Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Gość sips
Witam ;) Patyczak,dzięki zrobiłam tak jak mi poradziłaś wszystko postawiłam na jedna karte i wygrałam,sprawa się wyjaśniła,moja córka została przeproszona. Na szczęście ma tylko pare siniaków i złe wspomnienia,mam nadzieje że to pierwsza i jedyna taka sytuacja. No ale teraz musze uciekac bo mam gości i widze że zaczynają powoli otwierac oczka hihi zmykam. Doświadczona....🌼Izabelinka🌼 witam w naszym gronie bardzo mi miło. Patyczak dla Ciebie oczywiscie też 🌼,bo z tego co piszesz bardzo je lubisz,zresztą chyba jak każda kobieta:) Marketo dla Ciebie również🌼 pozdrawiam miłego dnia pa.

Izabellinka 🖐️ witamy w naszych skromnych progach,kawke masz u nas pewna i zawsze podajemy taka jaka kazda z nas lubi-pelny komfort:-P Napisz jaka czesc Polski \"reprezentujesz\";-) Sips i tak trzymaj-jak mowia jesli masz miekie serce to musisz miec twarda du... i tak bylo w tym wypadku ale dobra kobieto stanelas na wysokosci zadania.Cora mam nadzieje,ze szybko zapomni a co najwazniejsze ze wszystko wyszlo czarno na bialym. Powiadasz goscie to pewno maly mlyn w domu:-P

Gość Dallia
Dawno tu nie zaglądałam, ale po pracy jestem strasznie zmęczona i nic mi się nie chce. Dużo odpoczywam. Niedługo pójdę na zwolnienie, bo nie chcę ryzykować. Jeden z maluszków jest dużo mniejszy i strasznie się martwię. Pozdrawiam

Dallia wszystko bedzie ok :-)czasami tak bywa ze jedno dziecie jest mniejsze ale jak juz bedzie na tym naszym swiecie to szybciutko wszystko nadrobi :-D A Ty odpoczywaj,jedz owoce i warzywa i mysl pozytywnie ❤️ 🌻 Wiecie co idzie chyba juz jesien,zimne wieczory i ranki 😭chyba trzeba zakupic jakies dopalacze-rozgrzewacze :-P

Dzien dobry bardzo !!!Kawa na stole \\_/> Slonce juz wstalo a ja wraz z nim i niesmialo zaglada do okien.Mam nadzieje.ze dzis bedzie cieplej niz wczoraj. Chyba namowie chlopakow na jakis maly wypadzik. Marketo swietnie,ze pogoda dopisala Ty wypoczelas,akumulatory naladowane wiec co bedziesz robic z ta energia? Po za tym ze czesc juz zuzylas na sprzatanie:-P Do fotografa biegnij bo jestesmy ciekawe tego diabelka:-D a swoja droga mam na pozbyciu fajna mala cyfrowke bo dorobilam sie wiekszej :-P i po co mi dwie. Sips wygon tych Twoich gosci na jakas wycieczka i klapnij na chwilke z kawka:-) Izbellinka zajeta na amen:-(

Witam ,racja,jestem zajęta na maxa nawet dzisiaj,ale kawkę muszę wypić w towarzystwie kafe :D Nie potrafię odmówić sobie tej przyjemności :) Jestem z warm-mazurskiego.

Gość sips
Witam,goscie odjechali wiec siadam poklikac troche. Dallio nie zamartwiaj się na zapas,będzie dobrze,jesteś przecież pod opieką lekarzy,napewno miałaś USG,gdyby było coś nie tak już byś wiedziała,myśl pozytywnie. Patyczak pytałaś czy mamy szalone mundurki,ależ oczywiście,wyglądają jak .....kurcze nawet trudno je opisac,jednym słowem doniczego. Marketo witam,witam czekamy na zdjęcie :) Izabelinka zwolnij troszeczke :) Pozdrawiam Was wszystkie buźka.

🖐️ Siedze sobie z piwkiem,zrobilam sobie grzanca z miodzikiem :-P,tak zmarzlam.Pora chyba pakowac letnie rzeczy:-( Sips goscie wyjechali to pewno dom trzeba doprowadzic do ladu i skladu ;-) Marketo wiedzialm,ze dlugo nie bedziesz siedziec bezczynnie.Nam z mama w tym roku zabraklo sloi i buteleczek tyle zapasow.:-) Aparat wystawie na Allegro za 150zl moze sie ktos skusi :-P

A ja wam powiem dzien dobry:-) Jak tak dalek pojdzie to popadne w alkoholizm,zimno jak diabli:-(a czysm rozgrzewac sie trzeba:-P.Teraz poranna kawka.A wieczorem chyba namowie meza aby uruchomil piecyk na dom :-D Przeciez ciepleko sprzyja wszystkiemu ;-) Konczy mi sie urlop 😭ale z drugiej strony chce juz isc do pracy,nowe dzieci,nowe wyzwania tylko ja ciagle\" ta sama \" Z obiadzikiem luzik zjemy wczorajszy:-) Chyba skocze do \"Biedronki\" po tulipany i zonkile maja ladne odmiany. Sips no wlasnei jak sprawy zdrowotne? Izabellinek przystopuj troszke albo zdradz czym jestes taka zajeta. Marketo zrobilas juz te zaprawy?

Gość sips
Witam ale zmarzłam od rana,musze rozgrzac się gorąca herbatką z cytrynką,jesli ktos ma ochote to zapraszam :) Marketo,Patyczak,dzięki ze zdrowiem już coraz lepiej nabieram sił z dnia na dzień. Zabieram sie za sprzątanie,pralka juz załadowana więc odpalam odkurzacz. Pozdrawiam i miłego dnia życze.

Heloł heloł :-D Mam w domku cieplo:-) a na zewnatrz pada i pada :-( ale dzis slyszalam ze to przejsciowe i ma byc polska zlota jesien :-D a zima ma przyjsc w swoim czasie-najlepiej na swieta i ferie a potem won ;-) Marketo widze ze szalejesz z tymi zaprawami ;-)ale nie ma nic lepszego niz wlasne przetwory. Sips pewno odgruzowuje dom po gosciach ;-) a swoja droga to dobrze,ze zdrowie sie poprawia i tak ma byc koniec i kropka. Izabellinka nie miala nawet czasu kawki z nami wypic :-(

zapomnialam -sposob na ciasne buty:ubrac na noge gruba mokra frotowa skarpete(moga byc dwie) i wepchac do buta,tak chodzic poki starczy sil :-) :-P To z poradnika babuni,raz juz przerabialam :-D

Gość sips
Witam :) Domek posprzątany na błysk,mogą przyjeżdzac następni goscie :D dziś chba napale w piecu z samego rana bo cos mnie dreszcz przeszywa,Patyczak mam nadzieje ze masz racje i zima przyjdzie w swoim czasie a nie zamiast jeseni :-O Marketo pozdrawiam i miłej pracy przy przetworach zycze. Izabelko odezwij sie do nas ;) Ściskam Was bardzo mocno buziole pa. Zostawiam wirtualną kawke i gorącą herbate z cytrynka prosze się częstowac 🌼

Witam .Nie miałam kiedy pisać.Próbowałam wczoraj przed pracą,ale reklama mi się wsadziła i test znikną :) Nie miałam czasu pisać od nowa :) Ktoś tu pytał czy się zajmuję.W jednej pracy tworzę:),w drugiej będę tylko do końca miesiąca.

🖐️ Jak to mowia jaki poniedzialek taki caly tydzien,wczoraj kursowalam tam i spowrotem i dzis tak samo i zapowiada sie tak do piatku :-( a tu pada ciagle pada...zakupilam moim menom parasolki co by nie przemokli.w domu mielismy tylko jeden :-P a teraz kazdy ma swoj i maczego pilnowac.:-D Dzis czeka mnie jeszcze wizyta u gina,dostalam zaproszenie na cytologie ;-) zadna przyjemnosc ale lepiej zapobiegac niz leczyc. Sips ty glosno nie mow o tych gosciach bo jeszce sie zwalimy do ciebie ;-) :-P Dziewczyny mamy w gronie artystyczna dusze.Izabellinka pisze ze tworzy!!

Tworzę,tworzę,ale nic wielkiego. Masówka.:D A dzisiaj zapisałam się na zajęcia do pracowni rękodzielniczej (malowanie na szkle, rzeżba,lepienie w glinie i wiele innych) To będzie dla chętnych mamusiek w czasie kiedy dzieci mają swoje zajęcia(balet,gitarę,plastykę itp).Fajne, bo w tym czasie nie będę się plątać po mieście tylko mieć swój relaks. :)

🖐️ Hmmm ta kawa Izabellinka to juz pewno zimna :p ;-) Oj widze ,ze pokrewna z Ciebie dusza ja w pracy tez tworze,makrama,malarstwo na szkle i nie tylko,bibulkarstwo,papierowa wilkina i inne rzeczy. Marketo dajesz rade tym zaprawom;-) Sips taka zajeta,chyab przygotowuje sie na nasz nalot ;-) :-P Dzis bylam pierwszy dzien w pracy po urlopie,zmarzlam okropnie.Zalozyli mi internet ale tak,ze jak kolezanka z biblioteki wylaczy komputer to mi znika internet i juto ktos bedzie musial robic wszystko od nowa :-)

Znowu jestem nie w porę :D:D:D Dzionek miałam ciężki,długi pełen spraw -nawet nie zdążyłam zmarznąć :D Kawa wystygła :) Patyczak ja tego co Ty robisz dopiero się nauczę.Ja maluję zarobkowo.Ale miłość do takich pięknych drobiazgów mam ogromną :) Jeszcze robię richelieu,a raczej robiłam ,bo teraz nie mam czasu.Mam nadzieję,że jutro ok 7.00 ktoś poda mi tu kawę ;)

🖐️ Kawunia jak lubicie wybierac \\_/> \\_/> \\_/> \\_/> ja pije zwykla parzona. Pogoda barowa nic tylko sie zaszyc w domu. Izabellinka ja az taka artystka nie jestem,zazdrosze talentu malarskiego.Czyli mamy rozumiec,ze jak po obraz to do Ciebie ;-) Marketo rozumie Cie.Moi rodzice mieli kotke i byla z nimi 16 lat.W tym roku zmarla a najstraszniejsze jest to ze odeszla bardzo daleko od domu,a nie mogla juz chodzic.Sasiad znalazl ja martwa i wszyscy zastanawiaja sie skad miala sily aby zajsc tak daleko...i moge powiedziec ze wszyscy to przezylismy.To byl czlonek naszej rodziny,wspanialy i madry kot i do tego sliczny. Dzis mam zebranie w szkole juz sie boje ;-)

To ja się melduję na kwkę :) Nie namalowałam jeszcze ani jednego obrazu.Maluję masowo takie małe różne drobiazgi. Pogoda rzeczywiście jesienna:( Na szczęście dzisiaj nie muszę wychodzić z domu :)

Aha ,też mam kocicę,szalone stworzenie o niszczycielskiej naturze :D:D:D Ale rano kiedy gramoli się na kolana jest słodka :)

Masowo, nie masowo fajny ciekawy oryginalny bibelot w domu fajna rzecz :-D To pijemy razem kawusie,tzn ja juz koncze;-)

Gość sips
Witam to ja też na szybką kawke wpadam do Was,tylko tak troche nieswojo sie czuje bo widze tu same artystyczne dusze,brawo zawsze zazdrościłam takich zdolnosci innym a zwłaszcza mojej siostrze....a ja to zupełne beztalencie pod tym względem,ale spokojnie pogodziłam sie z tym na szczęscie dosc szybko :) Piszecie o kotach,oj moje kochane mam takiego malca od kilku tygodni w domu a drugi już rośnie u moich rodziców no bo każda z córek musi miec swojego pupilka (dobrze że mam tylko dwie)mówie Wam istny sajgon w domu,pod wzgledem higieny że tak powiem jest oki,ale to kocisko ma w sobie tyle energii ze śmiga po całym domu jak po torze wyścigowym.... Kobietki pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno i cieplutko....no i czekam na ten Wasz nalot :D

....a ja to zupełne beztalencie pod tym względem Spis: teraz nie potrzebny jest talent ,żeby coś fajnego stworzyć.Wystarczy trochę fantazji i można niemal ze wszystkiego korzystając coś stworzyć.Fajne czasy,ze względu na możliwości jakie mamy-dostępność wszelakich materiałów :)

🖐️ Zebranie zaliczone teraz musze chyba rozpakowac jakis magiczny worek,same wydatki :-( W pracy zimno jak cholera 😠dobrze ze w domu mam cieplutko w dzien i w nocy :-) Zgadzam sie z Izabellinka teraz tylko wystarczy odrobina fantazji i mozna tworzyc i tworzyc,zreszta mozna cos odgapic:-P

A ja wlasnie poszukuje kogos kto umie robic na drutach :-)upatzrylam sobie rekawiczki na Allegro i szukam kogos kto mi zrobi :-P ale najbardziej zalezy mi na sweterku z bufiastymi rekawkami. Na drutach to tylko szaliki i proste czapeczki umiem robic,swego czasu wyszywalam obrazki ale teraz cierpliwosci nie mam 😭