Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Horror

OGLĄDALIŚCIE HORROR NA TVN-ie

Polecane posty

Gość Horror

SUUUPER FILM , bez tych bensensownych scen kiedy człowiekowi cerce do gardła skacze , nawet scenariusz sensowny , i akcja w niare dobra wogule niebyło przynudzen jednym słowem daje 5+

Gość nie a co to za film był

Gość Horror
Bones Bones Horror, USA 2001 czas 120 minu http://www.telemagazyn.pl/program/3413670398.html TVN: Sobota 00:00 Jimmy Bones był gangsterem z klasą. Sąsiedzi darzyli go szacunkiem, bo zawsze stawał w ich obronie. W 1979 roku Jimmy padł ofiarą spisku i został brutalnie zamordowany. Ponad 20 lat później kilkoro nastolatków zwiedza ruiny wystawnej niegdyś, gotyckiej rezydencji Bonesa. Chcą wyremontować budynek i otworzyć w nim klub muzyczny. Krążąc po opustoszałych wnętrzach, natykają się na agresywnego czarnego psa. Udaje im się go obłaskawić. Nie wiedzą, że tym samym budzą z uśpienia ducha Bonesa. JAK NIGDY NIE OGLADAM HORRORÓW TAK TEN NI SIĘ BARDZO SPODOBAŁ JESTEM PODWRAŻENIEM

Gość to byl bones
nie widzialem ale na portalach filmowych wszyscy jada go totalnie to komentarz z rottentomatoes: "Slow to start, the sleek looking Bones is more silly than scary."

Gość horror
zanalazłem tez takie opinie Film jest na prawdę extra!!! Przede wszystkim nie jest nudny. Do ekranu przykuwają sceny z przeszłości, które wplatają się między inne. Wspaniałe efekty specjalne, muzyka i oczywiście dość orginalna fabuła. Pod koniec jest kilka irytujących pomysłów, np. z gadającymi głowami. Nie podobała mi się także różowa krew:) Ale ogólnie film jest extra, dawno takiego nie widziałem. POLECAM!!! Jeśli dodatkowo jesteś fanem Snoop Dogga to ten film jest dla Ciebie obowiązkowy!!! film mimo wszystko nie nudzi, a to jest dużym atutem. Poza tym, aktorstwo trzyma poziom, a sam film jest bardzo dobrze wykonany od strony wizualnej (i nie tylko mam tu na myśli efekty specjalne), no może poza krwią, która krwi w ogóle nie przypomina... Suma sumarum - film da się obejrzeć, ale z takim nakładem piniężnym można było stworzyć coś o wiele lepszego... Rewalcyjny to na pewno nie jest! Ale na nie cale 6 nie zasługuje. Mnie bardziej sie podobał niz cala masa japonskich horrorów. 7 lub 8 moge wrzucic!:)

Gość to byl bones
www.filmweb.pl 5,96/10 www.rottentomatoes.com 22% www.horror.com.pl 3,29/10 (czytelnicy) 6/10 recenzent

Gość HOrror
ZNAM TO ALE TRZEBA MIEC WŁONCZONY DZWIĘK W TEDY JEST PEŁNY EFEKT , SĄ TEŻ ,, ZNAJDZ PODOBNE ELEMENTY NA ZDIĘCIACH '' ZAMIAST ALBY I JAK SIĘ WPADRUJESZ W ZDIĘCIA BLISKO MONITORA I MASZ WŁONCZONY DZWIĘK TO SIĘ IDZIE CHOLERNIE WYSTRASZYĆ