Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość Kobiete wszystkiego można
nauczyć, a jakby to doświadczenie w sexie miało dla mężczyzn takie znaczenie to wszyscy byłych prostytutek szukaliby na żony

Gość No piotruś
weźmiesz byłą prostytutkę na żonę w nocy będziesz miał niebo w łóżku, po co Ci jakaś kłoda

Gość dupek jestes
Czyli co? uwazacie ze to normalne ze facet sobie dupczy do 28 roku zycia na prawo i lewo szastajac przy tym slowem kocham a pozniej nagle jest rozsadny, madry i szuka cichej myszki, katoliczki hahaha chybabym wolala umrzec niz zyc z takim hipokrytą!

Ten topik to być może prowokacja, ale sporo jest facetów z takim podejściem... :o i po lekturze takich mądrości zaczynam się zastanawiać, czy ja jednak nie wolę kobiet... Więc powiem: jak ja się cieszę, jak ja się kurwa cieszę że mam już \"to\" za sobą, że nie przyczepi się do mnie żaden popierdolony koneser dziewic. :D

Gość ja mam takie szczęście
masz doswiadczenie w seksie i chcesz dziewice a nie pomyslałeś ze dziewczyna dziewica nie chce doswiadczonego? tylko prawiczka niedoswiadczonego? pomysl nim cos napiszesz! bo ja nie chciałabym miec faceta który swego czasu traktował dziewczyny przedmiotowo a kiedy zachciało mu sie rodziny i zony postanawia zmienic swoje zachowanie. to niezbyt dobrze o Tobie swiadczy! powinienes znaleść kobiete która tak jak ty wyszumiała się juz i tak jak Ty chce załozyc rodzinę:-)

Piotrrrek, jeśli jakaś dziewica będzie na tyle głupia żeby się z tobą związać, to ja jej już nawet nie współczuję :D bo za głupotę się płaci :P

Gość dupek jestes
Brzydza mnie mężczyzni z takim podejsciem! To po prostu kastraci umyslowi bez horyzontow! Najpierw się wypieprzą a pozniej nagle szukaja zony! I co to ma byc wielka milosc? Najwazniejsze kryterium to dziewictwo? Dla mnei to jest zalosne....

Gość dupek jestes
no i dobrzee a zona może mijać kurewskie idiotki którym lizałeś dupy???

Do \"dupek jestes\" --> mnie też brzydzą i mądrze piszesz, ale wyluzuj dziewczyno, szkoda Twoich nerwów na takie pierwotniaki. Lepiej się z nich pośmiać. :)

Gość dupek jestes
oki mam dziś nerwa ! i jeszcze na poczciwej kafeterii mnie wpieniają :(

Gość przecież to
dupek jesteś - szkoda nerwów - dzieciuch prowokuje przecież ;-)

Gość dupek jestes
Paweł nie przesadzaj! Może ty się wymienioasz z kolegami dziewczynami i pozniej dyskutujecie o seksie z nimi....Dla mnie jezeli kobieta byla w dlugotrwalych zwiazkach i seks zaczynal sie np.po kilku miesiacach to jest naturalna kolej rzeczy a nie powod zeby wyzywac ją od dziwek i nie dawac szans na zwiazek...

Tutaj codziennie wpieniają :D Pawle Rówieśniku - to o kastracie umysłowym chyba nie było do Ciebie i Twój punkt widzenia też popieram, jeżeli tyko nie jesteś facetem, który szuka żonki po tym jak się \"wyszumiał\", jak autor topiku...

Gość dupek jestes
skoro tak łatwo potrafisz nazywać kobietę kurwą to współczuję twojej przyszłej żonie :) niezależnie od tego czy będzie dziewicą czy nie :) bo zapewne nie raz i nie dwa ją tak nazwiesz

Gość misia pysssia
A kto tą dupę brał???? ja brzydzę się kolesiami,co ruchają wszystko,co się rusza - "potwór nie potwór byle miał otwór",taaa??? zużyty dla mnie jesteś....ja cnotę trzymam owszem - ale tylko dla prawiczka!!!!

Gość przecież to
paweł lekcje odrobione - to buzi tatusiowi, mamusi, i pod kołderkę - oddawac się dziewicy :-p

Gość przecież to
paweł a co będzie jak ona będzie dziewicą, ale np uprawiała seks oralny i analny - i jak to poznasz - hahahahaha

Gość misia pysssia
z takim podejściem, to wiele kawalerami starymi zostanie, bo skoro tak panienki niby pieprzycie,to gdzie te dziewice mają się uchować??? jedna dziewica na dwudziectu takich bęcwałów,jak wy przypada... i co? wyliczankę zrobić??? czy będziecie się pojedynkowac??