Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wybranka

wyrachowane suki, czyli o tym jak łapią faceta na dziecko

Polecane posty

Gość ja w ogole tego nie rozumiem
oj napisalam w cudzyslowiu:) Wy lubicie sie czepiac;) Ja Was doskonale rozumiem (moja pierwsza wypowiedz),ale z drugiej strony zucilyscie sie od razu na nia:O Uciekam,zycze spokojnej nocy:)

Gość to on nie wie co to kondom
ja tam się na nikogo nie rzucałam. nie lubię tylko zwalania odpowiedzialności na innych.

Gość zgadzam się na 1000
wyrachowana suka - co dzieworództwo?

Gość dziwne
hmm wszyscy naskoczyliscie na nia a ja sie wcale nie dziwie ze jest wsciekla. laska probowala zlapac mojego znajomego na dzieciaka bo sie z nia przespal kilka razy ale byla na tyle glupia ze powiedziala po miesiacu ze jest w ciazy i beda mieli blizniaki!!??!! nie wiem na co liczyla-moze na to ze facet jest bardziej ograniczony niz ona?? :)

Są i takie, które łapią faceta na wyimaginowane dziecko :) Ja znam taki przypadek, że dziewczyna chcąc wyjść za swojego chłopaka na co on nie miał w danej chwili ochoty (miał wtedy 20 lat :O) powiedziała mu, że jest w ciąży. Powiedziała to też jego rodzicom i znajomym (swoim zapomniała) i kiedy facet już prawie chciał jej się oświadczać (nieszczęśliwy, że musi zmienić swój stan cywilny w tak młodym wieku i do tego jeszcze taka odpowiedzialność jak dziecko) okazało się, że niestety nie jest... :O paranoja :) no ale tak też bywa, więc zapytaj swojego przyjaciela czy jest pewien, czy jego \"wybranka\" jest na 100% w ciąży ;)

Gość sam sobie winien....
ktos miał rację ze jak sie uprawia seks to trzeba brac pod uwagę wpadkę a jak juz sie kobiety nie kocha to trzeba trzymać rządze na uwięzi bo pół biedy kiedy w ciąże zachodzi ukochana kobieta a nie przypadkowa "dama z przeszłością" poza tym osoby po przejsciach takich jak rozwód to nie są odpowiednie osoby z którymi warto się wiązać bo skoro juz raz ślubowały wierność i miłość przed ołtarzem i pozniej nie dotrzymały jej to jakie są szanse ze teraz to bedzie ostatni związek? marne szanse a poza tym facet nie musi sie zenic z kobieta dla dobra dziecko bo skrzywdzi to dziecko jeszcze bardziej ogólna ocena facet nieodpowiedzialny próbujący wyjść jakos z tej sytuacji ale wybrał najgorszą mozliwą nie mysli zyciowo:-( wspóczuć mu należy

Gość very
jasna cholero- masz bdb z logiki?;-)))))

Gość dzieci się
nie robi w pojedynkę. Ona głupia ,a On nie lepszy

Gość marmolada7
Znam podobny przypadek... Dziewczyna bardzo chciała być z pewnym facetem.Kiedy zanosiło się na impreze gdzieś nad wodą,na działce u jednego ze znajomych,powiedziała,że upije swoją ofiarę i prześpi się z nim po to,by zajść w ciążę.Jak mówiła-tak zrobiła.I to był jej błąd.Chlopak wcale nie chcial się z nią żenić,ale go zmusiła.Teraz są po slubie kilka lat,może 2-3,a ona kiedy mu mówi,żeby poszedł się umyć,bo nie będzie znim spać,słyszy,że się nie umyje do końca zycia...Ma za swoje.Hahaha

znam takie przypadki, ze kobieta mowila ze bierze tabletki anty jak sie pozniej okazywalo - nie brala nawet witaminy c :/ wspolczuje, ale wedlug mnie jak sie sypia z kims przypadkowym lub z kims z kim nie chce wiazac przyszlosci to trzeba miec wlasny rozum i dodatkowe zabezpieczenie w postaci gumki (nawet dla zdrowia)

Dziewczyna na włąsne życzenie zafundowała sobie los samotnej matki. Jesli Twój przyjaciel nie zostanie z nią, będzie miała dwójkę dzieci bez ojca czy męża, a z tym łapaniem na męża wiele kobiet się przeliczyło i teraz gorzko żaluje. Oboje wiedzieli, co robia, więc OBOJE beda ponosic tego konsekwencje. A przy polskich zarobkach wcale nie jest wesoło być samotną matką, nawet z alimentami. Życie prywatne poważnie okrojone, bo na wiele rzeczy nie ma czasu, cały dom i dzieci na głowie, ponadto wielu facetów widząc, że dziewczyna ma dwoje dzieci i każde z innym ojcem zapewne się wycofa. A jesli Twój przyjaciel zostanie z nią dla dziecka, nie przewiduję długiego wspólnego pożycia.