Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

karooola! buziaki mmmwwwaaaahhhhh! Wiecie co :) kupilam sobie dwa myszoskoczki dwa male czarne wariaty-braciszki hehhe mam taki ubaw ze hej sa takie kochane i slodziusie!!!jeden jest malym wariatem jest mega szybki i caly czas drapie hehehehe a drugi za to by aly czas jadl hehehe jeszcze nie mam dla nich imionek bo dopiero niedawno ich przywiozlam ale cos wymysle,moze jeden bedzie sie zwal speedy heheheh bo na serio ma energi ze hej!!

hej natia!Ostatnio pisalam ci mega dlugiego maila heh i na samym koncu nie wiem jak to zrobilam cos wcisnelam i wszystko skasowalam w jedna sek...ehhh tak sie wkurzylam bo to cale wypracowanie bylo heheeheh:) Pozdrawiam was wszystkie, musze powiedziec ze u mnie jakos lepiej ;) staram nie zwracac na niego uwagi zajmuje sie soba i widze postepy hehehe. Bedzie dobrze :)

Lonely ale masz fajnie z wlochatymi stworkami :D:D A jak sa dwa to juz w ogole wesolo :)

a no sa smieszne pocieszne i daja mi duzo radosci!!wskakuja na rece wachaja wszystko i sie psoca heheh w dodatku sa jeszcze takimi malymi szkrabami slodkimi :D Karola a co tam u ciebie? ja w srode mam cos a\'la randke hahah i mam cykora bo nie bylam na randce ok 5 lat hahahah ale co tam trzeba sie \"odnowic\" i poczuc kobieta heheheh! Buzka pozdrawiam goraco!

lonely soul zazdroszcze tych rozbrykanych maluchow :) :) A u mnie ? Ja wczoraj bylam na czyms co sie nazywa ala randka ;) Czlowiek ok, poznany w necie, wesoly gadula, ale tez spotkanie wczorajsze utwierdzilo mnie w tym ze to jeszcze nie ten moment na kolejnego samca ;) Albo to wlasnie nie ten samiec ;)

a do mnie wczoraj zadzwonil byly spytac co u mnie slychac..w sumie to widzielismy sie tydzien temu, powiedzial ze nie wie co do mnie czuje grrr ale jest w nim nadzieje ze nam sie ulozyc..do dupy a ja go tak kocham...

Iwi powiedz no mi skad te cudne zdjecia ? Czy to moze Chorwacja ? Jesli tak to jakie regiony, bo po prostu cudo :) ...

Karola chorwacja...bylam tam z moim w te wakacje..i bylo tak cudownie;( dokladnie to Dalmacja, zdjecie wodospadu to wodospady Krka, zdjecie plazy i cypelka to miejscowosc Makarska w ktorej bylismy

Tak mi to wlasnie znajome bylo, bylam na Krk-u i w Makarskiej tylko te zdjecia takie ladne ze az nie skojarzylam, zreszta ja tam bylam hmmm ze 4 lata temu dawnooo ;) Ogolnie bylam na Chorwacji 2 razy i wspomnienia super, piekny kraj ! Iwi nie martw sie co ma wisiec nie utonie, zyje nadzieja ze los cos lepszego szykuje dla nas stad takie smutki i zawirowania teraz ... To mnie trzyma w jakims ogolnym pionie bo teraz to sie los troche nade mna pastwi ale coz ;)

karola hahaha ja w ta srode mam cos jak ty niedawno hehehe tez niby randka az mi sie jakos smiac z tego chce a zarazem mam cykora ;) zobaczymy co potym stwierdze! ale lepiej sprobowac niz zalowac ze sie nic nie robi ;)

Gość Jakaka
Lonely jasne ze idz ! Ja nie zaluje choc sie zmieszalam odrobine, zreszta w sumie spotykalam sie z nieznajomym wiec tez jakos tak dziwnie, aczkolwiek bylo milo i warto probowac. Choc jak pomysle jak tam na niego czekalam i przechodzily samce to czasami w duchu myslalam " Boze byle to nie byl ten, o nie mam nadzieje ze to nie ten" :D Az w koncu sie zjawil i mimo iz mialam zdjecie to i tak bym go chyba ot tak na ulicy nie poznala ;) Smieszny typ i w dodatku babe troche dowartosciowal ;) To mimo wszystko dobrze robi :D

Hah ja to jestem jednak niezle wykrecona ;) Chcialam komus w innym topiku odpowiedziec , aj zreszta, to pisalam ja :D Wariatka :D :D

A dla mnie moze jakis mail :P :D ? W tv Kasia i Tomek uwielbiam ich po prostu :D :D

Topik o chłopaku ktora słucha Modern Toking jest swietny :D :D Powinnam przywlec ta walizke i ja powoli napelniac... ale leń wygrywa :P

uh powoli dzien dobiega konca...moje jedyne wolne w tym tygodniu....buuuu ale jeszcze kumpela wpada do mnie przed jej nocka :) a potem caly tydzien pracy pracy pracy.....no i ta sroda hahaha dam znac jak poszlo ;)

hej hej co jest grane nikt sie nie odzywal az ciezko topik bylo znalezc....ja chora... przeziebilam sie a jutro spotkanie...mam nadzieje ze bede jakos wygladac ;) co tam u was slychac kobitki?

Lonely dobrze ze uratowalas topik przed zatonieciem :) Jak male włochatki ? U mnie dobrze, jeszcze kilka dni i fruuu na pewnien czas do innego swiata juz sie nie moge doczekac :)

karola hej hej a gdzie odfruwasz??? jesli mozna wiedziec :) stworki maja sie dobrze gryza wszystko co popadnie w klatce oczywiscie :) a ja mam malego cykorka przed jutrem karola bylas w podobnej sytuacji niedawno-doradz hahaha! mam sie spotkac na kawe przed moja praca z nim a potem po moich fantastycznych tylko 4 godzinach idziemy na drinka....aaaaaa mam cykora hahahaha!!

Lonely odfruwam wygrzac kosci w cieple miejsce :D Konkretnie Egipt :) Powiem Ci spotkanie ok :D Naprawde, trzeba dac na luz, choc Natka wie co sie dzialo jak juz bylam \"po\" bo mi troszku przeszlosc wrociala, ale dzis juz jest bardzo dobrze :) Wiesz ja podkreslam stopa kolezenska, na nic wiecej mnie poki co nie stac, wiesz to byla typowa randka w ciemno, pierwsza w moim zyciu ;) Ale wrazenia naprawde pozytywne, wyluzowalam sie troche i dowartosciowalam :) Takze jak masz okazje lec i milo spedz czas, pozytywne nastawienie, usmiech i bedzie git :) Nikt tu przeciez nie mowi o kolejnym zwiazku, milosci, ale przeciez z samcem mozna sie ot tak po prostu spotkac ? ;)