MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 z wazy miało być :) Współczuję dziewczynie, jeśli nie jest przygotowana na taki wydatek będzie ciężko. Orto podaje zazwyczaj cenę za jeden łuk. Pewnie dlatego źle zrozumiała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Cala ma metalowy, a jakie odlotowe gumki. Rewelacja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Buehehehe :D Na pewno jej się cos powaliło:) Mówiłam jej, że to chyba za jeden łuk, a ona uparcie, że za dwa. Aż normalnie z zaciekawieniem będę śledziła jej przebieg leczenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 katekatee, jest tak jak mówi MalutkaMałaJa:) Mam aparat metalowy, zamki mini i dyskotekę w buzi/Las Vegas (jak to określiła Kociulinda) spowodowaną kolorowymi gumkami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 MalutkaMałaJa, dziękuję :) Odebrałam to za komplement ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Cala, koniecznie nam opowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Luty 23, 2007 Do Cala A gdzie tyle kosztuje w jakim mieście????? Tzn 1600zł za dół i góre Czekam jestem cikawa bo dopiero się rozglądam za tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Cala, bo to miał być komplement. Nie widziałam u nikogo takiego zestawu. Rewelacja. Ski, następnym razem załóż sobie takie. Myślę, że będą pasować do Twojegp stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katekatee Napisano Luty 23, 2007 Heh ja pracuje na obsłudze klienta, chyba by wszyscy pouciekali (starsi ludzie są bardzo konserwatywni) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 MalutkaMałaJa, nie zapomnę Was poinformować. Wydaję mi się, że muszę ją jakoś przygotować na tą informację (1600 gora+1600 dol). Nie chce zeby sie biedna zalamala :o MalutkaMalaJa, tymbardziej dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Katekatee, jeśli masz kontakt z ludźmi załóż taki jak masz zamiar czyli porcelanę. A Ski ma styl punkowy, Jej będzie pasował. Do Cali też pasuje :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Anicca, no ponoc u mnie w rodzinnym miescie w Brodnicy (ja zakladalam aparat w Toruniu), ale ta informacja jest raczej niewiarygodna. Znaczy sie niewiarygodna na pewno:) Ja nie wierze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 Cala a jakie masz gumki? wyślij foto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 MalutkaMalaJa, ski nazwala moj roz cytuje: \"oczojebnym\", wiec chyba nie dla niej te kolorki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anicca 0 Napisano Luty 23, 2007 o kurde to gdzie do Małopolski, żal słyszeć ze tam takie ceny no chyba ze tak jak mówisz to pomyłka!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Anicca, raczej na pewno. Najmniejsza cena jaką slyszalam za luk aparatu metalowego to 1200 zł. A w przypadku mojej kumpeli bedzie jeszcze porcelana od 3 do 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 ja? kiedy nie pamiętam _O_ nie ja! wyślij foto mycha.jm@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 Ski, chcesz się wyróżniać, zakładaj takie gumki jak ma Cala ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 kurde ale ja ich nie widziałam!! :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 ski, jak opisywalas niedawno zdjecia dodanych linkow na forum :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 ale ja lubie oczojebne:) wysłałaś? jak nie to cię normalnie zamor... cenzurka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Spokojnie ski:P Wyslalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 ja jestem mały narwusek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Nie orientujecie się czasem, gdzie można na necie (wyłączając Allegro) kupić ubrania firmy Blend? Strasznie spodobały mi się jeansy tej firmy, ale na Allegro nie ma mojego rozmiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 A co to za firma? Nie znam jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 http://www.ebay.pl/ nie wiem czy będzie ta firma sprawdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 MalutkaMałaJa, ja w sumie też jej nie znałam. Pierwszy raz zetknęłam się z nią właśnie na Allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Luty 23, 2007 http://www.levian.pl/index.php?cPath=15&osCsid=619743fb49c0e12c66ad974bb855f412 Tu coś znalazłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ski 0 Napisano Luty 23, 2007 dalej nie ma fotek Calaaaaaa co ty kombinujesz?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Luty 23, 2007 Na ebay\'u lipa jest. Nic prawie nie ma. Allegro to metropolista, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach