Kewcia 0 Napisano Styczeń 22, 2007 ja juz tez po cywilnym i gospodarczym prawie jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 I tak sie nie boję :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 22, 2007 no ja mam jeszcze karne, administracyjne, konstytucyjne i troche procedur jakby ktos chcial..:) kewcia studiujesz prawo tez czy cos pokrewnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Styczeń 22, 2007 a chlopaka mam na administracji wiec tez samo prawo:P:P:P:P: oj uwazaj....:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Ej, ale to Ty powinnaś się bać :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Styczeń 22, 2007 no w sumie .... o chyba masz racje..:P:P:P:P ide pod prysznic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Kewcia co kolwiek tobie dolega to wracaj do zdrówka:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kewcia 0 Napisano Styczeń 22, 2007 ja ekonomie studiuje, a prawo bardzo lubie:):):) juz mi lepiej dziekuje:) teraz zmykam sie pouczyc!!! pa pa jutro poczytam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meegi_ Napisano Styczeń 22, 2007 a co zrobic jak gumka sie wysunie z jednego haczyka na zameczku??? Probowac ja samemu tam nalozyc spowrotem????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 meegi ja bym sama nie robiła nic:-), zadzwoniłabym do ortodontki ale rano i zapytała co z tym zrobic:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Ja bym próbowała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 No Cala ty jestes ekspertem:;-), ja bym jeszcze zamek zerwała znajac moje szczeście w naprawianiu czegoś:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Ech Cala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Może mi założysz aparacik? ;) No gdzie jest ski? Powinna już wrócić.... z błękitnymi gumkami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meegi_ Napisano Styczeń 22, 2007 ale te zamki sie bardzo mocno trzymaja tez sie boje sama ruszac ale jak mi tam to naciagaja i ciagna te zameczki to nic sie nie dzieje wiec mysle ze go nie urwe. Ale wiecie wogole o co mi chodzi z tym ze gumka sie wysunela z jednego haczyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Chyba wiem meegi sprobuj cos zadzialać:-):-), no ski nie pochwaliła sie nam jeszcze kolorkiem:-)błękit z rózem bedzie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Ja zaraz idę spać, chyba już się dziś nie doczekam ski :-( Jutro rano w pracy przeczytam :) Mam nadzieję, że zobacze słowo: \"błękit\" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Oj Dora mi tez się oczy zamykają zaraz sie wybieram do wyrka:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Dora, masz to jak w banku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Mi się gumeczka zsunęła z jednego haczyka na zamku i założyłam sama:). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Dora jak doczekam sie to wyśle:-), ale ta ski zamieszania nam narobiła:-), wszyscy na nia czekamy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Styczeń 22, 2007 meegi ja wzięłam pensetę i naciągnęłam gumkę na haczyk. Próbowałam kilka razy i udało się. Gorzej było z założeniem wypadniętego separatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Dzięki SUNSHINE23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 22, 2007 To dobranoc Kochane!!! Jutro będziemy opowiadać co nam się przyśniło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 22, 2007 witam dziewczyny!! ja dzisij dzielnie z nosem w zeszycie bo jutro rano egzamin :/ ski jeszcze nie ma to zdąze obstawić - wybieram szary - reszta najbrdziej prawdobodonych kolorów juz została przez was zajeta niestety ;) ja dzisija pewnie posiedze do 3 - mam nadzieje ze sie dowiem jaki jest werdykt ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 22, 2007 kamyk22, trzymam kciuki... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mooooooooooooooooooocnooooooooooooooooooooooo:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Powodzonka na egzaminie Kamyk:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Styczeń 22, 2007 dzieki wielkie dziewczyny Sunshine23 -trzymaj kciuki tak umiarkowanie, bo boje zeby ci sie odciski na palcach nie zrobiły :P :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 A u mnie śniezek pada:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 22, 2007 a u mnie padał... lodek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach