Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

Gość wtrące chociaż nie czytałam
Natia Dać szanasę? Chciałabym. Natia , mogę zapytać ile masz lat? Choćby w przybliżeniu. Oczywiście nie musisz odpowiadać.

Gość wtrące chociaż nie czytałam
Zapytam, bo masz mądrośc życiową.Jak na taką młodą kobietę to gratuluję. Serdecznie pozdrawiam.

pisze pracę do szkoły ....a tak mi sie nie chce..........robimy wycieczkę do kotliny kłodzkiej dla studentów :)

nic mi sie juz dziś nie chce.........Natiu dobranoc :) zajrze jeszcze na jakiś topik i chyba do łóżeczka czmychnę

Gość Brodka*
jak zwykle sie spóźniłem ... i moja ulubiona dziewczyna z drzewa już spobie poszła ... chyba muszę Natie przycisnąć żeby mi dała numer do Karoli :) przynajmniej w pracy bede mógł jej poprzeszkadzać :) dobranoc panienki ... to chuba że jeszcze ktoś jest ?

Gość Brodka*
Hej Natia :) widzę że ranny z Ciebie ptaszek :) no i prawidłowo nie ma co spać długo bo zycie się marnuje :) ... tylko nie przesadzaj z Kfe :) pamiętaj co mówiłem :P

Gość orange woman
a moze ona nie przesadza z kafe.. sleczy tu dla Ciebie;) ej faceci jak zwykle nie chce widziec tego co jasno jest na dłoni..;) napisałam w twoim ulubionym kolorze;)

Gość orange woman
faceci nie odpisują na maile, to potem mają mail kafe:P a co:P no no ;)

Gość orange woman
a rozmawiac trzeba, inaczej są nieporuzminia, tylko ze z pisania - jak ktos to zle odczyta, tez takowe mogą byc;) wiec lepiej rozmawiac face to face;) przy kawce w balsku słonka;)

Gość orange woman
no ja tez sie nie wyspałam:P sny zabiera On;) ponadto łikend sie zbliza,, i znowu ja tu on tam, a moze niet:P?

Gość Brodka*
ja mimo że się wyspałem tez nie bardzo rozumiem o co chodzi :) może przez to że jestem facetem i do mnie trzeba prosto z mostu !! :) .... no i oczywiście wiem że wszystkie dziewczyny przychodzą na ten topic bo ja tu jestem ;-):P :D:D:D !!

Gość orange woman
ciepło ciepło;)

Gość orange man
proponuje wizyte u psychiatry :P

Gość orange woman
a moze tak w koncu raz zaproponuj wizyte swoją u mnie:P a nie zasłaniasz sie innmi;)

Gość orange woman
a sorki proponowałes wesel:) i chyba sie zgodziałm jak pamietam:P

Gość Brodka*
mi sie wstyd przyznać ale odkąd moja noga znowu jest sprawna prawie nic nie zrobiłem :D hehehe ciągnie mnie gdzieś :) mimo że bolesnie wspominam pierwszą jazdę na rowerze to jak widze taką pogode to chce znowu :D ... ale nie nie sam sobie musze pokiwać palcem bo jak tak dalej pójdzie to w zyciu nie skończe tych studiów :P Natia ... nie daj sie pokusie :) zrob wszystko co trzeba bo skończysz jak ja ;-)

Gość orange woman
no tak lenistwo to grzech;) ale jak sie czegos nie umie??? to dopiero boli:( bo chciałoby sie a sie nie umie. brodek ty elektryk, zobacz ile bys mi pomogl w łikend:P tylko jak cie poprosci/

Gość orange woman
chciałas powiedziec troche dla Brodka, troche na nauke;)

Gość orange woman
;) Brodka łatwo sie uczepic, ma brode;) jest czego:P moze elektryk lata po innych forach i mi odpisze jak to zrobic:P

Gość orange man
zdecydowanie psychiatra :)

Gość Brodka*
nie mam brody i nie jestem elektryk :) mimo że osobiście wiele razy zapoznałem się z panią "elektryczonością" :) jednak wolałbym nie powtarzać takich stosunków :P

Gość orange woman
teraz przydałby mi się elektryk:P

Gość Brodka*
zapierające dech w piersiach :)

Gość orange woman
i hydraulik... ... do przepchania rur ...

Ech. I oczywiście kolejny kosmiczny zbieg okoliczności stanął mu eksiowi na drodze, i nie oddał. To było do przewidzenia.. Co za dupek 😠 Pozew mam już napisany przez osobę znającą się na rzeczy, na mailu, nic tylko drukować:-( 😭