Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Gość sips
A ja życze miłego dzionka. Marketo-wierze ze wyniki badań będą pomyślne i tego Ci życze z całego serca. Pozdrawiam do miłego pa.

Gość sips
Witam,tych burz Marketo to ja Ci nie zazdroszcze,ale deszczu bardzo,u nas straszna susza,moje truskawki zupełnie zwiędły,czereśnie też marne,nie wspomne o trawie w ogrodzie,staram się codziennie choc troche podlac,ale często zakręcają wode. Widze ze jesteś wiernym kibicem i troszkę ta piłka Cie pochłoneła. Trzymam kciki za pomyślne wyniki badań,inaczej byc nie może. Pozdrawiam,miłego dzionka pa.

Gość sips
Marketo życze szybkiego powrotu do zdrowia. Wszystkich pozdrawiam i życze spokojnej , miłej niedzieli pa.

Gość Dallia
ja tez kiepsko się czuję, ciągle jest mi niedobrze, mało co moge jeść, nic mi nie smakuje :( pozdr

Gość sips
Dallio ja też tak miałam,od samego początku brak apetytu,zamiast przybierac na wadze to ja spadałam,mam nadzieje ze u Ciebie bedzie tak tylko na początku,trzymaj się. Marketo szybkiego powrotu do zdrowia pa.

Gość Dallia
Dziś już czuję się dobrze. Tylko ten problem z jedzeniem, mało rzeczy mi smakuje, nawet chleba jeść nie mogę. Ciągle myślę co tu zrobić do jedzenia, żeby choć trochę zjeść.

Gość sips
Dallio bardzo mi przykro wiem jak sie teraz czujesz,a rozmawiałaś już z lekarzem o tym braku apetytu? mam nadzieje że to tylko przejsciowe,musisz jakoś przebrnąc przez ten trudny czas,mój lekarz powtarzał mi ze mam jesc przez rozum jak żołądek nie chce,ale łatwo powiedziec...pozdrawiam pa

Gość sips
witam,sorki ale koniec roku szkolnego wiec i dzieci mają więcej wolnego czasu przez co dostęp do neta jest nieco utrudniony,a co to będzie w wakacje?! Pozdrawiam pa.

Gość Dallia
Ja ostatnio wcześnie chodzę spać, taką mam potrzebę, mniej tu zaglądam. Z jedzeniem trochę lepiej, tzn. jem to co mi smakuje, nie zmuszam się do wszystkiego. W najblizszym czasie raczej nie będę nikogo odwiedzać, bo byłabym uciążliwym gościem.

Gość sips
Ja tylko wpadłam zeby sie przywitac i uciekam,miłego dzionka.

Gość sips
Cześc podnosze topik tak na wszelki wypadek jak by ktoś tu jeszcze chciał czasami coś napisac

Gość sips
witam,tak myśle ze wyskocze z dziewczynami na mazury,moze na tydzien lub dwa ale to jeszcze nic pewnego,teraz od poniedziałku maja półkolonie to poszaleją. A Ty Marketo masz jakies wakacyjne plany? Pozdrawiam i zycze spokojnej nocy pa.

Gość Dallia
Ja wakacje spędzę w domu, lekarz zabronił dłuzszych wyjazdów, niedługo mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko w porządku. Czeka mnie jeszcze wizyta u moich rodziców, muszę powiedzieć o ciąży, ale ciągle to odwlekam. Powiedziałam w pracy o ciąży, że niedługo pójdę na zwolnienie i będą musieli kogos poszukać na zastępstwo. Miałam nic nie mówić, ale pracuje już jakiś czas i chyba nieładnie byłoby tak z dnia na dzień iśc na zwolnienie i nic nie mówić wcześniej. Będą miec czas na znalezienie kogoś. U mnie ładna pogoda, dużo słońca, byliśmy dziś u znajomych.

Gość sips
Witaj Dallio,ja też mam nadzieje ze będzoe wszystko w porządku i tego Ci zycze, wiadomo ciąza mnoga to zawsze ciąża wysokiego ryzyka więc i lekarz musi brac to pod uwagę,nie pozwalajac Ci na wyjazdy. A czemu odwlekasz wizytę u rodziców,to przeciez wspaniała wiadomosc!!! Jeśli chodzi o prace to bardzo ładnie z Twojej strony ze powiedziałaś o ciąży,takie zachowanie świadczy bardzo dobrze o Tobie. Pozdrawiam i życze wszystkim dobrej nocy pa.

Gość sips
Udanego wypoczynku Marketo,jedź,wypoczywaj i wracaj do nas cała i zdrowa będziemy tęsknic. Widze ze przed Tobą sporo wydatków,ale jak starcza jeszcze na wypoczynek to nie jest tak źle. Pozdrawiam pa.

Gość Dallia
Udanego wypoczynku :)

Gość sips
Marketa jak zwykle zawsze mila,dzięki za wszystkie ciepłe słowa,baw się dobrze!!! Pozdrawiam pa.

Gość sips
Czesc ja tylko wpadam zeby się przywitac i lece dalej pozdrawiam pa.

Gość sips
Czesc! ale tu cichutko,czy jeszcze ktoś tu czasami zaglada? Dallia jak się czujesz? te upały daja sie we znaki.Mogło by wreszcie popadac.Pozdrawiam pa.

Gość Dallia
czuję się dobrze, okazało się, że jeden zarodek się wchłonął i pozostały dwa, lekarz mówi, że są juz duże i juz nic nie powinno się z nimi stać, mam taka nadzieję, podobno to często się zdarza, obrona organizmu, który nie jest przystosowany do ciąż mnogich

Gość sips
Dallio dzięki że się odezwałaś,ja tez mam nadzieje ze wszystko będze dobrze i tego Ci zycze,pozdrawiam.

Gość sips
Życze wszystkim miłego dzionka,pozdrawiam pa.

Gość sips
Witam,ale tu cichutko,Dallio co u Ciebie? jak sie czujesz?,ciekawe jak tam Marketa,mam nadzieje ze wypoczynek ma udany,pozdrawiam miłego dnia zycze pa.

Gość Dallia
Marketa witaj :) Dziś kiepsko się czułam. Dopiero teraz jest trochę lepiej. U mnie upalnie, siedzę więc w domu. Wieczorem może dopiero wyjdę na spacer. Zawsze lubiłam upały, słońce, ale teraz boję się przegrzewać, boję się opalać.

Gość sips
Witaj Marketo!!!!!!! Bardzo się ciesze ze wpoczęłaś,a najważniejsze ze jestes zadowolona,pozdrawiam pa.

Gość sips
Witam, Marketo,chyba Cie rozumie,ja ostatnio jakos nie mogę sobie poradzic,mam jakieś dziwne uczucie ze świat pędzi do przodu a ja cały czas stoje w miejscu,no ale cóż,trzeba sobie jakos radzic. Pozdrawiam trzymajcie sie zdrowo

Gość sips
Hej co się z Wami dzieje? czy wszystko w pożądku? pozdrawiam.

Gość murof

Gość Dallia
Ostatnio kiepsko się czuję, więc rzadko korzystam z komputera. Pozdrawiam :)

Gość sips
Witam po przerwie,miałam nieplanowany wyjazd i troszke mnie tu niebylo,po powrocie do domu straciłam reszte dobrego humoru,sąsiadka zamknęła mi wjazd na moją posesje,biegam teraz i staram się wyjaśnic jak mogło do tego doiśc,jestem załamana,nie wiem co robic urzędnicy rozkładają ręce i odsyłają z jednego biura do drugiego,jak życ w tym naszym kraju........ Marketo,oczywiście że Cię rozumie,trzymaj się................ Dallia zdrówka i jeszcze raz zdrówka Pozdrawiam