Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Dora*

ZAKŁADAM STAŁY APARAT ORTODONTYCZNY - KTO JESZCZE?

Polecane posty

no ja mam jeszcze karne, administracyjne, konstytucyjne i troche procedur jakby ktos chcial..:) kewcia studiujesz prawo tez czy cos pokrewnego?

a chlopaka mam na administracji wiec tez samo prawo:P:P:P:P: oj uwazaj....:P:P:P

Ej, ale to Ty powinnaś się bać :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ja ekonomie studiuje, a prawo bardzo lubie:):):) juz mi lepiej dziekuje:) teraz zmykam sie pouczyc!!! pa pa jutro poczytam!!!

Gość meegi_
a co zrobic jak gumka sie wysunie z jednego haczyka na zameczku??? Probowac ja samemu tam nalozyc spowrotem?????????

meegi ja bym sama nie robiła nic:-), zadzwoniłabym do ortodontki ale rano i zapytała co z tym zrobic:-)

No Cala ty jestes ekspertem:;-), ja bym jeszcze zamek zerwała znajac moje szczeście w naprawianiu czegoś:-)

Może mi założysz aparacik? ;) No gdzie jest ski? Powinna już wrócić.... z błękitnymi gumkami :D

Gość meegi_
ale te zamki sie bardzo mocno trzymaja tez sie boje sama ruszac ale jak mi tam to naciagaja i ciagna te zameczki to nic sie nie dzieje wiec mysle ze go nie urwe. Ale wiecie wogole o co mi chodzi z tym ze gumka sie wysunela z jednego haczyka?

Chyba wiem meegi sprobuj cos zadzialać:-):-), no ski nie pochwaliła sie nam jeszcze kolorkiem:-)błękit z rózem bedzie:-)

Ja zaraz idę spać, chyba już się dziś nie doczekam ski :-( Jutro rano w pracy przeczytam :) Mam nadzieję, że zobacze słowo: \"błękit\" ;)

Dora jak doczekam sie to wyśle:-), ale ta ski zamieszania nam narobiła:-), wszyscy na nia czekamy:-)

meegi ja wzięłam pensetę i naciągnęłam gumkę na haczyk. Próbowałam kilka razy i udało się. Gorzej było z założeniem wypadniętego separatora.

To dobranoc Kochane!!! Jutro będziemy opowiadać co nam się przyśniło :)

witam dziewczyny!! ja dzisij dzielnie z nosem w zeszycie bo jutro rano egzamin :/ ski jeszcze nie ma to zdąze obstawić - wybieram szary - reszta najbrdziej prawdobodonych kolorów juz została przez was zajeta niestety ;) ja dzisija pewnie posiedze do 3 - mam nadzieje ze sie dowiem jaki jest werdykt ;)

kamyk22, trzymam kciuki... taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mooooooooooooooooooocnooooooooooooooooooooooo:*

dzieki wielkie dziewczyny 🌼 ❤️ Sunshine23 -trzymaj kciuki tak umiarkowanie, bo boje zeby ci sie odciski na palcach nie zrobiły :P :P :P :P