SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 heh, Cala, mialam do niej lazic jakies 3 lata temu ale stwierdzilam ze jest niereformowalna:) Kociulinda- mozesz jeszcze tego no, futra kawalek wyrwac z klaty czy tam z glowy czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Jakie humorki:-):-) dobre przed snem;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Cala - tez tak myslalam,ze mozna celowo drapnac ruchem glowy przy okazji robiec \'nie\' :D Ale my sie nie bawimy w SM :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kociulinda, no to będziemy w podobnej sytuacji:) Dwa aparaty i rotator na podniebieniu... ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kociulinda, czemu? Sado-maso jest cool :D P.S. Widziałam w TV ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 O matko, faktycznie... Ach, to futro na klacie... Jak mi sie w aparat zaplacze :D :D Bedzie sie musial na koncerty zapinac po szyje :D :D bo bedzie mial placek lysy na klacie :D - on lubi koszule czarne troche rozpiete. Zmienie mu styl ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 24, 2007 ale szybko piszecie :) Na minutę jedna strona, hehe a to chyba dletego bo tem bliski ...hmmm wiecie czemu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 zboczuchyyyyyy.. Dora, w ogole to Ty zaczelas takie swawolne tematy o d***ie i mydle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Bardzo mily temat... Lubie jak facet ma futro na klacie, a teraz malo ktory ma... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kociulinda, no to mamy podobne upodobania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kociulinda, moge Cie z moim ojcem zapoznac- ten to jest fragles:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Cala - Dac Ci linka do jego futra? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Chcesz dać mi linka do futra Twojego faceta? Odważna jesteś ;) To podaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 SUNSHINE mnie zastrzelila :D :D Ale futro na plechach np to lekkie przegiecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Mój nie ma ja nie lubie futrzaków;-), ale o gustach sie nie dyskutuje:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Styczeń 24, 2007 A ja nie przepadam z futrem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 No, Cala nie powiem, mam cykora... Moze nie na forum :)Chodzilo mi o jego koszule czarna :) :) .. i futra troche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka666 Napisano Styczeń 24, 2007 SUNSHINE23 - ILE LAT MA TATA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Dora - ja tez nie przepadalam, teraz szaleje :D Cala - podaj maila , zaraz Ci wysle moje cudo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Dora dobrze ze sie pojawiłaś z linkami o ortodoncji bo jak ktos nowy wejdzie na forum to nie domyśli sie ze to o aparatach;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Anka666 - tez se zastanawialam :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 heh ANKA, no jakies 53:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Kociulinda, to może przy okazji;) Wszystkie by się rzuciły na tego linka, że pewnie by serwer padł ;) Uuuuu, SUNSHINE23 Twój tata ma wzięcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 aparatka - bo my aparatki jestesmy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka666 Napisano Styczeń 24, 2007 TO CAŁKIEM MŁODY GOŚĆ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Cala, podaj maila, bo pozniej nie bede miala odwagi :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 No ba niezłe aparatki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 24, 2007 chyba go zaraz do kompa poprosze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Anka ma racje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 24, 2007 Dobra dziewczynki ja uciekam spać, wczesnie sie kłade i wczesnie wstaje przez co dzien jest długi:-):-)dobranoc i słodkich snów;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach