Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Z toffi są dobre co Ty gadasz?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 załóż sobie poczte na gmail-u to nie dosz ze spamu nie bedziesz dostawala to jeszcze Ci nigdy nie zamuli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 ten nie byl dobry:/ byl obleśnie obleśny- przynajmniej tak wygladał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Weszła poczta:) Spodziewaj się wiadomości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Nie no przysięgam, teraz załączników nie chce mi dodać! Kurna!!! Może nie jest Ci dane oglądnąć moich fotek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 to mowie... www.gmail.com tylko ktos musialby Cie zaprosic do tej elitarnej poczty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Yeah! Wysłałam. Nie wiem czemu, ale jednej fotki nie chciało mi dodać:/ Ale na pocieszenie dwie już poszły. Jak to zaproszenie? Nie mogę zwyczajnie wejść na stronkę i założyć sobie konta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 z tego co wiem- nie. moze Cie zaprosic inny uzytkownik. zajebista poczta. nalezy do google chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 Czyżby ktoś chciał zaproszenie na gmaila? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Ja bym chciała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 chociaz patrze i chyba juz mozna normalnie sie samemu zategowac.kiedys nie mozna bylo,jak ja zakladalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 Mówisz, masz :) Sprawdć za chwilkę pocztę :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 O jaaa:) Dziękuję MaltkaMałaJa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 Już, zrobione :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 SUNSHINE chcesz, mogę Cię zaprosić ;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 jedno konto wystarczy dzieeekii.. i co da sie normalnie juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 Nie da się :) trzeba mieć zaproszenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 powaznie> ? ołtarzyk z moim smrodkiem gotowy:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 czerwonookim smrodkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Oj no taki aparat zwałowy mieli :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 \"wsiurki\"??? no taaa pamietam:P i co walczysz z gmailem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Wsiurki, dokladnie:) No właśnie zakładam konto:) MalutkaMałaJa dziękuję jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 mozna juz bez zaproszenia- pod miejscem na login i haslo jest \"zapisz sie do gmaila\":D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 ja tu sledztwo przeprowadzalam a MMJ mi poderwala smroda.. i to na zaproszenie do gmaila:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 Sunshine, wybacz :( :D Nie wiedziałam, że już nie trzeba mieć zaproszenia, niedawno jeszcze trzeba było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 15, 2007 no doobra.. aa aa aaale nie chcesz mi jej zabrać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 Obiecuję, że nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 15, 2007 Zostawiam Was same, idę spać, bo rano muszę wstać do mojego Klaudiuszka. Tylko bądźcie grzeczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Ojej... SUNSHINE jest zazdrosna:) To oznacza, że zależy mi na niej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 15, 2007 Jej na mnie :D:D:D Zresztą na to samo wychodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach