Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość gość
Tak dowiem się we wtorek na mitingu czyli 2 dni w plecy.

Gość gość
dokładnie te tajemnice nic firmie nie daja

Gość gość
To kiedy wy dostajecie biuletyn?

Gość gość
ja we wtorek na mitingu

Gość gość
u nas tez tak, dystrybutor nie wysyla wczesniej, bo na meetingu zas garstka osób.

Gość gość
zauważyłam że im większa kicha tym większa tajemnica, a co do meetingów to chodzę te co nie pracują zawodowo i mają kupę czasu . W Tupperware są tez i pracujące osoby , dla których plastikowe miseczki nie są całym życiem . Tymi złośliwościami raczej zrażacie do siebie , niż zachęcacie na uczestnictwo w obłudzie .

Gość gość
Na pewno menadżerki juz wiedza co będzie na lipiec ale oczywiście pysk drą żeby chodzić na Meeting a skąd wiesz że nie chodzę ? Dziękuję ci za odp udław sie jadem i tą wiedzą.Ładnie wam firma mózg sprała

Gość gość
Oczywiście że wiemy, a wy jutro się dowiecie :) każda z was może być menadżerka co za problem.

Gość gość
Zołzy!

Gość gość
i własnie to mi sie w firmie nie podoba, że nie ma równego dostepu do informacji. jestem konsultanką od roku, calkiem sobie dobrze radze, ale nie rekrutuje dla pozoru, mam zamowienie to wysylam- nie ma to nie. ale nie akceptuje tego ze nie moge pracowac jak inni, bo firma sama to utrudnia. TRZEBA SIE ŻEGNAĆ

Gość gość
To nie prawda ,że menadżerki wiedzą wcześniej,ktoś pisze bzdury a Wy w to wierzycie.Ktoś specjalnie chce wprowadzić zamieszanie.

Gość gość
To forum zrobiło sie jakieś chore ja chodzę do """normalnej"" pracy i wracam codziennie o 18 godz i nie dam rady jechać 50 km na Meeting zresztą kiedyś jeździłam i większości chodzą już starsze kobiety które siedzą w domu i myślę że nie muszę sie tłumaczyć dlaczego nie chodzę pozatym ciężki jest los """menadżerki""" robicie pranie mózgu jak ciężko pracujecie itp a w domu magazyny plastików bo robicie party na niby żeby utrzymać się w pozycji .Dla zainteresowanych jest jeszcze jedno forum w ktorym szanują sie konsultantki i menadżerkiami i tam nikt nikomu nie wytyka że ma chodzić na metringu informacje nowe są na bieżąco

Gość gość
Mogę adres forum, bo tu już nie ma co dłużej się udzielać.

Gość gość
Ja ostatnio w sobotę bylam na targach w swoim mieście i widziałam na stoisku że były te podziękowania co pisaliście wyżej i były również formki gofry butelki chyba z ustnikiem duże Walek niebieski lodowiec Lilianna , dziec***ingwinki mix max pojemnik do mrożenia Maly i chyba tyle podejrzewam że pewnie bedzie to w lipcu bo były na stanowisku miski gwiazdy magdalenki i ta reszta co będzie w TG

Gość gość
Takie tajemnice, a na olx produkty z jedniodniówek z ubiegłego tygodnia pojawiały sie parę minut po 9,00. Z fotkami. A w systemie 10,00 - 11,00. I co wy na to "sztabowcy" i dystrybutorzy???

Gość gość
gość z 7,41 trafił w dziesiątkę!

Gość gość
szukałam i szukałam... proszę o podanie tego fajniejszego forum...

Gość gość
Też bym chciała znać to forum

Gość gość
jestem menadżerem i nie znam oferty szybciej niż normalne konsultantki, tu jakieś paranoje się dzieją jedna drugą podpuszcza . Ale dawno zauważyłam , że tej przyjaznej atmosfery to nie ma. Jedna drugiej wilkiem .

Gość gość
Jestem gościem z7;41 mam już ulotkę i dochodzi jeszcze Lilianna neo silikonowa 49.90 niezbędna trójka kolorowa i zestaw pojemników do lodówki

Gość gość
Jakie sa pojemności tych pojemników do lodówki? Ktoś może napisać

Gość gość
140 ML - 2 SZT 700 ML - 1 SZT 300ML - 1 SZT 650ML - 1SZT 1,5L - 1SZT dwa ostatnie są płaskie, na wędliny

Gość gość
Czy ma ktoś do sprzedania tarkę fusion z 4 ostrzami w dobrej cenie? Zastanawiam się nad zakupem na allegro (150 zł), ale może ktoś chce się pozbyć w niższej cenie.

Gość gość
A za Darmo byś nie chciała?

Gość gość
Po prostu zapytałam o cenę. Czy to coś złego? Po co znowu te złośliwe docinki? Były osoby, które sprzedawały to na allegro po 100 zł. I wcale nie chcę za darmo. Nigdzie o tym nie napisałam. Co za prymitywna odpowiedź od równie prymitywnej osoby.

Gość gość
a ja bym odpowiedziała tej prostaczce, że chcę za darmo. Po co w ogóle z takimi osobami wchodzić w dyskusje?

Gość gość
Demonstrowałam tą tarkę na jednym z pokazów. Poza tym nigdy nie była używana. Sprzedam jako używaną za 70 zł. Chcesz? Podaj adres email.

Gość gość
ciekawe dla tamtej Pani z 14:56 jest warta?? nie oszukujmy sie produkty tupperware sa dobre jakościowo( w wiekszosci), ale z mocno przesadzoną ceną ja jako konsultantka kupujaca bez marży czekam na wybrane produkty az beda w promocji.

Gość gość
Rozumiem, że konsultantka chciałaby wszystko sprzedać za wielkie pieniądze, ale to nierealne. Chciwość i pazerność nie ma odzwierciedlenia w rynku. Tupperware oficjalnie podaje, że co roku sprzedaje coraz mniej. Moim zdaniem głównym powodem są ceny. Jasne, kobieta która zarzuca chęć zakupu za darmo, zapewne chciałaby aby taka tarka kosztowała min 1000 zł. Problem w tym, że nikt by jej nie kupił. Bo, droga pani, ludzie nie są naiwni. Nawet biorąc ową tarkę, to na allegro kosztuje od 150 zł ale póki co nikt jej nie chce za tyle kupić. Zatem dla ludzi nawet tyle nie jest warta bez względu na to, co myśli o tym ta czy inna konsultantka. Rynek weryfikuje produkty i ceny. Zobaczcie na maszynki do mielenia. Początkowo sprzedawano je na allegro po 300 zł. Potem po 250. Teraz są oferty nawet za 180. I co? Ludzie nie mogę ich sprzedać nawet za tyle. Produkty są generalnie dobre ale to wcale nie oznacza, że muszą aż tyle kosztować. Mogą być droższe niż w markecie czy w innych sklepach, ale żeby od razu aż tyle droższe? Poza tym, oferta firmy jest uboga. Taka prawda. Już tutaj było pisane, że firma praktycznie nie do zaoferowania niczego starym klientom, bo nic nowego sensownego nie wydaje. Zmiany kolorów nie będę komentować. Zatem więcej realizmu a nie żądzy kasy !

Gość gość
zgadzam się tm bardziej że można kupić dużo tańsze i bardzo dbre produkty ja np. kupiłam bardzo solidna kluseczkomanię z 2 przecierakami które maja tłoczony wzór i tym sposobem sa tareczka do czosnku koszt 10 zł a ile duża kluseczkomania upperware? dodam ze posiadam mała więc mam porównanie co do materiału więc wiem o czym piszę