brown eyed girl 0 Napisano Luty 23, 2007 A dupe tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 ski, bo oszukałaś:P Napisałaś przez 2 \"u\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 kuperek, pupa, dupka, dupa, dupcia, pupcia, tyłek, tyłeczek, zad, hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 no wiem bo ze mnie taka oszustka:D no to paapa laseczki ide robić pieprzone, cholerne zadania, ostatni dzień ferii;( papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Dziewczynki, wstydzcie się! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 to dupa cenzurują a pieprzone nie? \"skandal\" lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 23, 2007 Uwaga, admin pewnie podsłuchuje,a nie leniuchuje ;) :D Spadam, ide troche poseplenic przez telefon zeby znajomi nie doznali szoku w poniedzialek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown eyed girl 0 Napisano Luty 23, 2007 ski, mialas jeszcze ferie? O rany.. mi sie skonczyly jeszcze 2 dni przed 1 lutym :( Dobra, juz mnie nie ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X-MAN 0 Napisano Luty 23, 2007 walcz z cencuja :) Cechuje Cechuje Cechuje Cechuje Cechuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfdf Napisano Luty 23, 2007 Cechuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X-MAN 0 Napisano Luty 23, 2007 Cechuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X-MAN 0 Napisano Luty 23, 2007 Cechuje Cechuje Cechuje Cechuje Cechuje Cechuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 X-MAN, jak Ty to zrobiłeś?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X-MAN 0 Napisano Luty 23, 2007 trzeba zamiast liter wpisac ich kody ASCII tu jest stronka z kodami ASCII http://www.ascii.cl/htmlcodes.htm teraz jesli chcecie cos dziwnego napisac to wpisujcie kody ASCII poszczegolnych liter kodem ASCII litery u jest &_#_117; (jak usuniecie podkreslnik to wyswietli sie u) cech&_#_117;e lub &_#_67; &_#_101; &_#_99; &_#_104; &_#_117; &_#_101; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 ... aha :D Jestem pod wrażeniem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Luty 23, 2007 Do brown eyed girl No tak masz rację trzeba słuchać zaleceń doktora. Ja sie wybiorę do Nowego Sącza. Także pewno sie odezwe jak bede po pierwszej wizycie, ale narazie mam 2 ząbki do wyleczenia a potem zapewne usuwanie mnie czeka, zreszta się zobaczy. Szybkiego prostowania i mało bólów zycze pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Dora* 0 Napisano Luty 23, 2007 D U P A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Anicca, wróć... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Ja też mam ostatni dzień ferii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 czyli jesteś ze śląska? a może warmia? ;-) Ja dziś robię zadania, dlaczego nauczyciele tyle zadają na ferie? ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katekatee Napisano Luty 23, 2007 Witam ja zakładam 14 marca stały porcelanowy aparat na górne zęby, koszt 1800. Słyszałam że on może się zabarwić na odcień żółci czy to prawda?? Jestem przerażona:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Jestem z podkarpacia. Ja nie zadaję zadań na weekendy, ferie i święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Luty 23, 2007 Do katekatee a skąd jesteś gdzie tyle kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Zamki się nie przebarwiają. Przebarwić się mogą gumeczki, ale wymienia się je przy każdej wizycie u orto. Ja mam aparat z kryształu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Luty 23, 2007 czyli pewno zalezy jaki rodzaj apararu to taka cena tak???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Tylkoo Ty będziesz widziała te przebarwione gumeczki, chyba, że ktoś pozagląda Ci do buzi. Trzeba myć zęby po każdym posiłku, wtedy nie zabarwią się tak mocno i uważaj na mocno barwiące pożywienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katekatee Napisano Luty 23, 2007 ze śląska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katekatee Napisano Luty 23, 2007 Malutka ale ty masz z kryształu a ja z porcelany kryształowe to są chyba te lepsze i droższe ile zapłaciłaś za aparat, tak się boje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 MMJ a czego uczysz? jesteś super nauczycielką:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katekatee Napisano Luty 23, 2007 I jeszcze jedno Pani Doktor powiedziałą że nie bedzie wyrywać zębów tylko je lekko piłować i one powinny się zmieścić, z tego co czytam to wszyscy wyrywają. Ja chyba jestem jakimś ufolkiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach