Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Dzięki za odpowiedż Kika:) Musze wypróbować ten patent. Rozumię, że nie trzeba wlewać wrzątku pomiędzy miski w Księżycowej? Już niedługo wyjazd do Krakowa...ciekawe co nam tym razem zaoferują.... Kwalifikacje nie były zbyt wyśrubowane, więc skoro będzie nas duzo to pewnie z niczym specjalnym nie wyskoczą....

Gość gość kika
Odnośnie wazy księżycowej,to nie wlewamy wody pomiędzy miski.Wkładamy miskę jedną w drugą i mięso+warzywa lub ryż UNCLE BENZ i wlewamy gotującą osoloną wodę z garnka (z czajnika nie wystarczy)prawie do pełna ,niezależnie,czy jest mało w wazie ,czy dużo i szybko mieszamy i przykrywamy. Na styczeń ma być dużo nowości-oby....?

Będzie tyle nowości, że nie nadążycie ze sprzedażą, jeszcze bardziej kolorowo niż w lipcu, z najlepszymi produktami Tupperware... z akcjami zachęcającymi do umawiania, aż 4 party przez jedną gospodynię w miesiącu :) Pracy będzie ogrom.. ale jakie efekty!!!

Gość gość
Witam mam pytanie otrzymałyście juz nagrody z konkursu sprzedażowego czyli stację parową?

Gość gość
Poznań jak zwykle tajemnicza, a może troszkę więcej szczegółów , tylko troszkę prosimy...

Gość magdula_32
Witam, mam pytanie, czy ktoś z Was juz otrzymał tę maszynkę do mielenia mięsa? Bo moja menadżerka twierdzi że jeszcze jej nie ma i będzie w późniejszym terminie a mam ją obiecaną?

Gość nata 39
U nas jeszcze nie dawali nagród za sprzedaż i rekrutacje, na pewno po zjeździe będą wydawać...

Gość magdula_32
Dziękuję bardzo za informację :) Mam nadzieję, że ją dostanę ;) A czy ktoś wie co będzie teraz na ten tydzień 48? Nie robiłam zamówienia teraz wstrzymuję się do tego tygodnia, podobna ma być rewelacyjny :)

Gość hnadzuk
Ten tydzień to tydzień rekrutacji, więc może byc ciekawie. Tylko trzeba miec kogo zrekrutować.

Gość magdula_32
tak, wiem i szef kuchni ;) A coś więcej?:)

Gość gość kika
Cieszymy się z nowości.Oby?

Gość gość
ostatnio też miało być rewelacyjnie a było nieciekawie i klientki były niezadowolone wolę nic już nie obiecywać ,więc podajcie jakieś konkrety ,bo nie byłam w tym tygodniu na mitingu.

Tydz. 48 to dodatkowo tuppermyszka stara 69,90, butelka aqua 750ml blekitna 20,90, i sniadaniówka f16 za 18zł. Aktywnosc 2l,1, 350ml Zawsze sypkie plus zółte. Za dodatkowa rekrutacje nie wiadomo co to, ale zeby to odebrac to aktywna usi byc rowniez rekrutujaca.

Gość gość
Czyli w tym tygodniu nic ciekawego do sprzedawania. Ostatnio wszyscy zachwalają jakie to wspaniałe rzeczy są, a ja uważam, że totalne dno. Ulotka na turbo tydzień beznadzieja, ulotka listopadowa też. Z upominkami mikołajowymi tez się nie wysilili. Dobrze, że prezenty za aktywność zachęcają do pracy, bo dla gospodyń tez kicha. Ile misek można brać, a za punkty wycofano co najlepsze produkty. Jak tak ma być w NPŚ to dzieki.

Gość magdula_32
Czyli dobrze zrozumiała, aby dostać Szefa Kuchni zamiast torby muszę zrekrutować siebie na min 500zł i nowa konsultantka też na 500zł?

Do zobaczenia jutro w Krakowie:) Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądała kolejna zapowiedź.....

Gość marl
witam, właśnie nabyłam termos do kawy tupperware, Mam pytanie dotyczące jego używania jak pokrętło ustawione jest na "nalewanie/wylewanie", czy herbata bardzo słabym strumieniem z niego leci, bo u mnie jest naprawdę kiepsko - tego się nie spodziewałam, pozdrawiam

Gość gość
czy ktoś może zdradzić co ciekawego było w Krakowie,ja to chyba nigdy się nie załapie a było tak blisko.proszę napiszcie coś ,

Gość nata 39
Powiem szczerze, że nie ma czego żałować, ja byłam w Łodzi. Jestem rozczarowana, bo oprawa była nie ciekawa, było nudno jak dla mnie(delikatnie mówiąc). Oferty na styczeń takie sobie, podział prezentów dla gospodyń szeroki ale muszą wybierać i jest coraz mniej. Będą nowość do mikrofali szybkowar, urządzenie do formowania ciastek bardzo ciekawe, nowe szczypce do makaronu. Promocja na wszystkie maxymiliany, pojemniki quadro, zestawy nóż orientu+deska(były teraz w aktywności), w różnych kombinacjach. Najważniejszą rzeczą są oczywiście rekrutacje, nie będę tego komentować.....

Gość gość
nata 39 dziękuje za odpowiedz proszę napisz mi jeszcze czy na takich spotkaniach podają też ceny nowości ,interesuje mnie ten szybkowar już go widziałam i chętnie go kupię jak nie będzie za drogi.dla mnie to rewelacja .

Gość gość kika
Ja też byłam w Łodzi,mnie bardzo podobał się cały program,oprawa,trochę muzyka była gorsza i nagłośnienie. Oferty na NPŚ bardzo ciekawe. Umawiajmy party i nie zaglądajmy klientkom do kieszeni,niech to one zdecydują ,czy to drogie,czy tanie.Przedstawiajmy korzyści z posiadania tych produktów a nie ceny. Jeżeli nastawimy się negatywnie,to klapa.

Gość gość
Gość Kika Twoje teorie są super, ale żeby umawiać party trzeba mieć coś co zachęci do ich zrobienia. Ja jak poprzedniczka uważam, że rewelacji nie ma. Kolejne miski tylko w innych kolorach, noże które były w turbo, i czym tu handlować, a preznty dla gospodyń przy siedemset julian (beznadzieja) i miska kpiny. To ma byc NPŚ.

Gość nata 39
Do kika Jeśli byłabyś na wcześniejszych zapowiedziach to na pewno byłabyś innego zdania. Oferty były przedstawiane w formie skeczu, było to zrobione z gustem. To co było w Łodzi to była katastrofa, nie mówiąc o tym, że większość nic nie słyszała, więc trochę się dziwię co Ci się podobało, nowe kolory, przecież to już było ale każdy ma prawo do swego zdania. Dla mnie to była wielka klapa, nowe dziewczyny z firmy nie odróżniają noża precyzyjnego od orientu, więc o czym my mówimy???

Gość 1ewa71
Witajcie dziewczyny.Do tej pory tylko czytałam Wasze wpisy ale po Lodzi,która została tu pochwalona muszę napisać-jest to najgorsza ZNPŚ na której byłam-beznadziejne prowadzenie,nagłośnienie i przedstawienie prokuktów,było mi wstyd wobec moich nowych menagerek,które były pierwszy raz.

Gość gość kika
Dziewczyny jak będziemy tak pesymistycznie nastawione,to do niczego nie dojdziemy. Byłam na każdym Party Swiata od 2006 r.Były rewelacyjne,ale i sprzedaż była duża.Ja w styczniu 2007 miałam sama obrót 35000 w 4 tyg.A teraz 8000 zł.Firma ma coraz mniejsze obroty,nie ma się co dziwić ,że spada poziom. Ale pamiętam też ,że na ZPSW.na lanch był tylko gulasz w małej miseczce i chleb.I to nie jednokrotnie.Myślę,że możemy podpowiadać im na co czekamy ,co byśmy sprzedawały a nie krytykować i naskakiwać.Nowe na pewno były zadowolone. Ja osobiście w tym roku sprzedaję dużo więcej ,jak przez ostatnie dwa lata. Będą dodatkowe oferty na każdy tydziń party.Będzie dobrze.

Gość gość
Kika podobasz mi się, takiego pozytywnego nastawienia brakuje nam wszystkim...niestety. Ja tez byłam w łódzi ( i byłam pierwszy raz)i sama nie wiem czy mi się podobało czy nie, ale lanch będę długo wspominać z uśmiechem na trzarzy i te pierogi...hhmmm palce lizać. Tak jak mówisz będzie dobrze tylko my sami musimy w to wierzyć.

Gość nata 39
Będzie dobrze, jeśli Karina przestanie stawiać tylko na rekrutacje. Sam optymizm nie pomorze nam sprzedawać, ja mieszkam w regionie gdzie nie ma przemysłu o pracę jest trudno, a zarabia się średnio około 1000 do1300zł, nijak się to ma do średnich krajowych, zresztą chyba z księżyca ja biorą, więc sprzedać coś w takim środowisku naprawdę trzeba się postarać. Dziś rozmawiałam z klientką o spotkaniu i stwierdziła, że prezenty jaj nie zachęcają do zrobienia spotkania, każdy patrzy jakie były a jakie są. Więc jak mamy być nastawione optymistycznie, długoletnie konsultantki też zaczynaja się poddawać, bo głową muru nie przebijesz. Każda firma która zaczyna stawiać na wyścig szczurów, PRZEGRYWA!!!!!

Gość gość
Zgadzam się z Natą,. Zawsze podkreślam, że nacisk na rekrutacje jest zły. Lepiej miec 10 dobrze pracujących niż 500 słabo. Menadżerki rekrutują bo jak nie to nie ma premii, konsultantki bo jest fajny prezent za który firma i tak musi zapłacić. I tak rośnie olbrzymia liczba "martwych dusz", które podpisały umowę i wzięły torbę (za nia tez trzeba zapłacić). A tych naprawde pracujących coraz mniej, może o nich warto pomyśleć, bo one często nie chcą rekrutować.

Gość gość kika
Nata,rozmawiałaś z klientką i powiedziała,że prezenty jej nie zachęcają do zrobienia spotkania.Trzeba było zapytać ,co pani chciałaby dostać? Odpowiedziałaby np.xxxxx.A ty powinnaś powiedzieć proszę zaprosić 10......11 osób i dostanie pani ten prezent.Bądźmy elastyczne.Gdyby się nie udało na jednej prezentacji,to poprosić o jeszcze jedną. Ja mam taką gospodynią ,która chciała ultra pro 5.7 l.Po pierwszym party podliczyłyśmy było-900zł.Zaproponowałam jej,aby zbierała punkty z każdego spotkania i po 3party wręczyłam jej ultra pro.Była szczęśliwa, a ja miałam więcej kontaktów. Miłego owocnego dnia.