Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttkkk

tej nauczycielki nie było na lekcji 20 minut

Polecane posty

Gość no to masz kiepsko
aaa i jeszcze dodam, ze moze jestem radykalny ale w mojej ocenie tym gnojkom nalezy zlamac zycie. ot tak dla przykladu. zlamac zakichany zywot niczym zapalke. zeby juz nie mogli sie ukryc, zeby nie mogli zaczac od nowa, zeby nie mogli dokonac juz niczego w swoim zyciu poza zebraniem i praca fizyczna, jak ktos takich zboczencow zatrudni. okrutne? moze:) ale wsciekle zwierzeta rozumieja tylko przemoc.

Gość Berg
Szkoła jest od nauczania. Wychowywaniem dzieci powinni zająć sie rodzice... No właśnie powinni bo często są osobami zapracowanymi, nie mającymi czasu dla własnych dzici. Wtedy takiemu rodzicowi najłatwiej jest powiedziec ze to szkoła źle wychowała... lub że to wina nauczyciela. A wypowiedzi rodziców w stylu że to była "niewinna" zabawa są żałosne...

Gość zgadzam sie
szkola jest od nauczania a nie od wychowania. Wychowaniem powinni zajac sie rodzice ,rodzice wlasnie od tego sa zeby nauczyc wlasne dziecko dobrego postepowania.Wielu jednak tego nie robi bo od wlasniego dziecka wazniejsza jest praca i pieniadze.Jednak gdy dojdzie do takiej sytuacji jaka teraz mamy najlatwiej jest "umyc raczki" i zwalic wszyko na nauczycieli ze "niedopilnowali dzieci"

Gość Anna 24
albo mowimy o pomyslach na program nauczania w szkole i wtedy to jest inny temat, albo mowimy o kwestii przeciwdzialania przemocy, czy tez zwiekszenia dyscypliny w szkolach. tylko na przemoc trzeba miec wlasnie jakis program koncepcje a nie tylko mundurki o ktorych sie mowi... giertych mowi tylko o izolacji takich ludzi ale nic nie wspomina jakimi metodami..... Rozumiem ze prezentujesz lewicowy swiatopoglad na istote czlowieka, jako dobrego z natury- ZGADLES! A co jesli ten osobnik nie jest dobry z natury? Co jesli zadawanie bolu i terroryzowanie slabszych sprawia mu przyjemnosc? Czy wtedy tez bys sie nim przejmowala? nie wiem co wtedy czlowiek jest jak tabula rasa: rodzi sie czysty i wierze w jego dobroc. a to ze robi sie z niego gnojek to juz inna sprawa (podworko, wychowanie schematy ulica itp). tylko nie znam recepty co zrobic z takim gnojkiem bo napewno gnojkiem sie nie urodzil.... sie stal potem.. ........ale.......... w mojej ocenie tym gnojkom nalezy zlamac zycie. ot tak dla przykladu. zlamac zakichany zywot niczym zapalke. zeby juz nie mogli sie ukryc, zeby nie mogli zaczac od nowa, zeby nie mogli dokonac juz niczego w swoim zyciu poza zebraniem i praca fizyczna, jak ktos takich zboczencow zatrudni. okrutne? moze ........... ale z tym sie zgadzam...... niech maja w papierach i w zyciu.......