SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 NIe taka wiejska- urodzilam sie w bydzi gupku. a blizn mam duzo, chcesz obejrzec? jedna nawet od noza:D dresiarskiego noza:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 Dora bidaku a masz cos zdrowego??? nie rozsyp sie nam Matko Zalozycielko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 *Dora* dzięki! Ja właśnie od przemarźnięcia złapałam to hujostwo:o Teraz jak przemarznę to już wiem, że na noc należałoby wziąć furagin. Mi pomaga Furagin. Jest niezawodny i niezastapiony. Działa wręcz natychmiast. Od antybiotyków się wzbraniam. Pamiętaj o zakwaszaniu moczu (witamina c, herbata z cytryną, sok żurawinowy itd.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 \"fakt umieszczenia stopy z tylu Ciebie\"? No i nadal nie czaję. Albo ja mam problemy z kojarzeniem, albo Ty z przekazywaniem swoich myśli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Dresiarskiego noża? Za co Cię tak potraktował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 za przebywanie w nocnych godzinach w centrum miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Nie chciałabyś zobaczyć mojej blizny... Wielka locha na froncie piszczeli. Klej typu super glue, jednak z większą ilością cyjanowodoru (?) wylał mi się na nogę, kiedy mialam założone takie bawełniane dziecięce rajstopy i je zjarał, aż dym leciał, a rozpuszczona rajstopa przyległa do skóry. Po czym zdjęłam rajstope razem z nią :O Historia mojego zycia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 dora.. przykro mi:( a dlaczego leczysz nie przyczyne a efekty? no bo wiesz moze powinnas pecherzem sie zajac a nie piczka:P to sie da wyleczyc trwale:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 *Dora*, współczuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 Calunia:) blizne na piszczelku tez mam. na lewym:) kilka szwow bylo:) ktore mi sie zerwaly bo nie chciala lezec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Luty 12, 2007 Hej dziewczynki troche mnie nie było ale to wszystko przez moja \"ukochana\" neostrade -całe szcęście w walentynki bierzemy rozwód :) :) od srody bede na tydzien odcieta od swiata ale jakos to przezyje ;) Cala spóźnione zyczenia urodzinowe- wszystkiego naj naj naj Dora dziękuje za kartke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 12, 2007 dostałam kartkę o ale fajnie :) Dora:** wysłałam ufo do: Dora Agarra Cala Kasia aparatka1@op.pl MalutkaMałaJa do kogo jeszcze? a teraz wysyłam do aurora102 ;-) ktoś jeszcze chce ufo?:] ale niektórzy mówią smigol, do wybory do koloru:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Luty 12, 2007 Dora nie ma mowy zebym was opusciła :) na razie zrezygnowałam z neo wiec w srode mnie odłacza - podpisłaam umowe z nowym operatorem ale to moze potrwac nawet 2 tyg zanim znowu bede miala neta :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 12, 2007 aaa no to fajnie :) A jaki ten drugi operator? Co to? Radiówka może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 Kamisiu:( bede tesknic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 SUNSHINE23, ja też na lewej :) Masz kropka na prawym półdupku, ja na lewym, masz bliznę na lewej piszczeli, ja też na lewej... To oznacza, że jesteśmy sobie przeznaczone :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 kamyk22, dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 12, 2007 Jak sie spotka Sunshine z Cala to nie mozna nadarzyc z czytaniem;-), Dora to straszne co piszesz o tej ósemce, jakie podłaczenie krwi???Ja musze usunąc do aparatu bez tego mi nie załozy, współczuje a nie da sie jakoś poprawic tej krzepliwości???, Jak ten zabieg jest konieczny to nie odkładaj , bo to jeszcze powiekszy stres i strach:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 12, 2007 aparatka- A czemu musisz wyrwać do aparatu? Przecież to w niczym nie przeszkadza, hmmm... To o podłaczaniu krwi te pewnie chodziło, ze jakbym mocno krwawiła to by mi podłączali krew :O Straszne! Muszę jeszcze rz zrobić to badanie krzepliwości krwi :-( Czytałam w necie, że jedną z przyczyn niskiej krzepliwości jest m.in. niedobór wit. K. Może by zacząć łykać? Nie wiem juz co robić. Ja bym sie na razie wstrzymała z tą ósemką. Ale czemu ją trzeba wyciąć do aparatu? Później nie można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Cala i SUNSHINE :) Jak to ładnie brzmi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 12, 2007 Musze ja wyrwać bo jeszcze nie wyrosła, i jakby mi ortodontka wyrwała 6 to co jak zacznie rosnąc 8? straciłabym jeszcze 8, a tak strace jeden zabek którego i tak nie mam:-) Sunshine biedactwo, co te twoje ząbki takie delikatne, albo ta ortodontka drastycznie je traktuje, trzymaj sie dzielnie. Ski nie dostałam zdjęc:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 12, 2007 Dora dziekuje za karteczke:-), siłe aparatu i miłości czuje:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk22 0 Napisano Luty 12, 2007 też bede tesknic Dora przechodze na Netie bez ograniczeń transferu ,bo w neo 15GB starcza mi na jakies 10 dni a nie miesiac i pózniej musze czekac nawet kilka minut zeby mi sie jakas strona otworzyła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 12, 2007 A jeszcze co do ósemeczki, ana nie wyrośnie normalnie raczej rozwaliłaby korzeń od 7, dlatego ja bede usuwała:-) to juz ostatni ząbek do wyrwania:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 Cala, myslisz ze to naprawde przeznaczenie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 12, 2007 Kamyczku:-), jak twoje ząbeczki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Aaaaa... aparatka-, mnie już zębole nie bolą :) No prawie ;) Lekko przy nagryzaniu, a tak to już w ogóle :) W ogóle to zajebista jestem:D Zapomniałam wymienić końcówki probrith na ortho:) Przez prawie tydzień myłam ząbki i aparat zwykłą, a ortho leżała smutna w szafie;) Dzisiaj nastapiła oficjalna zamiana końcówek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 SUNSHINE, a Ty masz wątpliwości? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 12, 2007 Tez musze sobie kupic ta ortho, ja mam takie normalne i tez dobrze szoruja:-), a widzisz a nie mowiłam ze przestanie bolec:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 ŻADNYCH:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach