Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

hej Martyniu.ja też niewiem co się z nimi dzisiaj dzieje.usiłujesie dowiedzieć co u surfitki, ale nic z tego, nie odpowiada

czesc kukusiu, piątek wieczór a tu takie pustki? az dziwne, moze dziewczynki poszły potanczyc:)

Kukusiu, przepraszam, ze sie nie odzywalam. Niestety nie mam mozliwosci do was zagladac z rana. Taki serwer w pracy mamy. A u mnie tak jak przypuszczalam - negatywny wynik. Bardzo mi smutno z tego powodu, no i zaczelam sie totalnie martwic, bo chyba cos mi jest. temp dzis znow 37,1 i ciagle kluje mnie jajnik. Ide znow jutro do mojego gin. w koncu to moje cialo i moje zdrowie. Niech mi zrobi bete albo usg, albo niech mi da progesteron na @. Wyczytalm na innym formum , ze jakiejs dziewczynie testy nie wykrywaly nawet 8 tyg. ciazy. Tylko beta. Ewentualnie obawiam sie, ze to moze byc ciaza pozamaciczna, podobno 50% takich ciaz nie wykrywa sie testami :( A ryzyko jest zwiekszone leczeniem hormonalnym. Dlatego musze isc do gina. I czuje sie taka bezsilna. :(, :( Dianko, jak to fajniutko, ze twoj dzidzius jest juz taki duzy. Az mi sie lezki zakrecily...Naprawde bardzo sie ciesze.

nie wiem Surfitko co ci poradzic, to wsyztsok naprawde jest dziwne co piszesz. Idź faktycznie do lekarza, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze

No pojde, chociaz juz nie mam sily na nic, czuje jakby powietrze ze mnie uszlo... :(

Gość sysia111
Surfitko kochana napewno wszystko bedzie ok ale na wszelki wypadek idz do ginia trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze

Gość sysia111
nie zamartwiaj sie na zapas myśl pozytywnie o rzeczach przyjemnych a nie o najgorszym bedzie dobrze zobaczysz.

Tak, dobrze, tylko kiedy. Mi sie juz nic nie chce :( Ja zawsze mam w myslach najczarniejsze scenariusze. :(

Kukusiu doszedl email i zdjęcia-dziękuję, ale odp. Ci jutro, bo dziś jakaś zmęczona jestem! Surfitko-hmm, dziwne te Twoje objawy, niby jak ciąża a nie...nie wiem co powiedzieć:( Co do dziecka...jestem tak szczęśliwa..że nawet nie będe tu pisac..bo tylko spowoduje łzy i smutek..a po co?! Powiem jedno...że juś jest duzy szkrab, śliczny, machał do mnie przecudownie, a potem robił fikołki!!CUDO:) A skąd wiem, ze to chłopak?! nie wiem..po prostu pisze tak ale mam na myśli płód..nie konkretną płeć, chociaż się z tego dzis śmiałysmy z p. gin...bo też tak mówiłam w rodz. męskim:)Kolejną wizytę mam za 4 tyg.wtedy to już urośnie, że ojej...Buziaczki dla wszystkich!

Dianko, pisz nam o dzidizusiu, bo ja np. chce wiedziec jak sie rozwija i czy wszystko w porzadku. A lezki mi sie teraz kreca na widok kazdego dziecka ( w sumie dziwne bo nigdy taka drazliwa nie bylam). ostatnio sie poplakalam pare dni temu jak pokazywali w TV chore dzieci we Wroclawiu. Szlach mnie trafia, ze Kaczynski samolotem sobie lata na weekendy, a tu nie ma dla chorych dzieci. Jakas parodia... A ta moja ciaza moze wyimaginowana?

Widze, ze wyploszylam wszystkie laleczki z forum. Pomyslalam, ze chyba wybiore sie na jakies wakacje. Krotkie, ale takie odprezajace. Przydalayby mi sie w koncu...

No i mnie zaraz z serwera wywali, do pogadania ... na szczescie jutro weekend. Zmeczona jestem tym tygodniem, wczoraj padlam o osmej i dalej czuje sie zmeczona. Ech te stresy :( Ale musi byc dobrze, nie teraz to kiedy indziej. W koncu tabelka do czegos zoobowiazuje nas staraczki ;)

Dobry wieczór wszystkim dziewczynkom :-) PO pierwsze BArdzo przepraszam-- DIANkE (!!) o wyjezdzie do Olsztyna dowiedzialam sie na trzy godziny przed.(w poczatkowej fazie miala byc WA-wa).Zdecydowałam sie jechac w ostatniej chwili.Spalismy w bardzo przytulnym hotelu w Ostródzie.W Olsztynie mąz zabrał mnie do firmy wiec mu pomagalam do bagatela!16.duzo papierkowej roboty.I z powrotem do ZG(musielismy szybko wracac-jechalam dzisiaj na pogrzeb :-( ) do domku niestety dojechalismy ok.1 w nocy - straszne korki-droga jak lodowisko.Dzisiaj o siódmej wyruszalam z Mama i bratem do POznania (moj mis niestety w pracy)dopiero co wróciłam jestem padnięta i chyba zaraz sie położe spaciu. CO do pogrzebu to musze przyznac ze w ZG jest na wyższym poziomie-o wiele wyższym! jutro na 7 do pracki idę :-) ale mi sie juz język plącze ze zmęczenia i z wrażen !

Surfitko kochana nie smuć się, może jednak jesteś tylko za wczesnie test zrobiłaś.zobaczymy ci gin powie.tylko nie siusiaj przed pójściem , żebyś znów niemiała jak ostatnio.Pamiętaj, że my tu wszystkie trzymamy kciuki za twoją dzidzie.

p.s dla mnie slubne zdjecia tez poprosze --od Pazi i Diany i od wszystkich :-)

SUFItko--trzymam kciuki oby sie udało byc w ciązy :-) :-) tylko napomknę,ze w przed ostatnim cyklu po progesteronie ( duphaston) tez nie dotalam @ gin zrobil test wyszly dwie kreseczki( piekne jak zawsze :-( ) i przepisał progesteron nieco silniejszy o nazwie PRIMOLUT-NOR po nim dostałam natychmiat @ udaj sie szybciutko do gina bo jak to ciaza pozamaciczna - jak wspomnialas- to trzebajak najszybciej dzialac!

Cześc dziewczyneczki-laleczki, Kukusia nie miałam za bardzo czasu, żeby do Was zaglądać, bo moje słońce miało wolne a poza tym polataliśmy troche po sklepach, bo oczywiście jak sobie coś wymyślimy do kupienia to całe miasto objeździmy i czasami wcale tego nie dostaniemy. Dianko cieszę się bardzo, że maluszek ładnie rośnie, jak miło sie zrobiło jak napisałaś, że machał rączkami. Chyba juz niedługo maluch Cię zacznie kopać. Surfitka nochalek do góry, usmiech na buźce - będzie dobrze. Twoje 3 cm szczęścia :> No rzeczywiście pazia się dawno nie odzywała ciekawe dlaczego?

a, kasia jutro pracuje.no nie zamiast wypoczywac.szczególnie po podrózy.Eh...

podpowiedzce mi od kiedy najlepiej zacząć mierzyć tempkę? czy najlepiej od 1@ czy mogę teraz w połowie cyklu?

Hejka, wlamalam sie na serwer, nie chce mi sie pracowac :/ Paula ja mysle, ze najlepiej od poczatku, chociaz nie musi tak byc. Ja zaczelam pare miesiecy temu gdzies od 12 dnia, ale ze ja mam pozne owulacje to wszystko juz wtedy zlapalam. Niektore dziewczyny wogole w czasie @ nie mierza i zaczynaja dopiero kolo 6 d.c, mi np. w czasie @ tempka strasznie skacze, potem sie uspokaja na jakies 10 dni by skoczyc po owulacji.

jeżeli tym razem znów sie nie uda o chyba zacznę mierzyć, bo co mi innego zostanie

ja mierze właśnie od 5 ,6 dnia, czyli po @.jak skończe ten cykl to poprosze którąś żeby mi wytłumaczyła jak na to patrzeć

a zapomniałam się Was specjalistek zapytać: jakie tabletki-witaminki brali wasi męzowie, \"może swojego też nafaszeruję\" ;)

Pewnie kukusiu, jestem do uslug :) Zawsze pytaj, kiedy tylko chcesz. Poki co z tego co piszesz jeszcze nie masz owulacji. Ale mierzysz zawsze rano tuz po przebudzeniu ?

tak.między 8 a 9 bo tak wstaje.chyba że mam zjazd to o 5

Akasiu, odnosnie progesteronu to ja jestem bardzo czual na jego na jego dzialanie. Wystarczylo, ze zazylam przez trzy, cztery dni duphaston i po odstawieniu jak w zegarku za trzy dni @. Z tym, ze ja teraz mialam robione badania tuz po owulacji i progesteron mialam w normie. Wiec jego spadek powinien spowodowac @, tak przynajmniej twierdzi moj gin i dlatego nie dal mi zadnego.. Ale jutro sie nie dam tak zbyc. Albo mi zrobi konkretny test, albo da progesteron.