imię.......Wiek.....Cykl Starań...........Poród.......Płeć 1. staraczka.....Kamila..........27...........1........................?..............? 2. tantusia........Iwona......27............1.................czerwiec 2007...... 3.maybee...........Ula.........23......................................?...... ale się ciesze jeszcze raz Maybee Dla Ciebie tabelka

:) tijka---🌻 dziekuje dziewczynki🌻:) nie bylo przy mnie meza bo byl w pracy to bylo usg dopochwowe lekarka odrazu zobaczyla ciaze:) a mi momentalnie usmiech wsytapil na usta:) nie moge sie juz doczekac az zobacze zarodek:)

maz oczywiscie takze odetchnal z ulga i sie ucieszyl dzis musial zostac dluzej w pracy wiec dopiero wieczorkiem sie zobaczymy

Czesc i czołem , spytacie skąd sie wziałem:P Witajcie dziewczynki:) Maybee----------------->HUUUUUUUUURRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiedziałam,ze bedzie dzidzius, tralalalala, niczym jak tantusia spiewam;) Dzisiaj zakupiłam sobie do kozaczkow rybaczki;)Zima zatem mi nie straszna;)Kurcze zadna nazwy pory roku nie jest meżczyzną:D:D:D:Tak mi sie pomysliło;)

Maybee moje gratulacje - bedzie dobrze:D 🌻 Właśnie wróciłam w z pracy i troszke zmęczona jestem.... życze dobrego i pracowitego ;) wieczoru i nocki 👄

sellenko ja napisze po Tobie... Maybee -a ja Tobie nie gratuluje bo wiedziałam od samego poczatku ze wszytsko jest dobrze!!!!!!!!!!!!!🌼:classic_cool: jestem załamana 32 dc a jak @ nie widac to nie widać czy ten awans mnie zestresował-eee chyba niee. Byłam Dzis u Tesciów sie pochwalic moim awansem, bo to bądz co badż sukces, ale wiecie co..chciałabym im powidziec,że jestem w ciąży...nawet mogłabym zamienic ten awans na ciąże-czy ktos jest chętny??? chyba znowu dopada mnie chandra i tak juz mam -raz dobry nastroj raz zły; raz dobry raz zły i tak co dwa dni... CHCE BYC NA TA WIGILIE W CIĄŻY I KURCZE CHOćBYM MIAŁA PÓŁ NOCY STAC NA GŁOWIE TO BEDE STAŁA, rozmawiałam juz z Mezem że ma mi trzymać nogi w górze po starankach przez 20 min a ja sobie w tym czasie pojde spać..(prosze sie nie śmiać tylko...hi,hi,hi)

Selenko, to bedziesz ładnie wyglądała-kozaczki i rybaczki!!!!! a jak smopoczucie Pani dzisiaj??

Ja tez chce Dzieciątko-gdzie jesteś, odezwij się 😭 Tofikowa- napisz do Nas, albo niech Twoj Szef napisze :D Balerinko-co słychać Kosona- Bello- Moja Pocieszycielko ❤️-przepraszam że tak Cie nazywam Muszelko-ja tez jestem dzis padnięta 💤

hej dziewczątka maybee ale ci zazdroszcze;) buziaki gorące dla wszystkich ja sie dzis ucze bo test z angielskiego mam dzie. buzka 😘

Witam. Maybee wiedziałam ,że będzie dzidziuś. Gratuluję Ci jeszcze raz Twojego SZCZĘŚCIA!!!!❤️ Witam Tijka Querrilla a może jednak..........skoro @ się spóźnia? Bądz twarda i nie daj się złym myślom. Wkońcu nie jesteś sama, masz nas no i mężusia :-)I zawsze możesz licztć na nasze wsparcie!!!!!!! Pozdrawiam wszystkie dziewczyny 🌼 🌼 🌼

Maybee, GRATULACJE!!!! super, że wszystko wporządeczku! Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich staraczek i przyszłych mamusiek!

sss1982-ROBIŁAM TEST C.i nie jestem w ciąży. nie wiem dlaczego mi sie przesuwa dzis 33 dc..bez sensu jest wszytsko..i staranka tez sie przesuwają na grudzien....!!!!!!!!!!!!!! jestem zła

dzien doberek:) to ja spioch nad spiochami;) dziekuje dziewczynki za wszystkie gratulacje i za wiare ze bedzie dobrze🌻❤️ Querilla----poczekaj jeszcze troszke i.....zrob bete:) a noz...

WŁASNIE DOSTAŁAM @@@@@@@@..i jest mi z tym okej, przeciez nie staraliśmy sie w tym cyklu........... Miłego dnia WPADNE WIECZOREM jak nie bede umierać od małpy...

Querilla---powiem szczerze ze mailam cicha nadzieje ze dolaczysz do mnie:) ale ciesze sie ze jest ci z tym okej nastepnym razem zatem prosze sie przylozyc;) no to ktora nastepna???

Maybee z całego serducha Ci gratuluje i zycze wszystkiego dobrego Tobie i Twojej Kruszynce

dziekuje bardzo🌻peggy👄 tobie etz sie wkrotce uda! zreszta jak nam wszystkim:)

Witam w tą piękną środe - słonko świeci, cieplutko - przyjanmniej u mnie . Więc wysyłam Wam 🌻 :D promyczki ciążowe żebyśmy hurtowo zobaczyły upragnione 2 kreseczki i bijące malutkie sreduszko. Milego dnia :)

Witaj Muszelko.. jak mnie dzis wszytsko boli od @@@@, zaraz w pracy zaczne chodzic po ścianach z bólu!!!!! powiedziałam Mężowi że to kurde ostatni w tym roku \"remanent\" tzn małpa....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUSZELKO uda sie Nam...

Witajcie dziewczynki:) tofikowa 🌻 bella36 🌻 QUERRILLA 🌻 sss1982 🌻 Muszelka1 🌻 staraczka 🌻 tantusia 🌻 maybee 🌻 Querrilla--------->czyli grudzień nalezy do nas:)Ja bede sie starac około 8 grudnia, moze na swieta sie uda, jak myslisz? maybee------>fajnie ze nosisz pod sercem najcudowniejszy prezent:) Tantusia, staraczka----->dlaczego milczycie i nie opowiadacie o pawikach, mdłościkach itp;) Pozdrawiam

hej, czytalam w dziale Redakcja, ze mozna stronke sprowadzic do normalnych rozmiarow poprzez skasowanie postu, ktory rozciaga. Trzeba by napisac do ktorejs moderatorki. Ale to nie moj post wiec sie nie wyrywam :) a tak w ogole to sorki ze sie wtracam, nie wiem czy pamietacie mnie, gdzies na poczatku pisalam, ze Was czytam i czasem cos wtrace ale sie poki co nie staram, wiec az tak czynnie w forum nie uczestnicze ;)