Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

ja zmykam dziewczynki moje, jutro o 5tej pobudka dla mnie,do pracy super mega wczesnie ide.....Milych kolorowych snow zycze i przyjemnego dzionka jutro! 🌻

Oj zyciowy, zyciowy ... Tylko czasami klapki zaslaniaja oczy i czlowiek glupi jest o tyle!

Ok, spokojnej nocy 🌻 !! Ja ide do wanny i lulu ... moze cos milego sie przysni. Papapa

dzis ja jestem pierwsza dzien dobry ale niestety tylko na chwilke bo musze isc kupowac prezenty i do pracy. najgorsze ze nie mam zadnego pomyslu. gdzie te buty bo nie moge znalezc?

niestety nie, u nas w rodzinie listopad/grudzien to goracy okres- wszyscy maja urodziny imieniny, mikolajki sa. ja tez mam urodzinki w grudniu!!!

Aa.. Ja w tym roku chcę właśnie gwiazdkowe prezenty szybciej już zorganizować, bopóźniej nie będę już miała na nic czasu, a już na pewno nie na poszukiwania prezentowe. Grudzień i styczeń to będą bardzo \"naukowe\" miesiące :-(

Hm, może na Allegro jakiś pomysł się znajdzie? Czasem samo przeglądanie tych wszystkich stron jest inspiracją :D

wiem wiem allegro jest najlepszym sklepem na swiecie. jak ci idzie pisanie pracy?

Kiepsko :O Ale zawzięłąm się, napiszę to i chce zapomnieć, że kiedykolwiek musiałam z tym prawem mieć coś do czynienia :D Chcę tylko dostać w lutym moje zaliczenie ;-)

A, no i piszę o własności :D Temat porywający wręcz, więc od wczoraj siedzę i czytam kodeks i staram się zrozumieć o co im do liha chodził..np. z rojem pszczół, myślałam, że padnę ze śmiechu, jak to przeczytałam. Przyznać trzeba, że jednak trochę poczucia humoru mają :D

mnostwo opracowan tego tematu znajdziesz nawet w internecie, wiec powinno byc dobrze. trzymam kciuki. ja musze wziasc sie za moj temat, ale chyba jeszcze mam czas. wiecie co, wymyslilam sobie wyjazd w gory po swietach i szukam jakies taniej kwatery, masz moze jakies telefony? i chyba w czechach byloby taniej?

Czechy lub Słowacja - myślę, że to wyszłoby o wiele taniej niż w polskich górach, niestety :O Nie wiem jak to jest, że Czechom i Słowakom opłaca się taniej wszystko wynajmować, a u nas to już trzeba czasem kosmiczne ceny płacić. A mam nadzieję, że skończę to moje dziadostwo pisać do końca przyszłego tygodnia, później już naprawdę muszę wziąść się za magisterkę, bo powoli gonią mnie terminy, i to jest mało zabawne już..

Hej Laski ! Witam się z Wami, ale jednoczesnie chce sie z Wami pozegnac, nie wiem na jak dlugo, ale po prostu czuje, ze czytajac i piszac tutaj zaczynam sie pograzac, wiele rzeczy sobie tez wmawiam. Prosze nie odbierzcie tego zbyt osobiscie, bo bardzo Was polubilam, moglam sie tu wyzalic, posmiac, spedzic po prostu czas. Jednak teraz pora wziac zycie wlasne łapki, isc do przodu i sprobowac sie oderwac od tego tematu, nie zapomniec bo tego nawet nie chce, niech on zostanie we wspomnieniach ale ta ksiazka juz nie bedzie kontynuowana, znam jej tresc wiec odstawiam ją na półkę. A wciaz do niej zagladajac nigdy nie bede miala spokoju. Wszystkim Wam zycze tego co najwazniejsze : miłosci i zdrówka. Bo chyba nie ma nic cenniejszego ... 🌻 Buziaki !! 👄

Karola 🖐️ mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze tu na weselszym topicu albo jakoś mailowo :-) Dzięki, że byłaś. I odezwij się czasem, jeśli nie tutaj, to na @ czy GG :-) 🌻 👄

Natia a ja padam po tej odrobinie pracy, jaką miałam dziś.. do tego stopnia, że przysypiałam w autobusie wracając :O Hehe, ale dziś jeszcze trochę pisania, zanim można będzie odpocząć. I to mnie trzyma, praca :-) Heh, zauważyłaś, że ten temat przechodzi pewną transformację? Z rozpaczy widział coraz więcej buntu, a teraz już powrotu do codzienności, powolnego, ale jednak.. wszystkie zaczynamy \"jakoś\ żyć\"..

witam!Eh szkoda ze karola odchodzi...ale ma racje bo sie tu pograzamy tym bardziej jak juz wiele miesiecy minelo a my wciaz na tym samym etapie!Zycze karoli powodzenia i duzo duzo szczescia!Eh a ja mam dzis dolka ale nawet juz nie chce mi sie o tym mowic...zaraz chyba wskocze do wanny na ngoraca kapiel..znow mnie oko boli choc nadal biore antybiotyki i sie teraz boije....wogole zimno dzis i pada..ciemno az sie plakac chce!Nie chce dolowac wiec....ide zzrobic goraca herbate!

Jeśli bez zmian, to lepiej wrócić do stanu poprzedniego, czyli życia przede wszystkim dla siebie samej, to powinna być podstawa dla nas wszystkich :-) [powiedziała i optymistycznie poszła ugotować obiad:D]

a ja chyba go wyrzuce z przyjaciol na myspace...bo jak tam zagladam i widze te kommentarze od tych porozbieranych lasek to mi sie smutno robi i na placz mi sie zbiera....a po co sie samemu zameczac...tylko jak to zrobie to on pewnie zapyta a czemu....a mi bedzie jakos dziwnie to mu mowic...mam dosc swoich uczuc juz chcialabym sie z niego wyleczyc a cholera nie moge nawet po tym co zrobil i co robi....

no ale wiesz on jest juz wolny to co nie ma sobie gadac.... a mnie uwaza chyba za dobra kumpele...eh chyba tak zrobie ze go wywale bo juzz nizcierpie tego wszystkiego!

wywalilam...eh wole nie patrzec na te ich rozmowy i flirtowanie....bo mi tylko lzy w oczach stoja....jeszcze nie jestem na takie rzeczy gotowa....niestety