Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psycho Trop

Giertych Dinozaury żyły w czasach ludzi...

Polecane posty

Dinozaury żyły w tych samych czasach co ludzie - przecież Polacy zapamiętali smoka wawelskiego - mówił w sobotę ojciec ministra edukacji narodowej, europoseł LPR Maciej Giertych Welcome to the jungle.... :P:o

Gość bujać to my
panowie szlachta...

Gość jesień incognito
Czy Ewa zdradzała Adama ? Hmmm ... w zasadzie to nie wiadomo, ale naukowo udowodnione jest, że pochodzimy od małpy :P

No dobra, Bóg stworzył Adama i Ewę i oni mieli dzieci... czyli nasuwa mi się jedna myśl - dzieci te oddawały się kazirodczym praktykom, aby rozmnożyć gatunek... jak to się ma do nauki kościoła??

Gość kazirodztwo
skutkuje ułomnościami i takimi tam.....to wyjaśnia dlaczego rodzaj ludzki jest taki popierniczony :)

no tak.......panowie Goertychowie pochodza od Adama i Ewy ....to wiele wyjasnia ( patrz posty powyżej ) to ja wole pochodzić od małpy niekazirodczej ;)

No to jest prawie jak w roku 1846, kiedy karol Darwin wydał swoje \" O pochodzeniu gatunków\" i w prasie dominowały jego karykatury, na których miał swoją głowę i ciało małpy. :(

Gość NO NO JA
ja przeczytalam w wrozce ze jakis wloch otkryl szczatki dinozaura ktory zyl w czysie jak ludzie byli

Przez tyle lat ludziom nie przeszkadzało wierzyć w Boga i teorię ewolucji jednocześnie, aż tu klanowi Giertychów zachciało się to zmienić...w imię czego? chcą się zapisać w historii? swoją głupotą... tatuś pozazdrościł synkowi i też musi wpierdolić 3 grosze... może znajdzie się ktoś kto też chce być wymieniany na kartach historii? jako zabójca panów Gie... :P

Gość kk ll oo pp ss
Czas na ewakuację - im dalej, tym lepiej, bo nie wiadomo co jeszcze wymyślą ...

Gość zimorodek łowca rybek
Małpy stanowczo protestują przeciwko twierdzeniu że Giertych pochodzi od nich - jest dokładnie odwrotnie :P Podpisy zbiorowe: goryle, szympansy, makaki, orangutany, mandryle, pawiany, czepiaki, rezusy, koczkodany i inne :P

Gość edziki
własnie się dowiedziałam,że jako pIERWZZYCH stworzyl adama i ewę. jednak nie mówi sie juz o tym ze stworzył tez innych ludzi. tu chodzi o to kto był pierwszy. Więc jezeli miałby adam zdradzac to z jakąś inna kobieta która potem po czasie bóg tez stworzył.

Ano właśnie...murzyni i azjaci to \"efekt\" ewolucji jak w mordę strzelił :D Dostosowanie do warunków środowiska :P

Gość niuukaa
Liga Roślin Polskich he he he :D

Gość Kto sluchal tego
wykladu??? Tam powinnien byc smiech na sali

Gość jestem dumna z tego że
pochodze od małpy, przynajmniej nie mam wspólnych przodków z tym debilem

Gość 191
dobre z tymi mamutami co miały sztywne członki bo zostały poduszone

Gość Zastanawiam sie co im
te malpy tak przeszkadzaja?

Gość wiadomo o co chodzi
niektórzy nie lubia jak ktos (czyt. małpa) jest od nich madrzejszy

Giertychowie chcą być postrzegani jako boskie stworzenia :P A że określenie \"małpa\" ma negatywne konotacje, to nie pasuje do ich wizji samych siebie :o

Gość 123-321
To, co on wymysla, jest żałosne... fajnie, mozna się pośmiać, ale zaraz będa przedruki zagraniczne i tak jest mi wstyd ze Kaczki są głowami naszego państwa, to teraz jeszcze takie farmazony... wstydze sie przez nich byc Polka :O a co do tych kazirodczych związków adama i Ewy, to kiedy byłam mała i sie o to pytałam pani katechetki to zawsze miała na tego typu pytania jedna odpowiedz "Biblii nie mozna brać dosłownie, to wszystko są metafory"... dlatego właśnie jestem niewierząca i nie lubie Kościoła :D wolę wierzyć w ufo :)

cóż ...mam wrażenie ,że wkrótce świat zacznie nas traktować jak jakiś afganistan czyli dziwaczny katolicki kraj z przymusem bycia katolikiem czas zakupic moherowy berecik i wtopić sie w tłum? ech..........mi kazirodztwo tłumaczyła kiedyś Swiadek Jehowy dokładnie nie pamietam , ale wyszło z tego , że jak ludzie byli doskonali to kazirodztwo nie powodowało dewiacji itd. dopiero potem ludzie im bardziej sie buntowali i robili źli to zaczeło to byc złe w sumie bez sensu ........ale tak to chyba zrozumiałam problemem naszego kościoła jest to właśnie ,że ciężko już w dzieciństwie uzyskać konkretne odpowiedzi na konkretne pytania a potem takie są skutki , że rządza nami klony ..........

Trafne spostrzeżenie z tym afganistanem...to dokładnie zmierza w takim kierunku...chociażby stary jak świat problem aborcji - jacyś debile uzurpowali sobie prawo do decydowania za kobiety...kolejno becikowe - zasłona dymna...kobiety siedźcie w domu, jesteście po to by rodzić dzieci i je wychowywać... pan G. junior wielkie reformy edukacyjne pożal sie Boże...oraz G. senior głoszący jedyne najwłaściwsze prawdy i racje dotyczące powstania świata... Wierzejski, Gosiewski, Kurski, Cymański.... i w koncu miłościwie nam panujące kaczki ... wszędzie węszą układy i pedalstwo.... oto obraz IV RP... to ja pierdole, wysiadam...:P