Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

Coś mi też się wiesza Kafe i dodatkowo gadu znowu nie dziala wrr. Siostra jak tam wczoraj bylo :P ?

Czyli jesteś Siostra tą moja lepszą połową, mnie się zdarza ;) Ale z reguly wypije nieodpowiednia ilosc i cierpie i mam na spory czas spokoj :P

Posiedze, padam troche ale leżeć to mnie się nie chce :P Jutro ide na zakupy, nie ma innej opcji ! Musze tylko autora troche za kieszeń pociągnać :P Oby był ulegly :D Ostatnio mial dosc wysoka gorączke ja polożyłam się przy nim i mowie ... tato kupisz mi to - on TAK , tato a to mi kupisz TAK, a tamto TAK, obiecujesz TAK... A teraz, cholera twierdzi ze nic nie pamieta hehe :D:D

On lubi jak go maltretuje :P Powaga hehe :P Mnie sie zepsula torebka, a konkretnie suwak, tez bym chciala jakas ... kupilam jedna niedawno ale ona taka za mala jak na codzienne rzeczy ktore ja nosze ;) Jutro robie podboj sklepow w Lodzi, a co tam :P

Tak to jest moj punkt G :D Buty musze kupic, spodnie chcialam jakies, bluzki jakies i w maju jade na komunie i tez nie mam oczywiscie co na siebie wlozyc :P

Ołkejo :P W ogole dzisiaj widzialam sędzie Anne Marie Wesołowska, pomykala srebrna BMW-cą po łódkowych drogach :P

Gość Brodka*
ja zniknąlem bo nie chce wam siostrzyczki przeszkadzać :) z resztą ja zawsze byłem niesmiały wobec kobiet :P dwie to już jak dla mnie dużo ;-) hehe ... dłubie tu sobie moje krzaczki :) kiedyś wam pokaze jak to wygląda będzie działało

Tak, tak, moj autor ja zna, bo czesto ma sprawy w sądzie ktorym pracowala, teraz to podobno robi juz tylko kariere medialna ;) Odpisalam Ci. Brodek nie wstydz sie :P

To wpadnij do Łodzi, dowiemy sie gdzie mieszka i pokoczujemy przed jej domem :P

Gość Brodka*
mnie te programy typu w11 detektywi i anna maria to tak drażnią i na nerwy działają że najchętnie rozpłatałbym TV moim toporkiem :D ale chyba ojciec by sie wkurzył :D hehe dobrze że zostaje sam na weekend troche spokoju będe miał :) i bez TV ... uff :)

A z ta Wesolowska to bylo fajne, bo tak stoje czekam na tramwaj i tak auto za autem jedzie i sobie pomyslalam chcialabym zobaczyc kogos z tv i chwile pozniej ona zatrzymala sie na swiatlach :D

Gość Brodka*
ja to tylko ostatnio oglądałem Veronica Mars :) bo fajna dziewczyna grałą i jeszcze z takim charakterkiem zadziornym jak lubie :D ... ale jak sie skonczył ten serial to nie włączyłem TV w ogóle :D dla mnie to zbędny mebel :)

Gość Brodka*
Karola ale ta Twoja siostra Cie reklamuje !! :) wychwala pod niebiosa :D

Juz Cie wiele razy zapraszałam do Manufaktury, mozesz przyjechac po buty, noł problemo :) Oprowadze :)

Gość Brodka*
jak wyrazicie chęć to jasne że przyjde jeśli tylko będę w mieście :) ... a u nas buty też sprzedają :P hehehe

Mam podobno dostac w przyszlym tygodniu na maila, co i kiedy i jak, tak stamtad prosto do Lodki, bo do Krakowa zajeżdzamy w drodze powrotnej z Zakopca.

Gość Brodka*
ja lepiej nie bedę mówił tak jak Natia :D:D:D:D heheheh

Sie musze dowiedziec czy mamy jakis czas wolny w Krk ... bo jak tak to ja problemu nie widze :)

Gość Brodka*
Karola ... obawiam się że Natii nie zadowoli godzina albo dwie :P jeśli nie zauwazyłaś ona naprawde sie napaliła :D

Hehe, to bedzie taka gra wstepna, spotkamy sie ponownie i dojdzie do konsumcji :P :D Obawiam sie ze tym razem moze mi na to nie starczyc czasu :D

Gość Brodka*
dobrze że tu jestem ... pobudzam wasze smaczki ;P

Gość Brodka*
Natia ... to dobrze ze tyle się opisałem jak możesz ćwiczyć ... wiesz jakich ćwiczeń masz NIE robić :D z lenistwa :P ... już nie wspomnę o mleku :) ... to chyba że takie słodzone w puszcze sobie ugotować na karmel ? :) hmmm ? i zrobić przekładańca :) pycha !! :)

Gość Brodka*
no to tylko pozazdrościć :) mmmm miodzio :) nawet ja taki szalony nie jestem żeby wstawać o 5 :D