Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwyczajny nick

wierzycie w miłość na odległość?

Polecane posty

Przeczytałam uważnie wasze wpisy i zadałam sobie jedno pytanie:Dlaczego wtakim razie większośc męzatek z wieloletnim stażem wolą jak ich mężowie wyjeżdzają gdzieś daleko alboe bardzo często w delegacje?Dlaczego wolą być same nacodzien? Ja bardzo często się z tym spotykam,że mi zazdroszczą(Mój M pracuje w Belfaście).A nam wcale niejest z tym dobrze!!!!!

Gość Poprostu....Marta
Hm....ja wierze mam chlopaka mieszka w USA ja w Polsce i jak narazie przez 4 miesiace sie nie widzielismy to jest bardzo wielka proba dla Nas gdyz jest bardzo ciezko zyc tak jak My....Ale stwierdzilismy ze jesli jest to prawdziwa milosc to przetrwa wszystko...Pozdrawiam

Gość normalnaaaaaaaa
"poprostu marta" macie racje! gratuluje!!

mlodaaaaaaaaa---------> dzisiaj mnie przeprosił i chce nadal utrzymywac kontakt (na odległość:400km) już nic z tego nie rozumie o co mu łazi....???

Gość zmierz mu atrybut meskosci

Gość mlodaaaaaaaaa
onka222 -> o Ciebie mu łazi:) pewnie Cie kocha:)

Gość Poprostu Marta
Normalna dzieki ze ujelas mnie w swojej wypowiedzi:)Pozdrawiam :)

Gość Poprostu Marta
Hm....A tak w ogole co uwazacie o zwiazkach na odleglosc?????

Gość Poprostu Marta
Hm....Zastanawiam sie jaka jest opinia Wasza na ten temat hmm.....

Gość normalnaaaaaaaa
ja też mocno wirze w taką miłość!!!!!!!! uważam że ma szanse, tak jak każda miłość, trzeba tylko o nia malczyć....! życze pwoodzenia sobie i wam;]

tez wierzylam na poczatku, jak moj maz wyjechal za granice to pierwsze dni byly tragiczne, zamknelam sie w sobie:( na nic nie mialam ochoty, nawet z pieskiem na spacerek chodzilam w takie miejsca , w ktore nie chodzilismy razem...zeby nie przypominac mi:( a teraz juz mija 3 miesiace jak go nie wiedzialam i juz tak nie tesknie, wiec trochy nie wierze w milosc na odleglosc. A moze to dla tego ze moj mnie trochy olewal i nie odzywal sie po 9 dni:(

Gość Poprostu Marta
Hm....sczerze mowiac ja jestem szczesliwa jak nigy w zyciu bo niedlugo zobacze sie z moja miloscia zycia:)Jade do niego do USA i mam nadzieje ze wreszcie Nam sie uda...Dziekuje Wam za odp:)

Gość Poprostu Marta
Nie uwierzycie dostalam wize i lece do mego misia juz niedlugo jestem taka szczesliwa....MILOSC JESLI JEST PRAWDZIWA PRZETRWA WSZYSTKO:)

Gość ma---rlenaa
Jeśli nie poraficie w nią uwierzyć, to znaczy że jeszcze takiej nie spotkaliście. Ja jestem zakochana- poznałam wspaniałego mężczynę- Austriaka na portalu mydwoje.pl i absolutnie nie przeszkadza nam odległośc. Jest miłośc i to jest najważniejsze.

Gość mimi małpka
ma---rlenaa a może to netowe zauroczenie :) Jak się z nim spotkasz i trochę pobędziecie na żywo to wtedy okaże się , czy to miosc

Ja osobiście nie wirzę... Nie dałam rady, ale to nie znaczy że Wy nie dacie. Rozpisałabym się więcej na ten temat, ale tym razem sobie odpuszczę.

Gość mirella-mirella-mirella
nie wierze w taka milosc.

Gość Dljvrkfjldf
Ja tak ciagne ale mi ciężko, chciałabym mieć go przy sobie a nie na telefon, już 4 lata tak...