*Dora* 0 Napisano Luty 8, 2007 Nooo, długa tabelka :) I tak nie ma parę osób, bo to byly takie pojedencze wypowiedzi i prawie nie dotyczyly aparatu. Ale ile z tych osób już się nie odezwie???? Raz tylko napisali i tyle :-( Dzięki aparatka- za wspieranie :D Co będzie to będzie. Jutro odbieram wyniki na krzepliwość. Nie chcę robić zabiegu w szpitalu, bo tam masę praktykantów i studentów :-( Mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobrze. Niby jak pobieralam krew to szybko mi zakrzepła \"dziurka\" i się nie lało ze mnie :) To może nie będzie tak źle... Nie wiem jeszcze czy usuwać korzeń ósemki od razu jak będe wycinać ósemkę. To z drugiej strony. Można dwa na raz? Usunięcie korzenia po zębie ok. 200 zł :O A u dentystki 50 zł. Powiem chirurgowi niech go obejrzy i jak będzie taniej to niech usunie. Ale za 200 zl to chyba się nie zgodzę. Wyciananie ósemki z szyciem 250 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 Kto jest bez wady niech pierwszy rzuci... ten topic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 8, 2007 A ja mam 27 lat (za trzy miesiące 28) a wyglądam na 19-20 :) Przynajmniej tak mi mówią, zwłaszcza jak się nie pomaluję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 Do: nie pytaj tylko zarabiaj A co na to wszystko Urzad Skarbowy? ;) Moderie drogie, wyrzuccie ten spam z topiku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 Dora, babo jedna, czy Ty mi wyslalas swoje fotki??? Nie sadze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 8, 2007 Mi ortodontka powiedziała, ze bedą różne elementy w buzi;-), póki co miałam spręzynke i teraz ten łańcuszek a reszta standard gumeczki i drucik:-), kiedys gdzies w necie na zdjęciu widzialam takie gumki z tym sie chodzi 24 na dobe?? a jak z tym gadac;-)? Moze tez bede miec takie mój chlopak sie ucieszy bo bede mało mówiła;-) Kociulinda, moja ortodontka na pierwszej wizycie zapytała do jakiej szkoły chodze;-), musialam oznajmic ze jestem na 5 roku studiów;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 8, 2007 Kociulinda - coś kiedys wysyłałam!!! Jaki masz mail? jesteś w akcji \"Poznajmy się\"? Bo ja tylko odsyłam tym kto tam jest. Dobre z tym kamieniem, hehe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anijka Napisano Luty 8, 2007 Dora..jestem dokladnie w Twoim wieku...za 3 miechy też będe miala 28 lat..a panie w sklepie mówią do mnie na 'ty":)...czasem mam niezly ubaw z tego:).Kiedyś tak jakaś babka na mnie głos podniosla w autobusie..co to mlodzież nie wychowana..bo przepychala się lokciami i ja jej uwagę zwróciłam:).Traf chcial, że w tym samym czasie podszedł rodzic mego wychowanka...i glosno powiedzial..a dzień dobry Pani Aniu...dobrze że Panią..widze bo mojego syna nie bedzie w szkole przez tydzień:)Ale ta babka miala oczy....:)))jak to usłyszała:),hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 aparatka - a nie mowilam? :) Ale Ty cuda bedziesz miala w paszczy... Bedziesz sie znac przynajmniej na tym wszystkim. Moze powinien byc podzial na aparatki proste (drut i zamki tylko) i zlozone (gumki, sprezynki, helixy, hyraxy itp). :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 8, 2007 Byłam pewna, że Ci wysłałam! Jak nie to przepraszam, zaraz odeślę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 8, 2007 Świętem jest dzień, w którym kupując alkohol expedientka nie spyta mnie o dowód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 8, 2007 :D:D:D W takim razie ja zaliczam się do tych złożonych:D Nie wiem czy się cieszyć czy plakać ;) Alr tylko jeden może rozłożyć mnie na czynniki pierwsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 8, 2007 Dora zostaw ten korzen na inny raz, z dwóch stron nie ma co sobie takiego bólu robić, jak znieczulenie odejdzie to bedziesz czuła ze masz szczeke:-), no i zebys jadła na drugi dzien chociaz jedna strona, bo i tak chudzinka z ciebie:-), ja jadłam po zabiegu na drugi dzien naleśniki z miesem, a kaszki sobie kupiłam;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 U mnie ludzie sa zszokowani, jak slysza, ze mam 29. Szacuja na jakies 24. Albo tylko tak wazelinuja :D... Nigdy nie wiadomo... Ale sciecie wlosow to nie byl dobry pomysl... Jak mialam dlugie, to mlodziej wygladalam... Grunt to sie nie tapetowac i tyle... Tzn minimalnie :D Dla kamuflazu tylko. I wlosy niefarbowane tez odejmuja latek. No i APARATY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 cala, ja jestem prosta (jak drut by sie chcialo powiedziec,ale nie na tym topicu - u nas drut ma ksztalt luku, a aparatem sie zdjec nie robi :) ). Ale bede ewoluowac do zlozonej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 8, 2007 Racja Kociulinda - wyglądasz na mniej latek! To komplemencik! :) Wysylam Ci fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 Dora - to w koncu wygladam na mniej, czy to ma byc komplemencik? :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 8, 2007 A co? Nie komplemencik? Z czasem jak człowiek bedzie mial 40 to bedzie wygladał na 30 - to chyba dobrze, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 8, 2007 Cala ja tez jestem ta złożona aparatka;-), juzmiałam 3 rodzaje drucika, pierwszy taki pokręcony, nie ładny, później taki delikatny okrągły standardowy:-), a teraz mam prostokątny ale wyglada jak okrągly z daleka;-), no i jeszcze miałam takie cieniutki dodatkowy tam gdzie była szpara po wyrwanym zebie;-) A wlasnie ktos kiedys juz dawno cos mówil ze zabki sie brudza, wczoraj z dentystka rozmawiałam, mówiła ze maja taka pacjentke ze pod aparatem sie osad jej zbiera i co pół roku jej piaskarka czyszczą:-)czyli to normalne, mi tez sie wydaje ze pod aparatem mam ciemniejsze zęby, ale nie wiadc mocno za jakies 2 miesiące pojde sie piaskowac:-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 8, 2007 Kociulinda, \"Jestem prosta (jak drut by sie chcialo powiedziec,ale nie na tym topicu - u nas drut ma ksztalt luku, a aparatem sie zdjec nie robi\". GENIALNY TEXT MIESIĄCA!!! Na Twoje konto wędruje nagroda...............drut.............. cynkowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 8, 2007 aparatka-, w takim razie od dzisiaj jesteś \"królową geometrii\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 8, 2007 Cala - aparat cynkowy ??? A może fotograficzny??? I to w nagrodę za najdłuższego maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 Cala, dziekuje za slowa uznania :) Sama sie z tego ryje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 8, 2007 *Dora*, gulonie :P Chodziło o drut cynkowy :P Ale proszę nie wymyślaj już innego rodzaju drutu ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 8, 2007 O, Cala chce mi dac cynk! Ale czemu drut cynkowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 8, 2007 A co do maila Kociulindy to faktycznie dłuuuugi. Podkreślam MAILA :D Ja takich długich referatów nie pisałam ;) P.S. Do teraz go nie przeczytałam (tylko ciiiii, nie mówcie Kociulindzie;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 8, 2007 Cala poczekaj az tobie zaczna wymieniac i zakladac wszystkie bajery:-) Za maila Kociulinda- medal:-), miło ze tyle napisałas o sobie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 8, 2007 Kociulinda - mam nadzieję, że doszły fotki...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 8, 2007 Bo nie znam innego? ... To znaczy... :D:D:D:D:D:D:D:D Nieważne :P O! Znam jeszcze spręzysto - twardy :P Stalowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 8, 2007 aparatka-, bajery? Ja nic o tym nie wiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach