SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 a ja mam ortho a na razie wciaz myje zwykla:) i tez jest ok a roznica w cenie hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Wiedzialam :D Mmmmmmmmm... SUNSHINE... Twoja stopka jest dowodem miłości jaką mnie darzysz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 nie bedzie zadnych dowodow milosci przed slubem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Ślubem? Jakim ślubem?! :P SUNSHINE no bez przesady, a nie możemy tak zwyczajnie na kocią łapę? :P P.S. Patrz stopka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 na kociulindową łapę?? nie i ch*** nawet mnie nie proś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Yeah! Uwielbiam jak jesteś taka stanowcza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 śpisz dziś w chlewiku mamy chlewik, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Mieliśmy kiedy mieszkalismy na wsi, skąd Cię przygarnęłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 W końcu zobaczyłam ta prezentacje od Ciebie :) Ale nadal nie czaję co ma ona do zapalenia pęcherza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 nic nie ma, co ma miec:) aaa mowisz o tym chlewiku w ktorym mieszkalas zanim mnie przygarnelas i zaczelas zyc jak czlowiek cywilizowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 wlasnie stoczylam walke o dietetyka- ciocia jest lekarzem i mowi ze nie mam po co isc do dietetyka, mam jesc kilogram bezpestkowych winogron dziennie i bede grrruuuubaaa. od jutra zaczynam:D a jak nie zadzialaja winogrona- drzyj ciociu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 12, 2007 Dziewczyny mogę byc druhną? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 tylko jesli sie zgodzisz na \"nasz\" stroj. Cala zaprojektowala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 A ta znów kota ogonem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 SUNSHINE to co? Holandia? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Ja nas wylansowałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Jaki strój? W co mnie znowu wjebałaś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 no chyba nie powiesz ze to ja chcialam isc w gumiakach co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 W kolorowych gumkach to się zgodzę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Poza tym gdzie iść? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 12, 2007 Hehehe walentynkowe wyznania dziewczynki sobie robia:-D, wariateczki:-), moze dora wyślesz mi zdjecia Ski, bo ten maluch cos chyba źle wpisał i do mnie nie doszły:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 12, 2007 Hehehe walentynkowe wyznania dziewczynki sobie robia:-D, wariateczki:-), moze dora wyślesz mi zdjecia Ski, bo ten maluch cos chyba źle wpisał i do mnie nie doszły:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 Cala gupia a gdzie sie idzie jak sie ma slub? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 12, 2007 Przepraszam troche mi sie zacieło:-), jakies małe problemy z netem wystąpily:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 12, 2007 aparatka, Ciebie tez kofamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 12, 2007 O rany dziękuje:-), sie az wzruszyłam, moje poszarpane wargi mają sie lepiej , teraz przeszło to na zewnątrz, na usta jak rano sie budze to czuje jakbym miała lekko znieczulona warge:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 12, 2007 AKCJA \"POKAŻMY SIĘ\" ************************************************ *Dora* --> dora.kafeteria@wp.pl Cala --> cala14@wp.pl kamyk22 --> kamyk22-84@o2.pl chester --> krakson@vp.pl ileneczka --> bilka_14@tlen.pl Romek --> rroommeekk@onet.eu hiruni --> hiruni@o2.pl agaga23 --> hospod_m@eu.pl SUNSHINE23 --> aurora102@wp.pl Emma23 --> ewciaos4@wp.pl malutka22 --> jagodka69@buziaczek.pl Becia280 --> becia280@buziaczek.pl igna**aparatka --> igna_aparatka@o2.pl MalutkaMałaJa --> malutkamalaja@o2.pl Gosiaa24 --> gojusik@interia.pl Kewcia --> kewciaaaaaa@wp.pl io-io --> joannaio@life.pl venlaa --> venla@poczta.fm spinaczowa --> spinaczowa@tlen.pl meegi_ --> moowe@o2.pl X-MAN --> mefisto1980@gazeta.pl Ewdzia --> widewcia@wp.pl aparatka- --> aparatka1@op.pl agarra --> agarra@wp.pl ski --> mycha.jm@wp.pl tatonka --> klaudia123@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 12, 2007 Hmmm... Do kościoła? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach