Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Przegrana bitwa...

Polecane posty

...poczekaj poczekaj... wiecej niewiast tu wejdzie ... wtedy bramy zamczyska zamkne na cztery spusty i podpale wszystko ... niech ogien lizacy nasze ciala przyniesie cierpienie i bol ktore oczyszcza nasze serca z wspomnien i marzen o ukochanych. z reszta jak kto woli bardziej humanitarny i symboliczny sposob to obmycie w wodzie ze zrodla zapomnienia ktore na zamkowym placu tryska...

Wiesz co, Rycerzu - to ja już wolę cierpienie duszy od cierpienia ciała :P Jakie by to moje ciało nie było , to jednak nie lubię jak coś je boli :P Pozostanę zatem przy symbolicznym oczyszczeniu w studni zapomnienia... Zresztą , jeśli mam być szczera , to wykorzystuję okrutnie nie zamczysko ale Ciebie ... :P 🌼 🌼 🌼

Gość asda
Pewnego dnia mieszkanka niezdobytego grodu cisnęła swoje robótki w kąt i jak stała tak wyszła za mury. Na odległym wzgórzu spostrzegła to czego nie wiedziała że szuka, obiekt nieświadomych tęsknot z jej życia za murami, rycerza zakutego w zbroję od stóp do głów, bez konia, z bronią przygotowaną do obrony przed całym światem. Ruszyła prosto do niego, wiedziała już że to jemu ma zaoferować swoje ciepło. "Zostań ze mną a będę walczył dla ciebie" powiedziały jego oczy (dokładnie tak to zabrzmiało, gdy spotkały się ich spojrzenia). Od dwóch lat obojgu chce się żyć i będą żyli długo i szczęśliwie jako para, może z przychówkiem ;). Ot, bajki się zdarzają.

asda - kiedyś też wierzyłam w dobre zakończenie baśni - z wiekiem coraz trudniej zdobyć się na optymizm. Zwłaszcza gdy spotykasz na swojej drodze trochę innych ludzi niż Rycerz z naszego topiku. :O Ale cieszę się , że Tobie się udało. Kolejna cegiełka do muru nadziei na lepsze jutro. :D

Tulipan , no co Ty ? Nie łam się chłopie!!!!!! Sam mi napisałeś , że będzie dobrze! Nie daj się chandrze! Będę wieczorem - dziewczyny Ci dotrzymają towarzystwa - mam nadzieję.

Gość Segolene
Bezsilny? w miłości nie ma mocnych pozdrawiam :)

Gość Segolene
świetna ta gra, choć ciągle 15 sekund Ale nie poddam się, walczę ;)

No , chłopaku , ulżyło mi :D Martwiłam się , że dopadły Cię paskudy złych myśli. Ale cieszę się widząc Cię w dobrym nastroju. :D

Mhm, to nasz Rycerz nie należy do tych.. khem..jak to ująć delikatnie..obszernych. Oj, to coś czuję, że w domu trzeba będzie popełnić ciacho jakieś dobre i go podkarmić;-)

Kicia! 80 kilosków na faceta to akurat! Nie za dużo i nie za mało! A jak zaczniesz tuczyć , to szybko w Waligórę sie przemieni. I jak będzie zbroje nosił? Nie wejdzie... :P

Nic nie poradzę, jakis instynkt opiekuńczy mi się włączył;-) A poza tym, wstyd w tych feministycznych czasach przyznćc (mimo, że do feministek nic nie mam, tylko do fanatyków;-) ), ale ja naprawdę lubię czasem coś w kuchni stworzyć.. :D

2 metry powiadasz? Noooo :D Kicia , kobieto staraj się ! Chłop na schwał z tego naszego Tulipana! Widzisz chłopaku , trochę wiedzy o sobie i już inne kobiece spojrzenie na Cię :P

Nenufar Okrutna? No i który mnię zechce z takim tytułem? Tulipan , niech już lepiej będzie Nenufar Naiwna ... A Kicia...? Kicia Nadobna?

Jak sie nazywa człowiek ktory wyjechal za praca na wschod -Eastman Jak sie nazywa czlowiek ktory wyjechal do roboty na zachod - Westman Jak sie nazywa czlowiek, ktory zostal w kraju i usiluje tu na siebie zarobic? - Tuman

Gość Ha ha hahahahahahaha