Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 Kociulinda, ale te aparaty nosi się kilka miesięcy. Co Ty gadasz o roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 22, 2007 Cala, dzięki :D Chociaz wolałabym juz zdjąć to gówno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 Katalog Black Red White walał sie kiedyś po moim domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 22, 2007 Cala - ja tu panikuje!!! W ogole przede wszystkim sie boje,ze nie trzeba tej gory rozszerzac,tylko orto sie pomylila :( Ze jak rozszerzy,to ten biedny scisniety dol nigdy tej gory \'nie dogoni\', bo juz teraz mu za daleko. Nie mam zadnego punktu oparcia gory z dolem... Mecze sie z tym strasznie.. A im szersza gora,tym wezszy dol - na tej zasadzie postepuje moja wada :/ orto chyba tego nie kuma... Gornymi (przedtrzonowcami i czesciowo trzonowcami) wciskam sobie dolne ich odpowiedniki tak,ze te sa wychylone coraz mocniej do srodka - nawet w tej chwili sie to dzieje... Zwlaszcza jak spie na boku, to gora mi wciska dol z naprawde niezla sila. Nie wiem,czy ktokolwiek tu kuma jak to sie moze dziac, bo to lekko pokickane jest :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 22, 2007 Podczas studiów miałam praktyki w Black Red White w marketingu i bardzo mi sie podobało!!!!!!!! Meble są piekne ale drogie i nietrwałe :-( Szybko sie rozlatują i chwieją :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 brown eyed girl, nie wątpie:) No, ale cóż... Śmiesznie jest mieć takie gówno w buzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aparatka z większym stażem Napisano Luty 22, 2007 my jestesmy z mebli zadowoleni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 Kociulinda, no to na to wychodzi, ze dol najpierw powinnas miec rozszerzony. A z tym jest jakiś problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 22, 2007 Hmm smiesznie :D No tak :D Teraz przy sprawdzaniu obecnosci nie powiem \'jestem\'. O nie. Musze sie pilnowac zeby mowic \"obecna\" :D To mi lepiej wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 brown eyed girl, buehehehehe :D Wiesz, ze ja tez tak mam? Staram sie zamieniac te trudnowymawialne slowa tymi latwiejszymi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kociulinda 0 Napisano Luty 22, 2007 Dobra, ide cos zjesc i wyluzowac. Ale miesiac niepewnosci... Teraz jest bardzo zle i nie wyobrazam sobie poszerzania gory, a dol zostanie jak jest - czyli postepujace zaciesnianie, dlawienie, wykrzywianie i kruszenie sie zebow (bo sie robi stloczenie, no i je dziwnie zagryzam - juz ukruszylam dwojke i czorka mi chyba peka!). Niestety, moje proby kontaktu z orto nie odniosly wiekszego skutku. Nie moge nie myslec o tym, bo codziennie jest z dolem gorzej... Gora to dla mnie w tej chwili tylko nieistotna estetyka. A przez ten dol sie kiedys udlawie, coraz trudniej mi sie oddycha :( :( Bylo zle, a jest gorzej, jakbym puszke Pandory otworzyla... Wada sie poglebia w jakims kosmicznym tempie, a ten aparat na gorze,to chyba tylko mam dla ozdoby :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 22, 2007 A ja mykam spać.... DOBRANOC! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 22, 2007 Cala, ja tez juz mam tak, ze kiedy z kims rozmawiam to szukam słow w ktorych jest jak najmiej głosek przy ktorych wymiawianiu musze dotykac jezykiem podniebienia ;) A najgorzej jest jak mowie szybko, bo wtedy na dodatek pluje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 22, 2007 Kociulinda, bedzie dobrze :) Nie martw sie na zapas :) Dora, dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Luty 22, 2007 dobry wieczor:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 22, 2007 Hmm chociaz, Kociulinda, moze zmienic orto? Nie wiem jak dlugo sie juz leczysz, ale moze nie jest za pozno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 Dobry wieczór SUNSHINE :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 22, 2007 Kociulinda, nie krzycz wziełam goraca kapiel;-) nic mi nie jest wypłukałam buzie posmarowalam tym zółtym i czuje jakbym była znieczulona;-), bo podobno w tym jest cos znieczulajacego:-) Dobry wieczór SUNSHINE:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 22, 2007 Kociulinda, ja tez sie martwie o twój ryjek:-), przykro mi ze masz tyle watpliwości co do aparatu, no i najgorzej ze sie meczysz z tym. Jutro wolne bede spać do 9;-), już mi sie znudziło poranne wstawanie:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 aparatka-, a 9ta rano to czym jest wg Ciebie? Dla mnie to środek nocy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 22, 2007 Hehehe dla mnie jest juz czas na sniadanko:-), jutro sobie zjem jakies porządne śniadanie, bo od jutra zamierzam jeść dobre sniadanka:-), moze chłopak wpadnie;-), mam nadzieje ze swieze bułeczki przyniesie chociaz jeszcze nigdy tego nie zrobił, ale ui tak mam nadzieje:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 22, 2007 Dokladnie, dla mnie to tez jest nieludzka pora :P teraz jak mam wolne od szkoly spie do 11 co najmniej ;) Aparatko poleniuchuj ile sie da :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 aparatka-, daj nam numer do swojego chłopaka, a jutro będziesz miała na śniadanie świeże bułeczki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 brown eyed girl, to Cię scenzurowali :D poleniuchuj, poleniuchuj, poleniuchuj,poleniuchuj, poleniuchuj, poleniuchuj,poleniuchuj, poleniuchuj, poleniuchuj,poleniuchuj, poleniuchuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 22, 2007 haha :D zakochuje,leniuchuje, podłuchuje, wymachuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Luty 22, 2007 Cala zmusisz go do przynoszenia buleczek:-D,i tak pewnie nie przyniesie bedzie jadł suchy chleb:-) brown eyed girl, do 9 to bedzie leniuchowanie już;-), mi jest po prostu szkoda dnia za szybko mija:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 Zaraz sie admin na Ciebie wkurwi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMILLAkamilla 0 Napisano Luty 22, 2007 DO CALA WCZESNIEJ PISAŁAM ZE MAM ZAŁOZONY HYRAX LECZ SIE POMYLILAM MAM ZAŁOZONY ROTATOR NA 6-TKI NIE MÓW ZE TY NOSISZ KOŁO ROKU.JA JUZ NIE MOGE Z TYM SWINSTWEM WYTRZYMAC STRASZNIE KALECZY MI JEZYK PO 10 GODZINACH OD ZALOZENIA NIE WIEM ILE JESZCZE WYTRZYMAM A JAK JEST U CIEBIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 22, 2007 aparatka-, zaraz zmuszać. Bez przesady. Wystarczy, że mu się powie, że jefo ukochana marzy aby osobiście przyniósł jej świeże bułeczki na śniadanie... a najlepiej podał je do łóżka... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 22, 2007 Niech tylko sprobuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach