Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

witam no widzę ze wreszcie jakis ruch Trinic zy ty nie miałąs wczoraj urodzin? miałam pytac wieczorem ale wróciłam pozno do domu i juz nie miałam siły sidac na komp jesli tak to: Sto lat kochana zyczę ci aby spełniły sie Twoje wszytskie marzenia a szczególnie to jedno 🌻 🌻 🌻 🌻 no ciekawe jak tam volatre czy to juz dzis?:) akasiu dobrze ze u was lepiej:) jadirko mam nadzieje ze nie bedzie tak zle z wynikami daj szybko znac,a placuszki to bym zjadła mniam karolciu a co u ciebie?

dzisiaj silami natury przyszla na swiat Anusia Voltare❤️ 4150 i 58 cm:):):):):) nasza kochana kruszynka juz z mamusia🌼

hej ooooo dziękujemy za wieści :) ale super i jak zgodnie z terminem :D pogratuluj Voltarce od nas :) akasiu, fajnie że hania juz zdrowieje :) ale tobie ta praca idzie jak burza, napewno szybko skończysz. martyniu, co u mnie? - dziś może będą wyniki meza, to bedziemy wiedzieć co dalej, a na wczorajszym usg brzucha wszystko ok, tylko coś tam na nerce, jakaś pozostałość po zapaleniu kilka lat temu, muszę pójść do lekarki i pogadac. jadirko- wyniki masz super to chyba nie musisz zmieniać dawki; a te objawy to pewnie te zmartwienia ostatnich tygodni 👄 kurcze, Trini ja też zapomniałam :( ..............STO LAT!!!!!!!!!!!!!! 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️ 👄❤️

ANIU - WITAJ PO TEJ STRONIE BRZUSZKA :-))) Voltare - gratulaje!!!!

Trini STO LAT 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 i aby to jedno jedyne najskrytsze marzenie sie spełniło....wkrótce !!!!!!!! VOLTARE GRATULACJE ❤️❤️❤️

voltare to cudownie gratuluję dopiero pamietam jak siedziałam w Kołobrzegu na ławce i napisalas mi smsa ze sie udało i sie poplakałam a to juz❤️❤️

hej, kurcze czekam jak na szpilkach na te wyniki meża:) ale wraca dopiero ok 19-20 :( ale fajnie z Voltare :) też bym chciała mieć już dziecko :D

Witam!!! Ale super wiadomość-dzięki Malolepszaa za jej przekazanie:) Voltare-GRATULACJE!!!!;ale się cieszę. Z Anulki duża dziewczynka,niech zdrowo rośnie ,a jej uśmieszek niech umila rodzicom każdy dzień.:)❤️🌻👄:) Karolciu26-trzymam skarbie kciuki za dobre wyniki. A mamusia będziesz i to pewnie niedługo. Tryni-🌻myszko STO LAT i wiesz co jeszcze!!!!!!!!🌻 Akasiu,Martyn-iu,Kseńka-🌻 Ciekawe jak inne nasze ciężarówki meldować się???? Ja po wczorajszej wizycie u pani dr.dowiedziałam sie ,ze wchodzę w nadczynność i zmniejszyła mi minimalnie dawkę leku.A usg tarczycy w czerwcu.

wyniki w porządku, nawet lepiej niż za pierwszym razem w grudniu :) no to przystępujemy jeszcze raz do inseminacji :) :D

witajcie Voltare gratulacje, kawal babki urodziłas:-) suuuuper:-) Martyniu ciesze się że się polepszyło u was, więc w wawie was nie będzie? Akasiu mleka już nie zmieniam, już nie będę cudowała. Karolciu u was też widze ze superaście z wynikami :-):-) Jairko widze ze u ciebie postępy kochana:-) i dobrze może coś się ruszy. Trnitko STO LAT i spelnienia tego jedynego wielkiego marzenia🌻 A u nas już po majówce było super, odpoczęłam, ciotki i wujkowie bawili młodego, ogólnie dobrze a nawet bardzo dobrze zniósł jazde i pobyt u prababci:-) ale już dzisiaj był niesforny:-( Dziewczyny czy któraś ma może huśtawke co się sama buja??lub slyszała bo znalazłam z graco do 13 kg i niewiem czy sie opłaca kupować. Dobranoc

witam paziu oczywiscie ze w Warszawie bedziemy u nas sie nic nie polepszyło, cały czas sie pogarsza nerka i to w szybkim tempie, a piszac polepszyło sie to chodziło o to ze tym razem udało sie zabic zakazenie w domu a nie w szpitalu, ale ciagłe zakazenia i antybiotyki a stan nerki to dwie sprawy,wizyte mamy 21lipca ale bedziemy w Warszawie 20 lipca mysle ze ze 3 dni zostaniemy, mam duzo rodziny w Warszawie, ale wybraliśmy nocleg u kuzynki męża bo ma duzy dom i to w poblizu łazienek, w sumie ja nie znam warszawy i nic mi to nie mowi, aLE JAkos mi wytłumaczysz i sie spotkamy na 100%%%%%%%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!obys tylko wtedy nie była na wczasach;) paziu moja lenka nie lubi sie huśtac;) karolciu to super ze wyniki lepsze i ze podchodzicie jeszcze raz do inseminacji jadirko tzn ze dobrze ze wchodzisz w nadczynnosć czy źle? mam nadzieje ze to dobry znak, ja sie nie znam bo ja zawsze miałam niedoczynność i prawy płat jak u dzicka małego(pisałam juz kiedys o tym) ale niedoczynnosc mi sama mineła i poza kontrolnym usg nic nie musze brac na szczescie, wiec sie nie znam na tych waszych problemach tarczycowych voltare ❤️ ❤️ - wiesz za co

hej hej myszki :) dziękuje za zyczenia- kochane jestescie - to takie miłe jak ktoś bliski pamięta :) Voltare - jeszcze raz grtuluję - cieszę się ze Anulka już na świecie ... u nas majowka super udana - byliśmy cały czas w rozjazdach - troche na motorku i trochę samochodem - bo 350 km w jedna strone to by było przegiecie na motor - szczególnie ze na razie męzus go testuje i wprawia się w prowadzeniu ... jak znajdę chwilke to umieszczę pare nowych fotek na nk ... matyniu , paziu - ja oczywiście tez pisze sie na to spotkanie w W-wie - tylko ze ja pracuję do 16.30 także nie wiem czy nie będzie to dla Was za pożno ... ale pamiętajcie też o mnie :) karolciu - ciesze się ze wyniki męza lepsze - mój nadal się czai i nie wiem czy ma zrobić czy nie ... nie wiem jakiś ostatnio rozlazły się zrobił i chyba go popedzę bo naprawdę już nie mam nerw mu przypominac o tym po raz kolejny ... buziaki myszki moje - bardzo mocniutkie dla Was wszystkich 👄

Hej, martyniu to w moich rejonach będziecie spać;-) Trinity jak dla mnie to moge o 17 ale to wszytsko jeszcze ustalimy:-)

oj paziu to super:) ja zostane jak juz pisałam gdzies na 3 dni to mysle ze ta godzina mi bedzie odpowiadac jeszcze sie zgadamy, wkoncu bedzie lato i długo bedzie jasno i ciepło, ale fajnie:)

hej:) wy tu o spotkaniu, może wyślę męża przymusowo do głównej siedziby firmy i też przyjadę spotkać się z wami :P paziu co do huśtawki to nie wiem, moja chrześnica lubi się huśtać, w sumie sama widziałam tą huśtawkę; osobiście bym kupiła, tylko nie wiem co z tymi kg, czy się jeszcze opłaca czy nie; może potem uda ci się sprzedać.

Hej laseczki:) 🌻Trini Wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń-oczywiście tego o którym marzysz,zobaczysz spełni się szybko🌻 A mnie nawiedziła dziś ta wstrętna @ wrrrr.... 🌻 Voltare 🌻 Gratuluje córci ❤️ 👄 Jak się czujecie?

Czesc dziewczyny, podczytuje Was czasem :) My tez sie baaaaaaardzo dlugo staralismy, jednak po dwoch aniolkach mam juz synka tu na ziemi W kazdym razie pisze do Pazi, ktora pytala o hustawke - my mielismy hustawke fisher price dla naszego synka i dla nas byla po prostu zbawieniem, on uwielbial w niej siedziec! A ogolnie byl (jest) bardzo zajmujacym niemowlakiem i dla nas to bylo niesamowite odciazenie. Dam Ci linka jak znajde Pozdrawiam reszte dziewczyn i powodzenia 🌻

Witam serdecznie po długiej nieobecności-ale duchem zawsze z wami;P Voltare CUDOWNA wiadomość:)Gratuluje dorodnej córeczki, niech sie zdrowo chowa:):):) Karolciu, dzieki za zdjęcia z doliny-przepiękne!!! Trini wszystkiego najlepszego!!! Martynia, Jadira, Pazia, Surfitka, Martika, Ksenka , Akasia, Madziara i jesli zapomniałam o kims to przepraszam - pozdrawiam:) U nas jakos leci do przodu, Ola rosnie jak na drożdzach, a ja praca, dom i tak w kółko. Zdradze Wam, że w czerwcu , jesli zdązymy z papierami rozpoczynamy budowe wymarzonego domku. Nie moge sie juz doczekać. A tak poza tym to po staremu:) Pozdrawiam staraczki (Voltare urodziła, więc migiem kolejna mi zachodzic w ciążę:P), mamusie i dzieciaczki. Buziaki, papa

Martyniu my wyjeżdzamy 25.07 ale to tego dnia moge się spotkać. Karolciu pewnie że przyjeżdzaj, wkońcu się nas więcej pozna:-) Karro dziękuje, mój mały urwis też jest zajmujacym niemowlakiem i tak się waha bo on waży już 7400 a huśtawka jest do 13 więc neiwiem na ile starczy. xmadziarko przykro mi że @ przylazła:-( anisik ale wam zazdroszcze tego domku:-p

no szlag nie bede pisac od nowa bo strona miw ygasła, kurwa nie chce mis ie juz paziu super ze wyjezdzasz 25 wiec spotkamy sie na pewno 20 lub 21:)karolciu zapraszamy oczywiscie tez, trini i kto jeszcze..:) anisik witaj, pisz czesciej super ze zaczynacie budowe:)

no jestem umyłam głowe zrobiłam paznokcie, a mała dalej śpi, u nas chyba dzis bedzie ładnie bo swiecisłoneczko,noc zasem zachodzi ale widac ze sie wypogadza akasiu a jak wysie czujecie wszyscy? paziu jesli huśtawka jest do 13 kg to starczy na dugo po roku dzieci tyją gdzies kilo na rok, ba moja nawet schudła jak zaczeła biegac, w grudniu ważyła 10,5 a teraz 10,100 wiec myslę ze gdzies do 2 latek spokojnie mu starczy xmadziaraa -przykromi ze@przylazła karolciu a ty juz uprzedź meża ze w lipcu czeka go wyjazd do warszawy;) a wogóle to jutro przyjezdza na dwa dni moja szwagierka, taaa

Cześć dziewczynki !!! A ja znowu mam zaległości w pisaniu - ale czytam Was nabieżąco , więc nie jest źle ;-) Przedewszystkim VOLTARE - gratuluję dorodnej córeczki !!!! Teraz czekamy tylko na fotki ( mam nadzije , ze nie tak długo jak te w ciazy ;-) ) no i oczywiście na dokładną relacje z porodu i w ogóle. Karolciu - mam nadzieję , ze teraz się uda i nie będziecie musieli jednka korzystać z in vitro. Martyniu, Paziu - i dla całej reszty pozdowionka 🌻 Jadira - ostatnio pisałaś , ze zmieniłaś fryzurkę tak ?? - więc może jakies zdjęci abys podesłała ... :-) chetnie pooglądamy :-) :-)

Hej laseczki:) Ja się wygrzewam na słoneczku,mam 35stopni... Co tam u Was laseczki? Mam nadzieje ze nie długo będę bez tej cholernej @,jeszcze troszkę... i mam nadzieje i bardzo w to wierze ze się uda,jestem dobrej myśli,ale nie wiadomo....

hej, ja już po pracy:) madziara ale fajnie z tym opalaniem :) też bym skorzystała ze słonka. u nas niby świeci ale jest zimny wiatr. kurcze chciałabym się też spotkać, zobaczymy czy sie uda :) anisik - super z tym domkiem, nam też sie marzy i narazie w tej sferze pozostaje :( justynko, mam nadzieję że się uda, jak nie to w wakacje robimy luz od lekarzy, badań i tego wszystkiego, i może końcem sierpnia znów pomyślimy. Tak to szybko poszło w tej klinice, że teraz nie byłam miesiąc a wyadaje mi się że z rok; miałam poprostu przez 3 miesiące wszystko poukładane jak w zegarku, a teraz narazie cisza :P

Cześć!!! Ja tez już po pracy,obiadek zagrzany[zaraz moje chłopiska do domku głodne przyjdą] teraz mogę spokojnie poczytać i popisać. Wczoraj koleżanka z klatki urodziła chłopca,jest rok starsza ode mnie więc mam jeszcze nadzieję. Ciekawe jak tam nasza Voltare,pewnie Anusi z rak nie wypuszcza... Karolciu26-strasznie sie ciesze,że wyniki macie dobre,teraz to już pójdzie z górki. Ale Wam zazdroszczę spotkania,a jeszcze jak sie uda w większym gronie to będzie super.Nie zapomnijcie aparatu i czekamy na fotki. Martyn-iu-widze,ze wyszłaś z nerw,że tak sie wyrażę.Ale też mnie trafia jak napiszę dużo i zje mi stronkę. Anisik-witaj skarbie,dawno Cię u nas nie było. Gratuluje postępów z budową domku.Całuski dla Oleńki👄. Justynko24-ty też pisz częściej. Fakt pisałam o zmianie uczesania,ale na razie nie miałam okazji ,by zrobić sobie zdjęcie.Obiecuje,ze jak coś pstryknę to Ci wyślę. Pozdrawiam. madziara-przykro mi z powodu @,ale to może już ostatnia jaka Cię nawiedziła.Jak czytam ile stopni u Ciebie to cieplej mi się zaraz robi. U nas co prawda słonko świeci ,ale jest zimny wiatr. Pozdrawiam całą nie wymienioną resztę koleżanek🌻/

jadirko - my to sie musimy umówić w krakowie :) ja mam gdzies godzinkę a ty pewnie krócej, co ty na to?