Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frida10

tupperware

Polecane posty

Gość asia85a
A wy czytać potraficie bo ja widzę że nie ja napisałam że czytałam na jednym forum o tym a to jest różnica napisałam tylko jak ktoś pisał a nie że Ja się śmieję wy się zuchujecie jak dzieci wystarczy poczytać 2strony do tyłu

Gość gość
ma 7 tys bo okupuje allegro i poczte polska,

Gość asia85a
A menadżerki skąd mają obrotu na tydzień 3 tyś co tydzień?

Gość asia85a
Moje obroty nie mają nic wspólnego z allegro i typu podobnych stronach internetowych ani nie mam magazynów w domu eh he .

Gość gość
Przestańcie pisać na tym forum. Asia będzie sama sobie zadawać pytanie i na nie odpowiadać. Z prymitywnymi ludźmi nic nie zrobicie. Trzeba to sobie odpuścić. Jeszcze kilka stron wstecz zadawałaś Asiu takie podstawowe pytania, więc po prostu nie wierzę, że ciągu miesiąca stałaś się wszechwiedząca. Doświadczenie zdobywa się latami a Ty jesteś bardzo świeżutką konsultantką. Za to bardzo chamską i zarozumiałą. Życzę powodzenia w dyskusjach z Asią. Nie warto zniżać się do jej poziomu i chyba wstyd, że takie prymitywne osoby reprezentują Tupperware. Nie musisz mi już Asiu odpowiadać w swoim stylu, bo ja już na to forum więcej nie wejdę. Pozdrawiam prawdziwe konsultantki (to nie było do Ciebie Asiu)

Gość gość
Wierzyć nie musicie a wy sie zachowujecie jakbyście wszystkie rozumy pozjadały i nie jestem tą osobą za którą sie podaję chciałam sprawdzić jak zachowują się konsultantki na tym forum trafiłam calkiem przydawkowo wystarczy was podpuścić i już na dzień dobry pokazałyście jak strasznie naiwne jesteście i przemądrzałe takim sposobem nie zatrzymacie klientów oraz brak szacunku do siebie nawzajem Pozdrawiam Violetta Wegner - dystrybutorka

Gość konsultantka z Bydgoszczy
Napiszcie proszę jakie promocje w czerwcu, bardzo proszę. ...

Gość gość
kto poda ofertę na czerwiec? dziękuję :)

Gość gość
Jutro będą na stronie tupperware ;)

Gość gość
Wypowiedz P Wioli świadczy o niej samej bo tak traktuje swoje konsultantki i menadżerki ,kto powie prawdę w oczy to jest jej wrogiem.Wiedzę ma bardzo małą a rozsądku jeszcze mniej . Kumoterstwo i kolesiostwo potrafi tylko uprawiać. Zabrała dystrybutorowi który prowadził dystrybucję przez prawie 15lat i miał wiedzę . P . W .wtyka nos tam gdzie jej NIKT NIE CHCE. P.Wiolu zajmij się sobą i swoją rodziną ,a tupperware zostaw osobom kompetentnym,bo nią nie jesteś.

Gość gość
Całkowicie zgadzam się z powyższą wypowiedzią. To dzięki Pani i innym podobnym Pani, sytuacja w tupperware wygląda jak wygląda. Szuka Pani winnego? Proszę spojrzeć w lustro i się nie kompromitować takimi wpisami. Dobrze Pani wie ile Pani konsultantek łamie regulamin tupperware. I co Pani robi skoro jest Pani taką etyczną osobą? Kogo Pani premiuje i chwali przy innych? Wstyd ! Jestem bardzo negatywnie zaskoczona, że to właśnie Pani ma odwagę uczyć kogokolwiek moralności, etycznego postępowania.

Gość gość
monim nic nie liczacym sie zdaniem: firma sama sobie szkodzi takimi tajemnicami z oferta. u nas zapowiedz jest w srodę, w czartek świeto, kiedy te zamowinia zebrac ?? jak nikt w ten wydłużony weekend sie nie chce umawiac na party, tym bardziej, że nie wiadomo co w ofercie jesli czyta to Pani dystyrybutor wyzej wymieniona, która centali jest najbliżej, niech weżmie sobie to do serca, badz kieszeni i "górze"podpowie

Gość gość
W czerwcu będą chlebaki na promocji tarka butelki 700 ml ultra plus jakas mata druslak jakas scierka tym tygodniu neo akcesoria sa w promocji najlepiej kto ma fb nech zaglądnie na gr Anny Jackowskiej ona dzis wystawiła

Gość gość1809
tyg. 23 - 26 multi szatkownica - 249,90 - ostrze słupki -34,90 - podkładka do szatkownicy - 49,90 zestaw szatkownica - 329,90 Praska do hamburgerów - 19,90 Cheesmart niski - 64,90 Ściereczka szefa kuchni - 42,90 ultra pro 5l - 349,90 Breadsmart plus - 149 polarnik zestaw - 109,90 2 butelki aqua - 34,90 Mega trójka - 99,90 OB - perła stołowa - 29,90

Gość gość
a co w tym tyg za aktywnosc??

Gość gość
A Jackowska skąd tak szybko wie??

Gość gość
A Ty koleżanko do dystrybucji byś na spotkania chodziła a nie koleżance zazdrościsz grupy. Ona poświęca swój czas żeby coś z tego mieć... a Ty co robisz??

Gość gość
Ja obstawiam że ma chody w dystrybucji lub sama ma dystrybucję albo jakaś kolezaneczka menadżerów

Gość gość
Też uważam że to jakaś drystubotorka bo zdjęcia ma identyczne z strony głównej zanim sie pojawiły

Gość gość
Jak nazywa się grupa p.Jackowskiej? Bo nie mogę znaleźć

Gość gość
Tupperware promocję najtaniej

Gość gość
Znieznajdziecie grupy bo jest tajna i jej nie wyszuka najlepiej gdyby ktos was dodał do niej kto jest w niej

Gość gość
Może ktoś napisać w końcu co jest za aktywność?

Gość gość
candy litrowe i kuchcik plus niespodzianka to za 750 250 - niespodzianka 500 candy + niespodzinaka a jak jesteś aktywna tydzień 23 i 24 po 750 to dodatkowe deserowe widelczyki KKSK

Gość gość
candy Plus ma 1,25l a nie jak napisałam 1l a te widelczyki deserowe fiolet

Gość gość
Ale w was zawiść jest. Przecież każdy może otworzyć grupe i to bez znajomości w dystrybucji!!!

Gość gość
Oj to nie chodzi o zazdrość tylko o to ze produkty są w promocji a ona jeszcze niżej sprzedaje to ona na tym nie zarobi ani my i ludzie psuje cie taki systemem. Też mam dużą grupę ale cen tak nie zniżam chyba ze są produkty katalogowe nie w promocji a dodatkowo zanim ktoś dołączy sprawdzam jego profil bo konsultantek nie puszczam bo po co

Gość gość
A swoją drogą po co konsultantki dodajecie się do grup innych konsultantek?

Gość gość
A do swojej nie dodaje konsultantek a nawet sprawdzam każdy profil czy któraś jest to odrzucam po co ma mnie ktos szpiegować tyle napisze ze grupę mam już 8 miesięcy i raz zdarzyło mi że kilka osób zrobili zakupy na 600 zl a tak kupują rzadko i na drobne kwoty jedna osoba wyda od 10 zl do 60 zl a w miesiącu kupi moze z 3 osoby na 1000 osób