Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIRSZAAA

kupiłam dzis w lumpeksie

Polecane posty

heh, chcialam powiedziec, ze ta marynarka rozowa faktycznie tu wyglada jak szmata. niestety zdjecia nie oddzadza tego jak wyglada w rzecyzwistosci. Jest swietna gatunkowo, na podszewce, i te srebrne nitki nadaja jej swietny wyglad. Moze sie tobie nie pdoobac, bo mnie by tez nie urzekla zdjeciem, ale moje kolezanki bardzo mi jej zazdroszcza wiec o czyms to swiadczy. W Szmateksie dalam za nia 35 zł.

magggiii wysylalas mi cos na gg.cos mi sie rozlacza nie moge dojsc? Sprawdzalam numer dobry Ci dalam.

a dlaczego mi sie nie chca otworzyc te zdjecia? tylko strona startowa fotosik.. :( widze jedynie brazowa spodnice lisicy.. zreszta calkiem fajna

Gość szczwana lisica
dzieki...tylko ze ona nie jest brazowa a raczej taka baklazanowa ;) na zdeciu nie widac

może i niezbyt ciekawie wyglądają te ubrania na zdjęciach ale ja z doświadczenia wiem że ciuch który niekoniecznie wygląda ciekawie na wieszaku już na kimś wygląda super; szyłam sobie sukienke na studniówke i nawet moja ciotka widząc ją powieszoną stwierdziła że wygląda jak worek na kartofle :D a jak przymierzyłam podobała się i nawet koleżanki pytały skąd mam taką świetną kiecke :P

mikifiki, wlasnie o tym napisalam. ja widzac te zdjecia nie bylabym jakos specjalnie zachwycona. natomiast moje kolezanki, przeciwniczki lumpeksow pytaly sie gdzie kupilam te zakiety? wiedza, ze chodze i tam grzebie wiec bylo im glupio. niestety, kazdy ma swoj styl i mnie moze tez nie podobac sie jak ktos sobie cos kupi nowego. zreszta ja juz stara jestem i moze gustu nie mam tak dobrego jak te 16 letnie ziewczynki :)

Co Wam powiem to Wam powiem,ale lubię kupować w \"szmaciarniach\" tak nazwałam lumpeksy.Od lat wpadam do takich sklepów i nie tylko w moim miejscu zamieszkania ,ale wszedzie gdzie tylko sie znajedę i jak mi się coś wtrafi b.fajnego to jestem zadowolona.Mam jakieś szczęscie do zakupów w tych sklepach.Po raz pierwszy do takieej \"szmaciarni\" zaszłam 15 lat temu,chyba wtedy powstawały takie sklepy.Pierwsze wrazenie było niezbyt miłe,troche żenujące dla mnie jak mnie Ktos znajomy zobaczył ,ale nastepnym razem poszłam juz z nastawieniem kupna czegos dla mojego rocznego wtedy dziecka.I od tamtej pory wtrafia mi sie zawsze cos super i na czasie.Tylko często jestem zła,ze te rzeczy co kupuje to sa za drtogie jak na ciuszki przechodzone ,ale i tak sa tansze niz w normalnych sklepach i moge mieć pewnosc,że są to pojedyncze sztuki.Zaznacze,ze wybieram naprawdę fajne rzeczy.Np.w lecie kupiłam sobie taka tunikę za 14 zł.Tunika jest jakby była szyta na mnie,kolezanki i znajomi wypytywali sie ,gdzie kupiłam taki fajny ciuszek,a ja sie usmiechałam i moiwłam,ze w takich ekskluzywnym sklepie:-)...Niedawno nakupowałam sobie super sweterkow ,ktore sa naprawde ładne,jakby w ogole nieznoszone.LUBIE \"SZMACIARNIE\"

Czesc Miss Ukraina !Fajnie,ze sie tu spotkalysmy.Ja tez lubie lumpeksy.Ale jak pewnie zauwazylas byly tu ostre dyskusje na ten temat.Pa!

Sorry MissUkraina!NIe krytykuję Twojego gustu,bo każdy ma inny,ale te rzeczy,ktore sa na zdjęciu to mnie się osobiscie nie podobaja.Ja wyszukuję coś fajnego,modnego i pasującego do mnie...NIe obrażaj sie czasami,to jest tylko moje zdanie,więc nie kieruj sie nim.

Gość miss ukraino
masz styl jak mało kto......naprawdę nie widzisz ,że ludzie na ulicy wybuchają śmiechem na twój widok ? i tusza nie ma tu nic do rzeczy...........po prostu lumpeksiarski styl w najlepszym wydaniu dawajcie więcej fotek .......posmiejemy sie lumpeksiarki:)

Gość Wywijaska
Cześć, jak wiecie coś na temat fajnych lumpeksów w Poznaniu, to dajcie znać, znudziły mi się ciuchy, które po kupieniu mogę sobie obejrzeć na ulicy na innej lasce. Dzięki z góry

Gość no po tym co zapezentowała
Miss Ukraina już chyba nic mnie nie zdziwi:o Naprawdę piękna kobieta zginęłaby pod tą toną łachów i łaszków we wszystkich kolorach tęczy:o🖐️

cudowny styl miss ukrainy :) to jest właśnie to co maniaczki lumpeksów nazywaja strojem niebanalnym :) niestety typowy dla miłośniczek dziwnych szmatek z lumpeksów :) to ja już wolę banalna w swoim prostackim sweterku ze sklepu z nową odzieżą :):):) rozbawiacie mnie do łez:) dajcie jeszcze jakieś fotki :)

Gość cudowny styl Miss Ukrainy
To jest właśnie to, co ja nazywam brakiem lustra w domu:D

Chcialybyscie wiecej fotek? Miss Ukraina ale im dalas temat teraz bądą przezywac te zdjecia kilka dni.To jest wlasnie nasza polska tolerancja.Co bysmy tu nie pokazaly to i tak dokopią ,skrytykują.Ja sie ubieram raczej klasycznie, na codzien na sportowo,pewnie jak cos tu pokaze to zaraz powiedzą ze za zwykle i proste.I tak nie mam teraz mozliwosci ,ale jak bede mogla to pomysle i moze cos wkleje.

Gość nie chodzi o krytykę za wszelk
ą cenę, ale o to, ze niektórzy nie mają luster w domu:o Wyobraź sobie piękną, zgrabną, elegancką kobietę. Np. niech to będzie osławiona ostatnio Angelina Jolie;) I jak ci się wydaje- lepiej by wyglądała w zwykłej, zupełnie prostej szarej sukience i małym sweterku zapinanym na jeden guzik, np. czarnym, czy w stroju Miss Ukrainy?:o Ludzie! Takie strój jest w stanie każdego oszpecić:o Takie ubrania nosza szalone, 50letnie kobiety:o którym się wydaje, że sa fajne i modne, nie młode kobiety. Miss Ukraina pewnie ma ok. 30 lat, więc nie rozumiem jej upodobań. I tyle. Czy ona tak chodzi do pracy?:o Śmieszy mnie po prostu noszenie tyle pstrokatych szmat. Sama stawiam na prostote i KRÓJ ubrań. Nie liczy się to, ile bezkształtnych szmat założysz, tylko jak wyglądasz w konsekwencji. Moim zdaniem osoba, która ubiera się w stylu Ukrainy sama sobie robi krzywdę. Ale fakt, że proste ubrania, żeby były eleganckie i piekne, muszą być nienagannie uszyte, lezeć idealnie i byc zrobione z dobrej jakości materiałów. Dlatego własnie nigdy nie kupuję w lumpeksach.

To jak kto sie ubiera to jego sprawa i gust.Ale wierz mi ,ze w lumpeksie udalo mi sie kupic kilka super rzeczy naprawde z dobrych materialow i ladnie uszytych.Mozna na takie trafic.Mnie sie podobają moje zakupy ,komus innemu mogą sie nie podobac kwestia gustu.Nie wiem do czego zmierza ten topik mialo , byc chwalenie sie zakupami ,a tu w kolko jest naskakiwanie na lumpeksy.

Tak jak napisałam poprzednio,uwielbiam \"szmaciarnie\",ale wybieram tylko rzeczy ,ktore pasują do mojej sylwetki i wieku,sa niezniszczone,modne(na takie rzeczy można b.często natrafić)ale jak widzę jakie szmaty kupują kobiety,to aż mnie dech zapiera.NIe uwazam sie z kobietę o jakimść wysublimowanym guście,ale często kobietki kupujące w lumpeksach nie maja za grosz gustu.Dla nich jest ważne,ze tanio coś kupiły.

No witam, jak nie podoba wam sie, to nic nie piszcie, nie macie kultury osobistej, po prostu, a np. ja nie lubie szaroburych kurtek i powycieranych dzinsow, i co, zlinczujecie mnie? Mam taki gust, i chodze tak do pracy !!!!!!!!!!!! Poza ciuchami nic nie widzicie, po prostu. Czy wy mnie znacie? Marynarka Kicci Burio wam sie nie podoba, Doda tez sie nie podoba, moje ciuchy, cale to forum, dlatego wyjechalam z Polski. Posmiejcie sie z siebie. Wszystkie macie idealny gust? Buty z Biedronki za 3 dychy?

MissUkraina.A to dlaczego mamy nie pisać czy nam się Twoje ciuszki podobają czy nie.Przecież oceniając negatywnie nie miał nikt zamiaru urazić Ciebie.Każdy ma swoj gust i każdy moze wypowiedziec sie czy się coś podoba czy nie.Ja np.lubię pytac ludzi jak coś kupuję lub kupiłam czy mi pasuje i wolę usłyszec to od osob nieznajomych bo wiadomo,ze czasami ktos znajomy nie chcac zrobic mi przykrosci przytaknie.Mam swoją przyjaciłoke do Ktorej biegam zawsze z ciuszkami zakupionymi w \"szmaciarmi\"

Bo sa pewne zasady etyki, m. in. i na forach internetowych. Nie mam nic do ukrycia. Nie wkleilam fotek idiotycznych czarnych rajstop i niebotycznych szpilek, golych pepkow czy biustu. Mialam odwage i dostalam po pysku.

odwage to masz , ale gustu zero :) posłuchaj lepiej dobrych rad i nie rób z siebie pośmiewiska na ulicy koniecznie chcesz ise oszpecać ????

Arrakis, a Ty nie rob z siebie posmiewiska tutaj na forum, okej? Czytalam Twoje wypowiedzi, i nie chcialabym polemizowac. Po prostu mi zazdroscisz.

Arrakis jak nie lubisz lumpeksow po co tu wchodzisz,po to tylko zeby nas od maniaczek wyzywac.Powiem Ci ,ze to twoje zachowanie jest prostackie.A jak Cie tak fotki z ciuszkami rozbawiaja do lez, to sobie idz poplacz do poduszki.