Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrek

Wyszumiałem sie chce mieć żonkę

Polecane posty

Gość dzie vwczyna17
no po co jest błona dziewicza

Gość misia pysssia
piotrek ty nie powiesz żonie o swojej przeszłośći,a ona nie powie Ci,że nie jest dziewicą - i po bólu :-D oboje przynajmniej nie będziecie sie martwić :-)

Gość do midix
marcoo powiedz że widzisz to NIE przed dziewicami, i przeczytaj dokładnie co napisałem :O do kuwry nędzy, czy ja twierdzę inaczej !!! nooo, dziewice to wyzwanie i trza się nad nimi napracować, więc sory, ale głąb z ciebie i tyle, skoro nie doczytaleś że o tym samym mówię:O

Po co żeby człowiek wiedział czy żeni się ze szmatą czy porządną dziewczyną. Bóg jest mądrym facetem

Gość ja Ci powiem
nie tacy puści - wyszumiał sie będzie spokojny. Znalazłaś spokojnego to Ci zacznie szumieć po ślubie albo jest flegmatykiem. Bzykał zaspokoił żądze a teraz chce sie ustatkować. Dziewice można na palcach liczyć i co z tego wynika?? Jak raz dały dupy jednemu to później muszą być z nim do końca bo kilku partnerów jak sie ma o juz sie jest dennym i pustym???? Jak wyjdziemy z takiego założenia to 80% kobiet albo i więcej będzie denna i pusta!!!!!!!!!!!!!!!!

Chętnie bym pojechał z nią na wycieczkę do Iranu aby poznała moją dalszą rodzinę.Moja prababcia mieszkała w Iranie i mam tam dalszą rodzinę.

Gość misia pysssia
ja Cię kręcę - czy to tak trudno ukryć,że się nie jest dziewicą??? moja kumpela (już wcześniej wspominana ) to była dobra - bodajże 3 kolesi żyje w przekonaniu,że byli jej pierwszymi :-p

Gość o mumusiu
!!!!!!!!!!!! Kupa wariatów:P spadam !!!

Gość nienawidzee
Wiesz co Markooo gdybym spotkala takiego faceta na drodze to bym mu sie nawet nie przyznala ze nie jestem dziewica :0 Udawalabym dziewice znajac tak rasdykalne podejscie faceta! Wymusszzasz klamstwo ot,co!

Gość nienawidzee
Hahhahahahaha jestes albo dzieciakiem albo tłumokiem albo prawwiczkiem! :D nie widac tego:D

Gość kobietka jak inne
to sobie udawać, wasze życie, co nie znaczy, że inne tak robią czy robić będą, ale tonące i brzytwy się chycą, co widać po poziomie tejże rozmowy :)

Ja nigdy nie mówię że szukam dziewicy chyba że na dowidzenia w stylu na żonę używana się nie nadaje

Gość misia pysssia
wiesz co? pierdolisz farmazony!!! niektóre kobitki wcale błony nie mają,albo taką cieniutką,że się sama przerywa... hiehie i tak na prawdę z tym krwawieniem,to jest tak pół na pół - jedna krwawią baardzo,inne malutko, jeszcze inne wcale... i co??

Gość nienawidzee
poziom jest dostosowany do poziomu panow - fanow dziewic :)

Gość misia pysssia
praktycznie każda Ci może powiedzieć,że jest dziewicą - no chyba,że ma bliznę po cesarce :-D

Gość nienawidzee
Kobietko jak inne - po prostu przy facetach z takim podejsciem jak Markooo albo trzeba udawac ze sie jest dziewica albo spier....lać :)od nich!

Gość ja nie krwaw
Ja nie krwawiłam przy 1 razie :)

Nie znalazłam pomyłeczki, a od czytania dalszych stron robi mi się niedobrze :o więc ponawiam pytanie. Jesteś używany? W kwestii technicznej. Błona nie zawsze zostaje przerwana. Znajoma położna widywała \"dziewice\" (z błonką) na porodówce. :D

Gość DLACZEGO KTOŚ MA MNIE POZBAWIĆ
PRZYJEMNOŚCI ROZDZIEWICZENIA WŁASNEJ ŻONY

Gość nienawidzee
czasami krew nie leci w ogole, tego nie widac golym okiem

Gość misia pysssia
ja nie musze udawać, bo jestem i właśnie dlatego takiego zużytego kapucyna bym sobie nie wzieła!!!!

Gość nienawidzee
Hahahah bo takie jest zycie! ojej jaka przyjemnosc :) To dlaczego mezczyzni egoisci sami pozbawiaja swoje przyszle zony przyjemnosci rozprawiczenia wlasnych mezow wkladajac penisa gdzie popadnie?

Nienawidzee, do Twojej wypowiedzi z godz. 17.21 - ja bym powiedziała. Żeby spieprzał jak najszybciej. Jeszcze bym psem poszczuła. Zonk, mam tylko kota. :)

Gość ja Ci powiem
NIe powiem ale macie racje zdażają sie dziewice ale na nich siedzi prokurator i ich rozdziewicza albo starsze ale takie to są chyba w pępku dziewicami i to nie zawsze:)