Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie idziesz

Moja suka ciągle gryzie mi majtki,skarpetki

Polecane posty

Gość gdzie idziesz

dzisiaj przegryzła mi majtki z nowego kompletu :o wcyiągneła je sobie z pralki!! no nie moge 😡 myślałam, ze ją rozczasne! pogniewayśmy się i to bardzo, strasznie krzyczałam a ona blądzila tymi swoimi piwnymi,smutnymi oczami :o juz nie wiem co mam robić? mojemu facetowi tez gryzie skarpety, jak ostatnio pogryzła mu 3 pary bokserek pod rząd to musiałam go trzymać zeby jej nie zlał, bo zostalłł z gołym tyłkiem i jedną para bokserek :o juz szlag mnie trafia!!

Gość tak myślę......
wyciągnęła z pralki?! Moja droga jak skarpety i majtki nie będą poniewierały sie po mieszkaniu, tylko będa w szufladzie bądz pojemniku z brudną bielizną to nie będzie problemu.

Mi sciaga z grzejnika :D I najczesciej gdzies zagrzebuje... A jak zobacze jak ma w zebach to tez takie wielkie smutne oczy robi, ze jedyne co moge zrobic to smiac sie :D

Gość uifjhhgghj
ależ jak najbardziej cwane psy potrafią wyciągnąć ubrania z pralki, a przecież te do prania tak cudownie pachną ukochanym opiekunem......

Gość taka jakas
wystarczy zostawic psu mase zabawek, kosc i pewnosc, ze nie ruszy co nie powinen

Gość moja suńka też tak robi
Upatrzyła sobie moje majtki - zjadła mi już kilka par. >>>>>>>>>>>>>>DO TAK MI SIĘ WYDAJE - widać, że nie masz pojęcia o czym mowa. Moja sunia wyciąga bieliznę z kosza z ubraniami do prania - ZAMKNIĘTEGO KOSZA!. Kosz ma takie nieznaczne dziurki na fasadzie i ona sobie przez te dziurki wyciąga co jej pasuje:D. Muszę baaaardzo pilnować by drzwi do łazienki były solidnie zamknięte, aby się tam nie dostała, bo wystarczy, że są niedomknięte lekko i moja ulubienica już tam buszuje:D Nie mam zielonego pojęcia czemu tak robi........ale widzę, że to nie tylko moja suńka tak ma:D

>>>>>>TAKA JAKAŚ - bzdura kolosalna. Moja ma całą stertę zabawek i to nic nie daje.

Gość lepiej je prać i wieszać
wysoko na suszarce - brudasy!

cóz majtki , skarpetki i wogóle bielizna najmocniej \"pachnie \" panem/panią :) to cos jak dowód miłosci ;) pytanie tylko brzmi czy pies to robi kiedy jest sam , czy nawet kiedy jestes obok

raczej kiedy jest sama - przynajmniej moja.

Gość gdzie idziesz
tak myśle >nie mamy jeszcze brodnika! mieszkamy od miesiaca i niestety jeszcze nas nie stać!normalnie przed snem przymknełam pralke a ta se wyciągneła ech :o

Nie mam suszarki zadnej - szkoda miejsca. W zimie na grzejniku, w lecie na sznurze na dworze ;) A moja sunia otwiera sobie wszystkie drzwi, pewnie z pralka tez by dala rade. Nie wiem, bo nie mam pralki ;)

Gość tak myślę.....
uprane rzeczy rozwieszem na szuszarce w łazience, jest wysoko , szans nie ma pies zeby cos sciągnąć, nie wspominając, ze one zdecydowanie preferuja te noszone rzeczy, uprane i cuchnące proszkiem ich z reguły nie interesują, moj pies gniewa sie jak mu upiore posłanie.

Gość gdzie idziesz
1235813... > 3 lata bedzie miała w grudniu no i jeszcze jedno nigdy nie miała faceta ;)

>>>>>LEPIEJ JE PRAĆ Jasne.......wiesz? nie wydalam pieniędzy - tak się składa. Muszę "naskładać" prania, żeby efektywnie wykorzystać pralkę, wodę, prąd, proszek do prania, płyn do płukania, bo mnie nie stac na to żeby prać po jednej rzeczy:-/. I wypraszam sobie wyzwiska od brudasów.

jeżeli kiedy jest sama to najzwyczjniej w świecie teskni za panią :) najlepszy sposób to zostawić jej w legowisku coś swojego ( np.rękawiczki:) najepiej przytwierdzone do legowiska jeżeli w \"jej miejscu \" bedzie cos co pachnie pania , a dostęp do pralki i innych ciekawych miejsc niemożliwy zadowoli sie tym co ma i po jakis czasie wystarczy jej Twoje \"cos \" na legowisku

Gość gdzie idziesz
ech moja wygryzła dziure w nocy jak spaliśmy :o a nie ma sensu prac jeden pary majtek, wiem ze ta sie dobiera to schowałam je do pralki ale tam tez się dostała :o

Gość gdzie idziesz
ARRAKIS > pania? :D raczej pani pipką ;)

łojojoj, moja skończyła w maju czy latka, ale jest grzeczna, dobrze ułożona:) reaguje na wszystkie polecenia i gdyby na stole położyć przy niej 100 kg wołowiny i zostawić ją samą za nic nie ruszy:) ma jednak inną wadę - lubi piwo i...kawę z mlekiem:D ps. o penisach ludzkich i psich też jej nic nie wiadomo:p po prostu grzeczna z niej dziewczynka 🖐️

Gość tak myślę.....
szkoda miejsca na szuszarkę? Moja jest zawieszona nad wanna , jest pare sznurów, miejsca mi nie zajmuje, a szusza mi sie rzeczy normalnie. Dla mnie to nieestetyczne i obciach, gdyby mnie ktos odwiedził , a ja mialabym majtki , staniki porozwieszane na kaloryferach. prawde mowiąc mnie samą bo to raziło. A psy mam od kilkunastu lat i dokładnie wiem o czym mowię. One lubią rzeczy z naszym zapachem, ale jak sie trzyma porządek, to nie maja szans. Przeciez wystarczy sie nauczyc trzymac rzeczy gdzie ich miejsce, i zamykac dzwi do łazienki. Szybko sie odzwyczjaja. A jak bielizna wala sie po całym mieszkaniu to co sie dziwić.

Gość gdzie idziesz
przeciez mowie ze sie nie wala do cholery umiesz ty czytać znawczyni psów?:o

tak myślę.....---> Aaa, nad wanna ;) Sznury sie zerwaly i juz nie mam. Wole te na dworze, zreszta w zimie i tak nad wanna nic nie schlo :P Myslalam, ze o takiej stojacej mowiie :) Uprane rzeczy nie powinny cuchnac proszkiem! To nie zdrowo! Trzeba dobrze wyplukac :) Jestem syfiara i u mnie wszystko sie wszedzie wala. A ja mam ubaw, jak moj pies robi taka fajna minke trzymajac moja skarpete w zebach :D Jestem w stanie poswiecic ta skarpete :P NIkt mnie bez zapowiedzi nie odwiedza :P Mam kulturalnych znajomych ;) moja suńka też tak robi---> TY do mnie pijesz...? O co chodzi z tymi pieniedzmi? I dgdzie nazwalam Cie brudasem? :O

wala sie nie wala , nie o to tu chodzi :) przypomniał mi sie sposób na odzwyczajanie od \'głupot różnych\" wyjdz z domu , poczekaj minute pod drzwiami lub dalej i zaraz wróc ja przyłapiesz na \"przestępstwie skarć ja dosadnym FE , zabierz co ukradła jak nic nie zdążyła zbroic -pochwal i daj kostke czy coś tam co lubi

Gość gdzie idziesz
"Jestem w stanie poswiecic ta skarpete " dobra ale nie kiedy to jest komplet bielizny za kupe kasy 😭

Gość gdzie idziesz
no włąśnie ale wciaz nie wiem skad jej sie to bierze? jakies zboczenie czy co? gryżć zapach pipkiwłaścicielki :o huh