Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość hnadzuk
Akcja zakupu produktów po 5, 10, 20 zł. dotyczy całej Polski. Jeżeli o At to już pisałam, że dustrybucje same ustalają zasady (bezprawnie). Podobnie jest z zakupem wzorów. Popytajcie co dystrybucja to inne zasady. U nas do tej pory mozna było zamawiać wzory nawet jak się miało zamówienie na 50 zł, teraz zmieniono bo się paniom menadżerkom nie podobało, że muszą tyle pisać i jest od 250. Moim zdaniem to tez powinny być warunki odgórne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hnadzuk
Dziwię się, że robią wm utrudnienia z tym AT. Przecież dystrybucje z nas żyją. Nie będziemy sprzedawac to ich nie będzie. To im powinno zależeć nie nam. Widać jest odwrotnie w niektórych dystrybucjach. U nas ok. Co tydzień ciekawe akcje, losowania, naprawdę super.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Czy ktoś wie czy mogłabym zamówić wzór ultra pro teraz jak nie ma promocji.i jaki byłby kod na 3,5 litra bo zrobiłam ostatnio chlebek dałam spróbować i się posypały prośby o przepis i zapytania o cenę ultra pro ,dobry pomysł na sprzedaż .tylko ja mam 3 litrowe i na party musiałabym przerabiać przepis bo lekko się wylewa z 3 litrowego .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hnadzuk
Jeżeli nie brałaś to możesz zamówić wzór jako uzupełnienie torby konsultanta. Tylko musisz wiedzieć przy jakim obrocie w twojej dystrybucji można zamawiać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dziękuje jeszcze nie brałam,u nas podobno obrót musi być na 100 tylko myślałam że wzory są tylko jak jest na to promocja, i nie brałam wzorów.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Chleb błonnikowy porcja na silikonowego króla :1 jajko,1łyżeczka cukru,1płaska łyżeczka soli,1 szkl letniego mleka lub wody2,5dkg drożdży,pół łyżeczki mielonego kminku ,pół łyżeczki mielonej czarnuszki,-Wszystko wymieszać w Mix Maksie,powoli odkręcić do miski wsypać 2szklanki mąki tortowej,1/2 torebki otrąb,do tego powoli wlewać składniki z mix maksa wyrobić silikonową łopatką.Silikonową formę posmarować masłem wlać ciasto posypać jeszcze czarnuszką wstawić do piekarnika na 50stopni jak podrośnie podkręcić piekarnik na 180stopni i piec ok40 minut sprawdzając żeby się nie spalił ma być dobrze brązowy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Do bingo można włożyć pomarańcz naszpikowaną ziarnami kawy ,dodać 15 łyżek cukru i to zalać czystą wódką rozmieszać cukier i odstawić na 2 tygodnie polecam wszystkim Panią .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zapomniałam pomarańcz musi być wcześniej dobrze wymyta najlepiej w wodzie z octem winnym,lub innym tylko w zimnej wodzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
mam zamiar upiec ten chlebek...czy możesz napisać jakie kupić otreby i ile otręb jest w torebce?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
są z firmy kupiec jest w torebce 150 g są to otręby pszenne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Proszę o potwierdzenie czy przykrywki do zestawu sypkie który jest obecnie w promocji są faktycznie zielone, czy tak jak w katalogu granatowe? proszę o odpowiedz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zawsze sypkie jest w kolorze zielonym.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dziękuje za odpowiedz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hnadzuk
Zawsze sypkie są zielone, ale to nie są te z katalogu. Otwierają się z dwóch stron. Takie były w poprzednim katalogu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Honia...
Jeśli chodzi o sypkie, to są takie same jak w obecnym katalogu tylko kolor jasno zielony. Nie wiem dlaczego koleżanka twierdzi, że nie ma ich w obecnym katalogu, może ma stary katalog. W katalogu wiosna/lato 2013 są pokazane na str 55.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Mam te pojemniki. Niestety nie jestem nimi zachwycona. Nie nadają się do przechowywania produktów miałkich typu mąka, kakao. Przy wysypywaniu z nich np mąki przy otworze pozostają resztki produktu, co niezbyt ładnie wygląda i jest mało higieniczne. Trzeba bardzo często myć zamknięcia. Zdecydowanie wolę zawsze sypkie plus.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Do zawsze sypkie plus można załączyć łyżeczkę, która: - ułatwia pracę (jest zawsze pod ręką), -nie musowo ciągle myć łyżeczki, -stanowi swojego rodzaju miarkę Zawsze sypkie plus lepiej się zamykają. Przy zawsze sypkie (te zielone) zawsze muszę sprawdzić czy są dokładnie domknięte. Nie kupiłabym ich więcej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hnadzuk
Zgadzam się z Mirabelką. Trzeba jeszcze dodać, że jak na pokrywce zostają sypkie to się nie domyka. Zawsze sypkie plus sa duże lepsze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hnadzuk
Zwracam honor. Są w katalogu, przeoczyłam stronę, a ponieważ ich nie polecam to nie zauważyłam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość FILL
Czym różnią się zawsze sypkie od zawsze sypkie plus? Jak je rozpoznać?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hnadzuk
Zawsze sypkie plus mają jedną pokrywkę, podnosi sie ją do góry z jednej strony. Zawsze sypkie mają pokrywkę dzieloną, otwieraja się z dwóch stron.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na stronie 128 ktoś napisał o dystrybucji Lublin.Jedna ze znajomych to samo miała,jak zadzwoniła to w trakcie rozmowy "coś"rozłączyło,a później i w następne dni pani dystrybutor już nie odbierała telefonów.Ciekawe czy to ta sama dystrybucja,bo w Lublinie chyba są dwie.I jak można pracować z takimi ludźmi?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Hej... ile minut trzymacie jajka w cudzie kuchennym, jeśli gotujecie je na twardo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To ja pisałam na strone 128...pisałam o dystybucji Marioli i Grzegorza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dzwoniłam już w tej sprawie do Warszawy. Mam nadzieję, że więcej już się nie powtórzą takie sytuacje, że dystrybucje same narzucają nam jakieś "chore" ograniczenia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość FILL
dziękuję za odpowiedź w sprawie zawsze sypkich :) też chętnie się dowiem o tych jajkach z cudu kuchennego. Już wcześniej padło to pytanie, ale nikt nie odpowiedział. Tak na marginesie to cudu praktycznie wcale nie używałam (zrobiłam w nim raz piersi z kurczaka) do czasu, kiedy nie poznałam tego forum. Teraz używam go bardzo często. Do odsączania np. kopytek, pierogów; do utrzymywania temperatury. Na spód kładę ziemniaczki, na sito mięsko i ciach na stół. Dzisiaj robiłam placki ziemniaczane i pieczarki w śmietanie- więc sosik wlałam na dół a placki co usmażyłam, to wkładałam na sito i wszystko cieplutkie, i nie trzeba tysiąca naczyń brudzić..... . Piszecie o dystrybucjach. Ja przez dystrybucję i dziwną panią menager, która próbowała mnie naciągnąć zrezygnowałam z bycia konsultantką i kupowania za ich pośrednictwem. Nie lubię kiedy ktoś podchodzi do mnie jak do idioty i uważa, że nie potrafię sprawdzić pewnych informacji :( jednak produktów Tupper mam dosyć sporo, w Internecie można znaleźć informację jak je używać i nie zamierzam się bawić w jakieś dziwne sekciarskie spotkania. Nie chciałabym nikogo urazić moją wypowiedzią. Wiem, że większość z Was jest konsultantkami, nie mówię o Was- na tym forum można naprawdę bardzo dużo się dowiedzieć i pogadać z fajnymi babeczkami, jesteście wszystkie bardzo pomocne i za to Wam bardzo dziękuję. Pozdrawiam wszystkie aktywne..... na forum oczywiście ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość FILL
Jeszcze jedno pytanie mi przyszło do głowy, macie rogalomanie i pierożkomanie? Jak często ich używacie? Warto wg Was w nie zainwestować? Czy pierożek z Tupper jest na serio lepszy od innych no name? Bo jak próbowałam ostatnio pierogi robić takim plaskikiem no name to po kilku pierogach przeszłam na rączki, bo ciasto wi tyłem wychodziło z tego ustrojstwa :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość FILL
I jeszcze jedno. Znalazłam, na stronie 35 tego forum Alcia111 pisała "Jajka W cudzie możemy gotować jajka. Zalewamy gotującą wodą pełen pojemnik, zamykamy i przetrzymujemy 20- 30 minut. Jajka nam nie popękają, mogą długo leżeć w wodzie, zachowują jednocześnie ciepło."

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×