Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

Nie mam pojęcia co można wysłać do nieznajomej kobiety..... kwiaty , piosenkę? Nie próbuje zgadnąć...

:P a ja myślałam , że się znasz na żartach :D ziemniaki chętnie przyjmę :D

Hihi Uwielbiam tego ludka :D Jak on się pięknie śmieje, tak radośnie ;-) Dziękuję, panie Rycerz 👄 ;-)

A Ty chcesz żeby się Ciebie bano? To jak miłość znajdziesz? Będą laski wiały... :O

Powiem Ci tak : ciamajdę z nocnikiem na głowie większość przytuli ... Takiego JPG Złego - chyba nie

Ty naprawdę niedzisiejszy jesteś , Iglesias w Twoim wieku? I jeszcze blue spanish eyes , ło matko - to moje lata!

Kicia - nie żartuj - chcesz się kiedyś bać swego partnera? Koniec świata , nie rozumiem :O

Nenufar, to chyba nie zrozumiałam :O Chodziło mi co lepiej u ludzi - ogólnie rozumianych, nie partnera - wzbudzać. I ja litości bym nie chciała, już lepiej ten strach.. Zresztą litość dla partnera też dobra nie jest. Lepiej po prostu kochać :-)

Ja tu o innych sprawach . Każda dziewczyna z chęcią do piersi przytuli takie biedactwo z nocnikiem na głowie :P

Noo tak, budzą się instynkty opiekuńcze, heh, to prawda. Ale jednak fajnie mieć kogoś, kto Ciebie obroni, utuli.. ;-) Tylko gdzie znaleźć takiego? 😭